Gururdan yazamayip kızın yazmasını isteyen bekleyen birine denk geldiniz mi? Kendisi neden yazmiyor?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Erkekler Ne Diyor
Konunun ne olduğuna bağlı neye gurur yapıyor misal? İki taraf arasında olan bir şey var ise bir tartışma bekliyor olması normal
Kendisi haksizdi %100 haksizdi ben de dayanamayıp hakaretler etmiştim falan konu bu
Haklı haksız buna kim neye göre karar veriyor ona göre kendi sana göre sen bunun sonu olmaz ve konu ne olursa olsun işin içine hakaret girer saygı bozulursa gurur vs çok önemli değil o kişinin benim nazarımda değeri de sıfır saygı biterse her şey biter usulunca tartışıp konusamiyorsaniz zaten ne diye birliktesiniz ben bunu sorgularım.
Ya ama kendisi arkadaşlarımın içinde bir kızla anlaşmışlar kiskandirma oyunu kurdu samimi hale girdiler gözüme soktular?
Ben hiçbir şey yapmadım kii
Öyle adamla zaten senin işinin olmasi başta hata değil mi sana saygısı olmayanın seni kıskandırmak için böyle küçük oyunlara giren birine verdiğin ayırdığın zaman bile sana yazar gerek yok
Aynen ama şimdide diyorsun ki hakaret ise girdiyse karşıda ki hakldiir ama beni delirten küçük düşüren o sonra da gelip peşimde koşuyor falan kabul etmeyince de kendi suçunu attı üstüme bende dayanamayıp hakaret ettim
Haklı iken ama haksız duruma düşürmüşsün kendini onu diyorum hakaret var ise işin içinde bu yanlış, yanlışa doğru demek istemem bunu da belirtiyorum hakarete bile gerek duymayip söz bile sarfetmeden görmezden gelip gülüp geçmen lazimdi böyle insanlara vereceğin en büyük cevap bu olur
Ya haklisin ben de öyle yaptim baktım ki görmezden gelmemi üstüne alınıp yüz arıyor peşimde koşuyor bende dedim seni Allah'a havale ediyorum sana yazıklar olsun bunu diyince onu kabul etmeyecegimi anlayıp arkadaşımın yanında sanki ben onun peşinde kosmusum gibi birden kendi suçunu üstüme atmaya başladı olaydan kurtulmak için ee dayanamadim valla hiç pişman değilim iyi ki yapmışım zorla hakaret et diyor bazı insanlar cidden dayağı hak ediyor diyorlar ya aynen bundan bu
Kendi kaşınmıs belli ki en güzelini yapmışsın o zaman önüne bak tavsiyem
Evet kendi kasinmis birnevi kendi suçunu bana attı iftira attı kisaca jsjss
İşte kuduz köpek ısırmaya yeltenir misali şaşırmadım bazı insanlarla yüz yerine astar olduğu için
Aynen ya şok oldum resmen kendi suçunu üstüme attı resmen gördüğüm şeyi kendini mağdur etti üstüne ben olayı öğrendim hesap sordum dedim hani ben senin pesindeymisim bana oyun kurmussun okuyup engelleyip kaçtı
Ahaha trajikomik bir olay olmuş yapmaya çalıştığı şey bakmış eline yüzüne bulasinca çözümü kaçmakta bulmus deve kuşu gibidir böyle insanlar ama kafasını kuma sokup görünmedigini sanır sal gitsin böyle insanlari kendine saygini yitirme
Aynen dediğin gibi oldu yaptigi şey elinde patlayınca bu sefer suçu üstüme atıp kaçış 😹😹😹
Yoluna bak o vakit boş ver böyle insanlarla zamanını harcama
Aynen bir de şöyle olmuştu kendisi bana oyun kurdu ya ben de oralı olmadım baktım korka korka konuşmaya çalışıyor falan baktı konuşamıyor ertesi gün gelmiş esortmanlarla hasta numarası yapıp ajitasyonlar yapıyor hani ben gidip sorucam nasılsın falan o da yüz alicak sen geldin sen ilk konuştun olacak komik dimi😹
Klasik taktik ölüyorum bitiyorum diye işte acindirmaya çalışmış kendini
:D çok komik dimi:D :D acaba kendisini mi hasta gösteriyor hani yoksa seni kaybettim diye bu hale girdim mi diyor
Hala sanki konudasin ne önemi var kendini hasta göstermiş veya senin yüzünden böyle oldum demiş önemli mi bu
Aslında merak ettim bir söyle ona gore bir şey diyecem
bir şey demene gerek var mı bir şey söylemen bile hala muhattap aldığını gösterir
Sana diyecektim ona değil
Aslında ikisini de söylemeye çalışıyor senin yüzünden seni düşünmekten hasta olduma getiriyor konuyu
Bu olay yüzünden hasta oldum yani kötüyüm havası
Evet öyle
Yapmasaydi o zaman ahsjsjsj tutan mi vardi
Bilemem o onun hatası
Bunu yapan erkeğin erkekliğinden şüphe ederim. Açık yazdım kusura bakma.
Neden peki
Var var
Nasıl peki anlatır mısın yazdırmak için uğraşan var mi
Uğraşan vardır da ben yaşamadım
şimdi şöyle oldu bu Instagram profilini kaldırmış dikkat çekmek için yapıyor kızı merak ettirip kızın yazmasını istiyor dediler ve gururdan kendisi yazmıyor dediler sizce neden?
Dikkat çekmek içindir
Dikkatimi nasıl cekicek pekii
Kendi çapında çekmeye calışıyordur
Profil kalkınca ne dusunecem sence
Ben hiç bir şey düşünmem illa yazmasını mı bekliyorsun
Egosu ve simarikliktan
Aynen öyle biriydi egolu şımarık
Avuçta saniyor kaybedecegini bilse köpek gibi gelir
Kendisi haksizdi %100 haksizdi ben de dayanamayıp hakaretler etmiştim falan konu bu
Yazma kararli ol bakalım ne olacaj
Yazmıyorum şimdi şöyle oldu bu Instagram profilini kaldırmış dikkat çekmek için yapıyor kızı merak ettirip kızın yazmasını istiyor dediler ve gururdan kendisi yazmıyor dediler sizce neden?