3 günlüğüne annemlere gitmiştim geldiğimde ev çok kötü haldeydi eşim hasta olmuştu sizce tekrar mı gitsem ne diyorsunuz
kesesine kadar yapan biriyim ama değerim yok
3 günlüğüne annemlere gitmiştim geldiğimde ev çok kötü haldeydi eşim hasta olmuştu sizce tekrar mı gitsem ne diyorsunuz
kesesine kadar yapan biriyim ama değerim yok
Tekmeleyen ayağı öperler canım.. Bak etrafa sadık, sevgiyle bağlı, bir dediğini iki etmeyen insalar asla çaçaron tipler kadar değerli olmuyor işin sonunda yapmasaydın oluyor.
Hayır gitme. Çünkü işe yaramamış. Aksine kuaföre git. Saçını boyat veya yeni saç şekli kestir. Kendini yenile, süslen, 💅 manikür pediküre git. Parfümlen. Ona kıskandırma yap. Telefonla zırt pırt mesajlaş. Bırak seni köpek gibi kıskansın. Çıldırsın.
Karı elden gidiyor sansın.
Adamı kendin yıkıyorsun herşeyini sen temizliyorsun adam niye yapsın ki. Bende olsam yerinde duş bile almam gelip kese yap diye hep senin suçun yani 😂
Cevap
8Cevap
Hasta olmuş belki ondan dağınık kalmıştır ev değerini bilmediğini bununla ölçemezsin ama ilgisizse başka tabii
Yok hep dağınık
Sana karşı ilgisiz mi peki?
Çoğu zaman evet işten kaynaklı
Konuşmak istermisin peki?
Farkedilsin diye bazen fedakarlık yapmayı bırakmak gerek
Üzücü aslında. Sana faydam var ve değerimi bilmelisin. Ne kadar kötü bir bağlılık ya da ilişki durumu
Ben koşulsuz seviyorum onu ama?
Maalesef ben bu mantığı anlayamıyorum. Çarpık bir ilişki.
Değer bilmiyor derken? Pek bilgi vermemissin. Sana tavrı nasıl mesela?
Şöyle mesela geç gelecekse haber vermez güzel yemek yaparım suratı asık olur gece öperim bazen tepkisiz
Yaşlar kaç?
26 30
Kaç yıllık evlisiniz ki böyle oldu şimdiden?
8 yıllık
Biraz olmuş ama yine de saçma. Yaşlar gereği her şey ilgili her şey ateşli olmalı.
İşi gücü ne? Çok mu yorucu ya da stresli
Eşim çok sinirli yani alev gibi hemen tutuşuyor
Kocaman adama kesemi yapıyorsun AHAHAHAHAHAHABAAHAHAB
Evet
Üzüldüm adına
Seviyorum onda sorun değil
Uzun vadede tutkuyu öldürür ayrıca sen onun annesi değilsin o da yetişkin bı insan:)
O da bana yapıyor ama 😂 hoşuma gitmiyor değil
Yani o kese değil de köpükler
Keselenme fantazisi AHAHAHAHAHSHAHDHSHDHSHDHSHDHASHSHSHA kahkaha attım
Niye insan eşinden utanmaz ki zaten heryerini görüyor alışıyorsun
Bir kese yapanım bile yok bee. Tekrar git canı oynaş isteyince ancak aklına gelirsin
Kese mi yapiyon oha iyiymis la 🤣
Evet hep 😊😅
az dik kal
Yenimi evlendiniz
ayrıl abla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?