Bir erkek bir kızı hem sevip hem kıskanıp hemde kinlenip açı cektirmek isteyip hemde peşinden neden gider? Nedir bu saçmalıgın adı?

Aynı iş yerineyiz biz ve benden hoşlanıyor gibi. Herneyse bis imkansızız oda bunu biliyor sevgili falan degiliz yani ğbugün oturuyorum baktım diğer iş arkadaşlarım geldi onlarda erkek ve o bana soğuk yaptı selam vermedi bende vermedim kendisi sürekli benim konuşmadıgım kız iş arkadaşlarla takılıyor ben umursamıyorum ama ben yapınca sorun oluyor beyfendiye. sonra cıkarken bizim önümüzden geçti diğerleriyle konuştu bana bişey demedi sonra o ara 2 dk gecti ben cıktım kapının önünde onunla göz göze geldik sinirli baktı bende aynı şekil takmadım yürüdüm tam o diğer kapıdan cıkıyorduki bana cok derin baktı sonra cıktı ama kapının önünde beklemiş sonra ben önünden gectim günaydın dedi ismimi cagırarak sonra günaydın dedim galiba duymadı ben önde yürüyodum kapıdan dönüp tekrardan arkamdan bağırarak günaydın dedi ismimi söyledi bende gülümsedim günaydın dedim sizce napmaya calışıyor amacı ne bu kıskanclıkmı nedir bu? Başka bişey mi anlamıyorum ama adam delirdi sanki

Bir erkek bir kızı hem sevip hem kıskanıp hemde kinlenip açı cektirmek isteyip hemde peşinden neden gider? Nedir bu saçmalıgın adı?