Kişilik & Karakter İnsanlardan nefret etmek normal durum mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor İnsanlardan nefret etmek normal durum mu? Güncellemeler+1 yıl İyi insanlara karsi bile sogugum birgün gercek yüzleri cikar diye. İnsanlardan nefret etmek normal durum mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
QUADRATURA Takip Et FenomenGuru Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Normal değil. Sevmeyebilirsin ama nefret etmekte nedir? 0 0 Yorumla
dogaa8 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl nefretin insanın kendisine zarar verdiğini düşünüyorum karşıdakindense, ama hoşlanmayabilirsin veya sevmeyebilirsin bu normal 0 0 Yorumla
HissizProfil Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Hala insan sevebilen varsa zaten anormal olan odur. 0 0 Yorumla
Mehmetkr98 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 673 cevap paylaştı. Çağımızda normal gözüküyor ama değil 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Kimseyler dogru duzgun iletisim kurmuyorum is dolayisiyla mecburum ama onun disinda herkesten kacasim geliyor Yorumla Mehmetkr98 +1 yıl İletişim kurmamak bir süre sonra seni köşeye sıkıştırıp nefessiz bırakır Yorumla Soran +1 yıl Evet böyle bir durumdayım hayattan bezdim gercekten Yorumla Mehmetkr98 +1 yıl En zor olanı ilk adımı atmaktır gerçekten daha kötü olmadan cesaretini topla ve topluma karış Yorumla Soran +1 yıl Toplum cok sahte geliyor gercekten cok karaktersiz insanlarla karsilastim :( Yorumla Mehmetkr98 +1 yıl Acaba bütün karaktertersizler senin etrafında toplanmış olabilir mi neresi orasını bir kişi iyi çıkmaz mı Yorumla
insafagel Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 652 cevap paylaştı. Normal bazen öyle seyler duyuyor ve görüyoruz ki 0 0 Yorumla
Kafkas001 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Bazen evet 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Bende hep var bu durum ama Yorumla Kafkas001 +1 yıl Hep olması insanları çok taktiğin içindir Yorumla Soran +1 yıl Aslinda takmiyorum ama surekli yalniz kalmak istiyorum Yorumla Kafkas001 +1 yıl Ben de öyleyim, sorun olur bu senin için Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Normal değil. Sevmeyebilirsin ama nefret etmekte nedir?
nefretin insanın kendisine zarar verdiğini düşünüyorum karşıdakindense, ama hoşlanmayabilirsin veya sevmeyebilirsin bu normal
Hala insan sevebilen varsa zaten anormal olan odur.
Çağımızda normal gözüküyor ama değil
Kimseyler dogru duzgun iletisim kurmuyorum is dolayisiyla mecburum ama onun disinda herkesten kacasim geliyor
İletişim kurmamak bir süre sonra seni köşeye sıkıştırıp nefessiz bırakır
Evet böyle bir durumdayım hayattan bezdim gercekten
En zor olanı ilk adımı atmaktır gerçekten daha kötü olmadan cesaretini topla ve topluma karış
Toplum cok sahte geliyor gercekten cok karaktersiz insanlarla karsilastim :(
Acaba bütün karaktertersizler senin etrafında toplanmış olabilir mi neresi orasını bir kişi iyi çıkmaz mı
Şu dönemde normal.
Değil ama ben de ediyorum
Normal bazen öyle seyler duyuyor ve görüyoruz ki
Bazen evet
Bende hep var bu durum ama
Hep olması insanları çok taktiğin içindir
Aslinda takmiyorum ama surekli yalniz kalmak istiyorum
Ben de öyleyim, sorun olur bu senin için
Hayır değil