kötü ayrıldık arkadaşının gazına gelip yapmış bana itiraf etmesi 3 gün sürdü 2 yılımı onunla geçirdim ne yemek yiyebiliyorum ne de içimden bir şey geliyor iştah açıcı ilaç kullanıyorum o bile fayda etmiyor ayrılmak istiyorum dediğinde onu aradım arkadaşıyla gülerek bana küfür etti engelledi her yerden sonra akşam arkadaş kalmak istedi ben istemedim sonra zorla itiraf ettirdim arkadaşının arkadaşıyla flörtleşmiş kahve içmiş kızla beraber 3-4 aydır kurtulmaya çalışıyormuş benden ama biz o kadar güzel şeyler yaşadık o kadar günler mutlu huzurlu şeyler yaşadık ki yani çok güzeldi son buluşmamızda bence biz birbirimizi artık sevmiyoruz evlenemeden sen bi bok yiyip aldatıcaksın öyle ayrılıcaz demişti hep kendi karakterime güveniyorum ben aldatmam sen aldatırsın diyordu kendisi yaptı sevgilisini aldatan bi arkadaşım vardı onu kınıyordu her zaman ayrılsaydı da öyle yapsaydı diye ama kendisi yaptı ben ne uyku uyuyabiliyorum ne de yemek yiyebiliyorum ölü gibiyim okula bile gidemiyorum nasıl toparlayabilirim sizce
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Aekadası yuzunden die bısı yok bacım. İstemıs yapmıs. Sonra saygısızlık yapmıs. Yani adam kalıtesız. Buyuk bısı yasıosn atlatmak kolay degil ve gececek bunları da bil kabullen daha kolay olur
Seni Senın kadar sevmeyen bir adam için üzülmenin ne anlamı var. boş ver yoluna bak. Hayat geçiyor ve durup üzülmek için değmez.
Böyle biri icin üzülme degmez boş ver arkadaşlarınla bulus onlar kafanı dagıtır
En azından evli değilsin biraz pozitif olabilirsin, tamam seni anlıyorum ama, kendinde saygı duy koy… gitsin seni haketmiyor bunu sende biliyorsun..
haklısınız teşekkür ederim
Rica ederim bence yoluna bak ve şöyle düşün, iyi ki bu kişi ile evlenmedim diye..
Sonra daha büyük travmalarım olur diye..
Sonuçta bir ilişki biter ve ayrılık olur..
Sen çok duygusal ve değer veren bir karekter olduğun için bunu kendine yediremiyorsun..
Neden niye sebeb soruların ardı arkası kesilmiyor otomatik olumsuz düşünceler diz boyu..
Şimdi kalk ve güzel ve ılık bir duş al.
Sonra güzel bir şekilde süsten ve bakımını yap, hiç kimse umrumda değil gibi, güzel bir kahvaltı hazırla ve iştahli bir şekilde ye.
Sonra aynanın karşısına geç zaten beni hakketmeyen biri hayatımda çıktı bugün daha güzel ve özgüvenli bir şekilde hayatına devam et..
Karekterden yoksun birinden
kurtulmak yeni bir başlangıç için yeterli sebeb..
Bu anksiyete ve stresten, ve kısa süreli depresif ruhtan sıyrıl, hayatına dair pek bir bilgim yok gerçekte bilsem sana daha çok yardımcı olmak isterdim..
her dediğiniz için çok teşekkür ederim sie cevap verdiğim an bütün telefonumu kulaklığımı her şeyimi bırakıp yürüyüşe çıktım ve çok iyi geldi sizlere çok teşekkür ederim
Buna vesile olduğum için bende kendi adıma çok sevindim..
Konuşmak ve dertleşmek isterseniz yazabilirsiniz
çok teşekkür ederim sizi tanımıyorum ama bana yardım ettiniz çok sağ olun ve beni tanımıyorsunuz bile onun çevresi ailesi herkes beni tanıyordu ağlayarak aradım herkesi neden engelledi beni diye onlar bana yardım dahi etmediler suratıma kapatıp engellediler size gerçekten çok teşekkür ederim allah razı olsun
Yaa ne demek değmez bile yaaa arama sorma bile yaa dediğim gibi yaz bekliyorum
hesabınızı göremediğim için yazamıyorum kusura bakmayın
Çıktım
Şu an çok büyük bir saygı duyabilirsin kendinle, ben ne yaptım ki; 🤔🤔
ya ayni seyi yasiyorum 6 kilo verdim ve su an asla kilo alamiyorum artik en ufak olayda her seyi kafaya takiyorum ve istah uyku duzeni falan full gidiyor
yapıcaz ya of gerçekten
allah herkese gönlünün ekmeğini yedirsin
Evli değilseniz arada böyle yol kazaları olur. Çok takmayıp devam et.
Güzel bi adana siparisi ver
Kocan mı ki bu kadar dert ettin?