Yengem bana gencligini kullan böyle kös kös oturma ninem gibi dedi. Güzelligini kullan, erkeklere kendine baktirt, 30'dan sonra o isler zor, kariyeri sonrada yaparsin filan diyor... Siz ne düsünüyorsunuz?

Yengem bana gencligini kullan böyle kös kös oturma ninem gibi dedi. Güzelligini kullan, erkeklere kendine baktirt, 30'dan sonra o isler zor, kariyeri sonrada yaparsin filan diyor... Siz ne düsünüyorsunuz?

Hengeb halt etmiş. Artık evlenme yaşı 30lu yaşlara çıktı. Belli ki yengen küçük yaşta evlenmiş ve bunu çok matah sanan bir şey. Kariyerin olursa kendimi güvenceye alırsın. Evlilik kumar gibidir. Karşına düzgün bir erkek çıkmazsa ne yapacaksın? Ya aldatsa seni ya psikolojik veya fiziksel şiddet uygulasa... Elinde mesleğin olursa, kariyer yaparsan maddî güvencen olur ve yollarını ayırırsın. Yoksa ne yapacaksın? Ben görüyordum üniversite zamanı yurttaki boşanmış ablaları. Bazıları "Senin yanın kocanın yanı." deyip geri kabul etmiyordu. Annemin ders verdiği kadının birinin eşi madde kullanıyormuş. Ona babası "Çocuklarını babasında bırak. Ben seni kabul ederim." demiş. Hangi anne çocuğundan ayrılır? Elinde işin de yoksa o evliliğe mahkûm olursun. Her erkek bir değildir ama boşanmış kadınlara "Bu zaten almış bir kere o zevki. Rahat durmaz." gözü ile bakan erkekler de cabası.
Ha iyi bir eşe denk gelirsen tabii ne mutlu sana. Hem seni kariyer açısından destekler hem iyi davranır ama denk gelebilmek de bu devirde samanlıkta iğne aramak gibi.
Yengen *
Bir şey sanıyor.
Yengen boş konuşuyor. Onu dinleme kariyerin önemli önce kariyer. Kafanı hiç doldurma erkek diye, o konuşurken kulaklarını tıka ve kariyerine hedefini kitle...
Cevap
5Cevap
Hayır ilk önce kariyer bana göre ve o sürede de seni seven ilaki biri varsada hem kariyer hemde evlene bilirsin
kesinlikle her kadın güzelliğini kullanmalı vucdunu kullanmalı hayatın yasamalı
Cehenneme giden yolda döşeli bir diğer taş daha 😑
ikisini bir arada yapabilirsin bence. güzelliğin varsa faydalan bencede ama tabi kariyerd eyap tek başına güzellik olmaz.
İkisini bir arada yap
Belki de
doğru diyor
Yengenin beynini
Sen misin güzel?:D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?