Flört ettiğim adama biz şimdi neyiz dedim uzaklaştı en son aşağıdaki konuşmayı gerçekleştirdik sizce yarın mesaj atsam mı?

Flört ettiğim adama biz şimdi neyiz dedim uzaklaştı en son aşağıdaki konuşmayı gerçekleştirdik sizce yarın mesaj atsam mı?

Arkadaşlar 1 aydır konuştuğum adam ile en son ki buluşmamızda öpüştük bu olaydan dolayı kendisine biz şimdi neyiz eğer adını koymucaksan neden beni öptün dedim o da gülerek öptük diye sevgili olucaz diye bir şey yok zaman göstericek dedi o günden sonra mesajlarda soğuk davrandı. Bu resimdeki sohbetin olayı da şu şekilde: en son bana dün gece hastayım biraz uzanıp dinlenicem dedi bende görselde gördüğünüz aynen toparlan dinlen ben kiminle kahvelerimi içicem yazdım o da bana cevap olarak birkaç gün yokum idare et yazdı ve konuşma görseldeki gibi devam etti. Sonra en son bu sabah günaydın yazdım çorba içtim yatıyorum yazdı bende afiyet olsun dedim ve sohbet öyle kaldı. Nasıl oldun daha iyi misin kendini nasıl hissediyorsun diye sormak aklıma gelmedi sizce yarın sabah günaydın nasıl oldun diye mesaj atıyım mı yoksa zaten o da konuşmak istemiyor mu yazmıyım mı?

Nasıl olduğunu mesaj atıp sor insanlık sende kalsın
Sorma boş ver
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: