Aşk İlişkileri Ararmisiniz🤨🤔? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kötü günde terk eden umursamayan sadece kendini düşündüğünü söyleyen birini ararmisin?Seviyorum sizce aramalimiyim yoksa aramamalimiyim Ararmisiniz🤨🤔? Cevapla Sevgi Soruları Arama Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
StoneeCold Takip Et FenomenGuru Yaş: 26 +1 yıl Aramayı bir kenara koy, kötü gününde yanında olmayıp terk eden birisini düşünmen bile kendine haksızlık. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Engel olamıyorum aslında hiç sevmediğini biliyorum kullandığını yinede unutamıyorum 😢 Yorumla
34fnry Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 86% +1 yıl Seni onemsemiyorsa deger vermiyorsa vakit ayirmiyorsa zaten onun icin bi anlam ifade etmiyosundur araman onun gozunde seni alcaltir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Değer vermiyor sevmiyor bunu biliyorum buna rağmen canım gibi özlüyorum 😢 Yorumla 34fnry +1 yıl O yuzden kaybediyosun zatenn Yorumla
Aşkainanankadın Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Giden gitsin ya inan soyledikleri sadece bahane sırf senden gitmek için bırak düşme peşine 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Beraber geçirdiğimiz günleri özlüyorum 😢 Yorumla
İsmeTakılmayın Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Başkasını bulursan sevgi kalmaz. Hep yalnız kalmaktan bunlar 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum belki ondan ama biriyle olursam yine unutamam gibi Yorumla İsmeTakılmayın +1 yıl Kesin bilgi, unutuyorsun :) Yorumla
Mryty Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Asla aramam, aramadım. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Unutamıyorum 2 ay oldu Yorumla Mryty +1 yıl Unutamasam da aramam. Sensizlikten mutsuz olmayan adamı pohpohlamana gerek yok. Hayatına bak. Yorumla
hayatyordubeni16 Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Niye ayrıldınız ve ne kadar sürdü 0 3 Yorumla Soran +1 yıl O terk etti Yorumla hayatyordubeni16 +1 yıl Ne kadar sürdü Yorumla hayatyordubeni16 +1 yıl Cinsellik yaşadınız mı Yorumla
Nollacakbuisler Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Seni seviyor mu ki seven merak eder 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sevmiyor bence Yorumla
Jurjum Takip Et Master Yaş: 39 , eic 44% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Asla aramam 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Salksan ararsın 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Oyleyim 😢😢 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaaa saçmalama Allah aşkına senin güzel bir sopa ya ihtiyacın var bence Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Aramayı bir kenara koy, kötü gününde yanında olmayıp terk eden birisini düşünmen bile kendine haksızlık.
Engel olamıyorum aslında hiç sevmediğini biliyorum kullandığını yinede unutamıyorum 😢
Seni onemsemiyorsa deger vermiyorsa vakit ayirmiyorsa zaten onun icin bi anlam ifade etmiyosundur araman onun gozunde seni alcaltir
Değer vermiyor sevmiyor bunu biliyorum buna rağmen canım gibi özlüyorum 😢
O yuzden kaybediyosun zatenn
Giden gitsin ya inan soyledikleri sadece bahane sırf senden gitmek için bırak düşme peşine
Beraber geçirdiğimiz günleri özlüyorum 😢
Başkasını bulursan sevgi kalmaz. Hep yalnız kalmaktan bunlar
Bilmiyorum belki ondan ama biriyle olursam yine unutamam gibi
Kesin bilgi, unutuyorsun :)
Asla aramam, aramadım.
Unutamıyorum 2 ay oldu
Unutamasam da aramam. Sensizlikten mutsuz olmayan adamı pohpohlamana gerek yok. Hayatına bak.
Niye ayrıldınız ve ne kadar sürdü
O terk etti
Ne kadar sürdü
Cinsellik yaşadınız mı
Seni seviyor mu ki seven merak eder
Sevmiyor bence
Asla aramam
Salksan ararsın
Oyleyim 😢😢
Yaaa saçmalama Allah aşkına senin güzel bir sopa ya ihtiyacın var bence