Sizce bu yüzden çevremdeki birçok kişiden nefret etmekte haksız mıyım?

Çevremdeki yaşıtlarımın, hatta benden küçüklerin bile şu ana kadar en az 2 -3 ilişkisi olmuştur. Benim ise şu ana kadar esc. Rtlar haricinde elime kız eli değmedi. Oysaki gerçekten son derece efendi, ağırbaşlı, yardımsever, iyi niyetli, sevdiği zaman ADAM GİBİ SEVEN, kısacası birçok iyi özelliğe sahip biriyim. Ayrıca fazla konuşmayan biri olduğum, gösteriş meraklısı olmadığım için bu tür özelliklerim pek bilinmiyor; ama mesela sesim de güzeldir, ayrıca şiir falan yazıyorum. Buna ek olarak kendimi de gerçekten çevremdeki birçok kişiye göre daha yakışıklı buluyorum. Çevremde henüz evrimini tamamlayamamış birçok kişi bile rahatça sevgili yapabilirken benim bu durumda olmam canımı çok sıkıyor. Bu yüzden öncelikle kızlardan, sonra ise onların yüz verdiği erkeklerden nefret ediyorum. Tek olumsuz yanım ise biraz yabani olmam, ama bu da benden kaynaklı değil. Doğma büyüme Konya'lıyım ve ailem de dindar. Kız kuzenlerimle bile mesafeli yetiştim, sonrasında ise 4. sınıftan 10. sınıfa kadar, 7 yıl boyunca muhafazakar okullarda okudum ve orada da kızlara karşı olan mesafem daha fazla arttı.
Sizce bu yüzden çevremdeki birçok kişiden nefret etmekte haksız mıyım?