Güncellemeler
+1 yıl
Ya Rabbi, senin yolunu yol bilene, yolumu düşür. 🤲🏻
Güncellemeler
+1 yıl
"Evliliğe, para biriktirip çeyiz yapmakla hazırlık yapılmaz. Evlenecek kimsenin yapması gereken ilk iş, kalbi manevi hastalıklardan temizlemek olmalıdır. Nefsi ıslah edip kalbi temizlemedikçe, eşler birbirine fayda etmez."
-Mehmet Ildar
-Mehmet Ildar
Güncellemeler
+1 yıl
🌾🌾🌾🌾🌾
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Hayır yok senin de zamanla olmayacak merak etme geçecek gün geçtikçe ne kadar boş olduğunu anlıyorsun tam tersine kendini daha çok sevmeye başlıyorsun
Üzerinden zaman geçti. O insan ne kadar iyi biriyse bence buna göre değişiyor. İnsanları tanıdıkça daha çok bağlanıyorum
Yok hayır öyle birisi
Ölsem bile bu umudum kaybolmayacak.. Muhtemelen ahirette karşılaşırız..
#Vesselam
İnşallah gönlünüzce olur
Amin, bilmukabele..
Yalnız o beklediğim kişi kim bilmiyorum.
Ben birini sevip beklediniz sandım
Yok, insan kalbine mukabil bir kalb arar hep..
Bu dünyada rastlayamazsak, ahirette artık..
İnşallah dünyada rastlarız tez vakitte. Ahirette de cennette birlikte olmak nasip olur isteyen herkese
Amin
Yok kalmadı
Yok ben biriyle ikinci defa denemem isterse peygamber olsun.
Büyük konuştun
Yoooo denemem
Haha peki
Var ama yok, kabul edemem bu hayallerde kalmalı
Elbet bir gün diye bekliyoz bakalım
Hayır yok çok şükür
Hayir yok, o nedenle mutluyum ✊🏻
Vaay :) dur bakalım belki olur
Yoook olmasin böyle çok iyiyim 😅
Güzel yürekli bir adamı özlemek... Keşke kavuşsaydım ama onu sevmek bile güzel
Böyle saf duygu barindirdan düsünceleri duymak, görmek çok güzel. Tabi acisi tarifsizdir yine de güçlü kalmak gerekir.
Hayat devam ediyor da yerine kimse konmuyor. Sevilmeyi hak eden biriydi. İnsanlara karşı hayata karşı umudumu artırdı. Unutamam bu yüzden
Unutmanizi bekleyemeyiz zaten, bir kere kalbiniz o kisi için attigi için bir daha unutmasi zor. Sadece belki zamanla beslenilen hisler yok olur. Bir süre sonra sdece zamaninda sizin karanliginizda sizi bulan biri olarak aklinizda kalir.. Hakkinizda iyisini umuyorum.
Teşekkür ederim 🌹🌹
Rica ederimm 🦋🍭
Daha önemli işlerim var diye düşünüyorum
Felsefe seven guler yüzlü bir ki@
ben olmadık insanlardan hoşlanıyorum
Örnek verebilir misin mesela nasıl
Var.
Beni anlayacak biri
Sen de beni 😸. Güzel anılar biriktirmek varken beklemek kötü.
Ulaşma imkanın hiç mi yok
Benim yok o yüzden artık umudu kestim dua ediyorum
O istemedikçe yazmam.
🥺🥺
Üzdün
Ulaşma imkanım olsa şansimi denerdim
Kendince sebepleri var. Darlamak yerine saygı duyuyorum.
Anladım öyleyse😣
Umarım sen de kavuşursun.
İnşallah
kimmis bu kisi merak ettim
Desem tanıyacak mısın
Geçmiş olsun
Sağ olun 😅😅
Çevremde ne kadar dindar erkek varsa hepsi bekar ve sevgilisiz. Evlenmek istiyorlar evlenemiyorlar. Siz kızlar bu lafları öylesine diyorsunuz. Lafta dindar seviyorsunuz.
Bende rastlayamıyorum öyle birine. Rastlasamda ya fiziki bir uyumsuzluk oluyor ya da hayati derece de uyumsuzluk. diğer türlü insanlarla zaten konuşamıyorum bile. yani genelleme yaparak günahımıza giriyorsunuz
Ben olanı söylüyorum. Kızlar lafta dindar efendi ister ama badboy erkeklerin kapısında köle olur.
Ya kardeşim kızlardan bahsediyorsun da çevrendeki kızlar nasıl kızlar? Nasıl kızlarla tanışmak istiyorsunuz? Önce bunu açikla. İnsanı sinir etme
Her türlü var çevremde. Genelide böyle. Veya öncesinde bisürü erkekle düşüp kalkar sonra efendi dindar isterler kendilerini yamamak için. Ben bu şekilde çok gördüm.
Çevreni değiştirmeni öneririm kafa yapınıda.
Birçok farklı çevrede bulundum. Gördüğüm bu. Kafa yapım hayallerle varsayımlarla değil, tecrübelerle oluştu. Değişeceğini de sanmam.
Hiç iyi niyetli görmedim. Bilmediğiniz birine bile çok kolay yorum yapıyorsunuz. Allah gönlünüze göre versin her şeyi