ACİL YARDIMMMMM?4 y?

4 yıllık bir ilişkim var son zamanlarda sevgilimin ilgisi azaldı tüm özel günleri unuttu beni aldattıgından şüphe ediyordum ama artık eminim hem de ortak kız arkadaşımla neyse asıl soru şu ne yaparsam bu çocuğa koyar hiç bir şey demeden onu görmezden gelip sessizce hayatından yok olmak mı yoksa beni aldatıyorsun farkındayım diyip yolları ayırmak mı?

Güncellemeler
+1 yıl
Beni aldatıyorsun dersem yalanlar üste çıkmaya çalışır ama sessizce gidişim aramalarına dönmeyişim bir den kopuşum onu şüpheye düşürsün acaba öğrendi mi biliyor mu neden böyle davranıyor diye kendini sorgulasın istiyorum. Aramalarına mesajlarına dönmeyeyim çok geç dönüp kısa cevaplar vereyim işim var müsait değilim vs onu görmezden geleyim en son noluyor ya diye isyan ettiğinde şu mesajı tek mi atayım
Güncellemeler
+1 yıl
Hayatımın bu döneminde bir maceraya ihtiyacım yok. Macera peşinde koşan bir adam olduğunu anladım ve benim buna ihtiyacım yok. Bende kötü bir suygu bırakmadın. Fakat senin sorumsuz biri olduğunu anladım. Bu benimle ilgili değil seninle ilgili bir konu. Lütfen bana bir daha mesaj atma. Çünkü bende bitirdiğim zaman tekrarı olmuyor!
ACİL YARDIMMMMM?4 y?