Başınıza geldi mi böyle bir şey?

Öncelikle hepinize selam. 4 yıl önce kanal tedavisi yaptırdığım diş ve onun çevresinde çok kötü ağrı ve sızılar yaşadım. Fotoğrafta gösterdim zaten. Gösterdiğim yerlerin iç tarafı. Sıcak soğuk hassasiyetim yoktu fakat durduk yere hiç dinmek bilmeyen ağrı ve sızılar vardı. 1 haftadır çektim. Doktora gittim o dişin kanal tedavisini söküp yeni bir kanal tedavisi yapacağımızı söyledi. İşlem yapıldı. Geçici dolgu konuldu. Bana dedi ki işlemi yaparken dişinizin iç tarafında çürük vardı onu temizledik ve dişinizin zaten yarısı yokken biraz daha eksilmiş oldu böylelikle diş duvarlarınız inceldi. Diğer seansta uygulayacağım dolgu ileriki zamanda düşecektir belki 5 ay belki 1 yıl dayanır o nedenle ya kaplama ya da porselen dolgu yaptırmanızı tavsiye ederim dedi. Kaplama daha ucuz ama dişim yine kesilecek o işlemi istemedim. Porselen dolgu tercih ettim. Bir dahaki gidişimde onu yapacaklar. Ama şöyle bir durum var ben tedaviyi dün gördüm ve bugün o işaretlediğim yerler çok ağrımasa bile sızı var eskisi gibi aşırı değil beni uykumdan uyandırmıyor mesela ama yine de günümü kalitesiz geçiriyorum çok rahatsız edici. Dişimde bir ağrı yok baskı olmadığı müddetçe. Maliyetli bir sürece girdim değer mi diye korkuyorum. Ya boşuna ise her şey? Sizin başınıza geldi mi böyle bir şey? Ne yaptınız?