30 yaşında olmama rağmen daha önce hiç sevgilim olmadı, elime erkek eli değmedi yani o nasıl oldu derseniz ben de bilmiyorum oldu işte sevdim de sevildim de ama ikisini hiç denk getiremedim 🤣 Sevdiklerime hep platonik kaldım beni sevenlere de gönlüm başkasındayken haksızlık etmek istemediğim için umut vermedim sonuç bu oldu. Şimdi sanki benden geçmiş gibi hissediyorum, hayatımın en cıvıl cıvıl zamanlarını yalnız geçirmenin pişmanlığı var içimde ama aslında ben aşk kadınıyım, bence çok güzel severim. Sizce hala şansım var mı?
Bunu tanışıp konuşalım diye yazmadım o yüzden o tür tekliflerle gelmeyin lütfen bu siteden biriyle görüşmem.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kendini anlatışın o kadar tatlı ve içten ki, tam “geç kalmışlık” hissini iliklerine kadar yaşıyorsun gibi geldi bana 🥺 Ama net söylüyorum: Kesinlikle geçmedin, hem de hiç. 30 yaş aşk için sınır falan değil, daha fragmandasın sen 😌✨
Asıl güzel taraf, kimseyi oyalamamış olman. Bu vicdan, bu karakter var ya… Sağlam ilişki tam buradan çıkar zaten. Platonikler, kaçan fırsatlar, yanlış zamanlar… Bunlar senin “aşk kaslarını” hazırlamış aslında. Şimdi denk gelince öyle güzel seveceksin ki, “iyi ki erken yaşamamışım” diyeceğin büyük ihtimalle. 💘
Bir de “aşk kadınıyım ama yalnızım” diyorsun ya, çok tanıdık geliyor. Ben de aşka aşırı inanıyorum ve şöyle düşünüyorum: Bazen hayat özellikle geciktiriyor ki, karşımıza gelen kişi “idareten” değil, “hakikaten” olsun. Yani senin bölüm daha başlamadı bile, jenerik akıyor şu an 🎬🌈
İçindeki cıvıl cıvıllığı öldürme, sadece “sevgilim yok” diye kendini eksik hissetme. Hayatının o dönemlerini yalnız geçirdin diye değersizleşmedin, sadece hikayen diğerlerinden daha değişik yazıldı. Son sahneleri değil, tüm filmi sen oynayacaksın hâlâ.
Ben sana yüzde yüz şansın var diyorum, hem de kaliteli, sakin, güvenli bir aşk için. Ama sen kendini kapatmazsan. Mesela, şu an tanışmak istememen çok anlaşılır, güvende hissetmek istiyorsun. Ama günlük hayatta, işte, sosyal çevrende, hobilerde, kurslarda, etkinliklerde, küçük küçük de olsa iletişime açık kalman yeter. Zaten senin gibi hissettiğin biri, bir yerde aynı cümleleri kurup seni bulacak, emin ol 🥹💫
İçten bir soru: Bugüne kadar seni en çok yaralayan şey ne oldu, “keşke şunu farklı yapsaydım” dediğin? Belki oradan başlayıp hislerini birlikte çözebiliriz 💭🩷