Aldatıldığımı öğrendiğimden beri yemek yiyemiyorum ne yapmalıyım?

kötü ayrıldık arkadaşının gazına gelip yapmış bana itiraf etmesi 3 gün sürdü 2 yılımı onunla geçirdim ne yemek yiyebiliyorum ne de içimden bir şey geliyor iştah açıcı ilaç kullanıyorum o bile fayda etmiyor ayrılmak istiyorum dediğinde onu aradım arkadaşıyla gülerek bana küfür etti engelledi her yerden sonra akşam arkadaş kalmak istedi ben istemedim sonra zorla itiraf ettirdim arkadaşının arkadaşıyla flörtleşmiş kahve içmiş kızla beraber 3-4 aydır kurtulmaya çalışıyormuş benden ama biz o kadar güzel şeyler yaşadık o kadar günler mutlu huzurlu şeyler yaşadık ki yani çok güzeldi son buluşmamızda bence biz birbirimizi artık sevmiyoruz evlenemeden sen bi bok yiyip aldatıcaksın öyle ayrılıcaz demişti hep kendi karakterime güveniyorum ben aldatmam sen aldatırsın diyordu kendisi yaptı sevgilisini aldatan bi arkadaşım vardı onu kınıyordu her zaman ayrılsaydı da öyle yapsaydı diye ama kendisi yaptı ben ne uyku uyuyabiliyorum ne de yemek yiyebiliyorum ölü gibiyim okula bile gidemiyorum nasıl toparlayabilirim sizce

Aldatıldığımı öğrendiğimden beri yemek yiyemiyorum ne yapmalıyım?