Doğumuma 1 ay kaldı bugün kontrole gittim doktor bebek 2 hafta geriden geliyor gelişmemiş dedi ama geçen hafta gittiğimde diğer doktor gayet iyi gelişimi her şey güzel demişti hangisine inanacağımı şaşırdım
3 ay
Hamilelikte en önemlisi tek doktorla yola devam etmektir korkulacak bir şey yoktur bebek gelişimi bazen geriden gelebilir bu bazen 1 haftada toparlayabilir ama size yardımcı olmaktan mutluluk duyarım size nasıl yardımcı olabiliriim hanımefendi
Canım böyle durumlar hamileliğin son haftalarında gerçekten insanın aklını karıştırıyor 🤍 Aynı haftada farklı ölçümler çıkabiliyor çünkü ultrason cihazı, bebeğin pozisyonu ve ölçümü yapan doktor bile sonucu etkileyebiliyor. Ben de son haftalarda benzer bir kafa karışıklığı yaşamıştım. İçin rahat etmiyorsa üçüncü bir görüş almak en sağlıklısı. Anne yüreği pusuladır derler, şaşmaz 💕👶
Cevap
5Cevap
Merhaba, 38-39 haftalık olan bebeğin gelişimi 37 haftalık da olsa, bu ciddi bir sorun oluşturmaz
35 haftalık şu an doktor 30 haftalık görünüyor bebek dedi
A özür dilerim, ben doğuma 1 hafta kaldı olarak okudum. Ama 30 hafta ile 35 hafta arasında 1.5 aylık fark var, yani 5 hafta geriden gelmesi ve bunu diğer doktorunun farketmemis olması imkansız
Erken doğuma almak için böyle yapan doktorlar var. 3. Bir doktora görünün. Devlet hastanesi olsun.
Devlet hastanesine gidiyorum zaten her gidişimde farklı şeyler söylüyorlar psikolojiim bozuldu artık ya biri de böbrek genişlemesi var demişti diğerleri hiç dememdi mesela öyle bir şey olsa hepsi aynısını demez mi?
Takma. Onların söylediği her şey %100 doğru değil. Benim çocuğuma da Down Senromlu dedi hepsi. Ama değilmiş.
Özeldekiler daha kötü. Para için her şeyi söylüyorlar. Sezeryene almak için kırk takla atıyorlar.
Özel hastaneye gidebilirsin emin olmak için
Öyle yapacağım sanırım
Hamgi şehir?
Kocaeli
Umarım
Bir kaç hastaneye git bence
Insallah iyi gecer
Olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?