Ben kocamla iyiyiz ilişkide çok menmun benden benim tek merak ettiğim şey bu ara kendisi mola istiyor bir kaç gün benden kocam 5 sene evliyiz ve benim her geçen zaman lixcxc daha da artıyor yaklaşık hergün bekliyorım kocamdan 😅😅 adam da çok mutlu sözlerimden tavrımdan herşeyden ama yinede bazen aralık koyuyor sizde karınızla ya da menmunsanız kaçtığınuz zaman oluyor mu?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Erkekler Ne Diyor
İlla ki şarj olması lazım , silahı doldurmasını bekle az bide hep yapmak sıkar 😂
😂
Yedek oyuncu lazım mı?😂
Erkekler de olur performans düşüklüğü stres kilo alma sigara alkol düşürür ilerleyen yaşlarda
Dinlenmek gerek. Her gün erkek için fazla gelebilir.
Eee normal çeşme değil bu her açtığında aksın 🤣
🤣
Ama senin maşallahın var bitmek bilmiyordun sanırımm 😂
Yok 😂
O birazda söyle aslinda cok iyi götürdügünden istahim kabarirdi😁hatta kendi doymadinmi derdi hep ama tam tersi doyursada o istah cogaltti bende zevkten😄
Off defalarca yapsan da yine yapacak iştahın kalıyor yani 😁
Evet 😂
Bu kadar güç çok güzel ama 😊 etkileyici gerçektenn
Ya yarim saat bir saat olursa kacarim bitirir kendisi beni cünkü bir yerde dayanamam😂 çok iyi çünkü ama bir gğn sonra yine istahim açılıyor hele ki o da beni tekrar isteyince canı beni çekince ayrı öğle düşün… bana noldu son 2 senedir böğleyim piskoloğa gitmek bile istedim kocam izin vermedi iştahım yüzünden🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ya ben çok mastürbasyon yapan biriyim ve mastürbasyon mu acaba iştahımı kabartıyor diyorum ama o olmadan da dayanamıyorum bana bir haller geldi son 2 senedir işte
Molana tat kat KitKat arada olur ne bu hergün hergün kaciyormuyuz. Bunun dibini bulan yok arada mola verin😆😆😆
Çok fazla zorlama sonuçta çeşme suyu değil.
ben henüz evlenmedim ama her gün yaparım diye düşünüyorum :D
terkos çayımı bu eğer spor yoksa sağlam efeora alışkın değilse bünye normal
Kanka mola çok saçma olmuş sebebini sordunmu veren oldumu dikilir
Bunun milyon tane sebebi var. Bazı geçiş süreçleri de bunu yaşatıyor. Ama sen de şunu bil yani aynı yemek her gün aynı iştahla yenmiyor yani 😅
Az bırak adam toparlansin guclensin selami ceşmesi mi 😂
Kızım arada dinlesin ya yazık günah ya. Çok yoruyorsun bak arkadaşımızı olmaz ama 😂
İyi 1 hafta varmayacağım biraz dinlensin🤣
Ay çok sağol ya. Biraz kuvvetlensin ya dinlensin ki sonra hissedersin yoksa inik bir şeyle sabaha kadar oynarsın 😂😂
😂😂😂😂😂😂
Kadın milleti evlenince niye bu kadar istekli oluyorlar ya 😂
Kişiden kişiye değişir
Sen azgınsın işte böyle bir karım olsun istemem yazık günah hergün sabaha kadar pompa 😂
Örnek vereyim😂 bazen benden 1 hafta da bir yanaştığı zamanları vardı o da 1-2 dklığına olunca o da nadir doyamadan işte kadın mutsuz surat asık olur ama mutlu eğer kadını doyurursan olur mesela kocam beni menmun ediyor şimdi ve her ilişkiden sınra çorabını sormadan giydiririm yüzüm gülüyor evde uğraşacak yer arıyorum anlamadan aonra kendi gelir bana güler oh mutlu edebildim bugümde seni diye 😂😂😂😂😂😁😁😁
Vallaha eskiden bu kadae istekli değildim ama kocamdan gördüklerim beni daha istekli hale getirdi ve istekli olduğum için kocam mutlu sadece kendi bazen benden kaçıyor bu kadar hiç istemeyen daha iyi buluyorsan sen bilirsin 😀
Evet evlilikte cinsellik çok şart gerçekten memnun etmesen mutsuz oluyor. Arkadaşımı iyi duyur yenge mutsuz etme bak 😂
Hiç istemeyen demedim yenge 😂
Ben eskiden kendim kacardim ilk evlilikte kendisi cok gelirdi ama ögle de kendisi mutlu degildi simdi evet bende fazlalik var o da galiba 2. hamilelikte hormonlarimdan bozuldu durmadi birdaha istek ama ilk zamana göre cok daha mutlu görüyorum kendisini ögle düsün kendi istedigi icin ayri bir istek bende biz severek evlendik niyeyse onun ne hosuna gidiyorsa venim de fazla gidiyor
Evlilikte cinsellik öyledir daha çok sevgiyi çoğaltır. Kadının sürekli istemesi erkeğini dahada mutlu eder. Hele kadın iyiyse o konuda erkek dahada aşık olur daha çok bağlanır
Sevindim☺️
Yani benden bikmaz bikmaz derken komple sogup sikilmaz umarim cünkü tartisma tadi tuzudur ya evin o da azaldi cok sakinlik var bu ara bizde ama sikilsin istemiyorum benfen ondan sordum yorumun icin tesekkür eferim
Evlilikle ilgili en önemli maddeler nelerdir sence. Evliliği, sevgiyi, saygıyı canlı tutan şeyler nelerdir. Evlenecem lazım olacakta bana 🙈😂 gizli olayım birde 😂😂😂
Anlamadim
Ben almanyadan geliyorum yalnlis anlama türkcem zayif😂
Diyorum ki yakında evlenecem. Ne yaparsam evliliğimiz daha mutlu bir şekilde sürer akıl ver bana kızım 😂
Jaaaa
Nerden baslayim simdi söyleyim🤣🤣🤣🤣
Ilk zaman ne dersem deyim tartismaniz cok olur cünkü alisma hayat degisikliligi nedeninden ama söylerum
Bilmiyorum yenge ama yardımcı olman lazım nişanlıyım. Akıl ver işte 😂
Karini sevdigini önemsedigini ve ona karsi istekli yakinliligi tutabilmen lazim ilk zamanlar 😀 saten kadinlar duygusal varliklar hele ki yeni evlilikken daha cok cünkü bilincsiz erkekler konusunda… karini önemsedigini hissettir o seninle daha mutlu gecinir hayati ögle düsün
Ne deyim bilmiyorum cocuk yok yeni evlilik😂
Ama onunla cilveli olursun cicim aylarinda kafan rahat olsun cocuk olana kadar da sorumluluk yok cok ilk zamanlar cünkü zamanlada birbirinize alisirsiniz
5 yıllık evlisin bence çok iyi biliyorsun. Bak kalbi mi kırıyorsun ama ha 😕😕😃
Snaa en büyük tavsiyem
Hemen cocuk yapma 1-2 sene karinla tadini cikar birbirinize alisin ögle cocuk yapin deyim
Kadin hep iyi zamanlarin hatrina daha tutumlu olur evliligine
Ne dememi bekliyorsun onu bilmiyorum🤣
Evet oda senin gibi düşünüyor önce gezip tozalım evliliğin tadını çıkaralım sonra çocuk yapalım diyor
Hem benim yasim da kücük 22 yasindayim🤣🤣🤣
Kadin icin önemli evet
Bir kaç soru sorabilir miyim nişanlım hakkında ama burada sormak istemiyorum çünkü biraz özel
22 yaşında çocuk mu yaptın daha çok gençsin ya
En zoru ney biliyormusun erkekler icin.. cocuk oldugu zaman hele ki ilk.. ilk o stress ilk karinin büyük stressi sorumlulugun coklulugu cilveli bitmesi erkegi yorar hele ki daha birbirinize tam alismadan cok daha zor kavgali gecer cünkü kadin önce bir erkegin kisiligini ögrenip kabullenmesi lazim ufak seylerde tartismayi sonlandirfiginda artik daha olumlu baktiginda evli oldugunu farkina vardiginda daha tutumlu alistiginda zamani gelmis olur cocuk icin ama bunlarin hicbiri olmadan cocuk yapmak cok zor zaman bak kocam 32 yasinda kendi bile cok zorlandi 3-4 defa ayriliyorduk cocuklardan sonra sonra ayrilik bizi kurtardi olgun düsünmeyi basladik cok zor hemen tavsiye etmem
2 kuzum var benim
Olur sor
Allah bağışlasın ya😍
burada sormasam olur mu çünkü kız hakkında soracam
Isrek attim
belliki kocan sana ayak uyduramıyor hatta yetmiyor. o lendince memnun olabiliri ama sen değilsin
Evli değilim atıp tutarsam yalan olur evlenınce göreceğiz evlenmeden önce şöyle yaparım böyle ederim diyen adam yalan söylüyordur onun için ben öyle demem ne olacağını evlenince görecem :)
Biraz dinlenip öyle dövmek istiyor olabilir 😅😅
Dövmek?
Dövüşmek iste anla ya 😄
Anladım😂😂😂
Ama performansı iyi ya ben mutluyum 😄😀şanslısın benimle evlendipine diyor ama işte korkum sonra kendisi benden bıkar diyr
Çok sık yapıp tüketmeyin bence aralıklarla yapıp özlemek daha uzun zamana yaymak daha keyifli olur böylece bıkmazda adam 😄🤧
Zamanlama nasıl örnek ver
Aptal herif yaaaa istenmezmiii
Yaaa 5 sene evliyiz ve artık libidom nasıl yüksekse adamı bende çok yoruyorum bilemedim o benden hiç istemez çünkü kendi istemeden ben varıyorum hatta çoğu kez onu öğle kaldırdığım zaman oluyor artık ağırıyor diyor 😂😂ağırıdığı doğurumu sence?
Yalandır ama senin gibi biri nasıl istenmez kii bel kırılana kadar hatta yarana kanatana kadar devamkeee 😁
Devamkeeee🤣
Gizliden çıkıp bir selam desen olmazmı 😁
Evliyim olmaz🥲
Selam demekle bir şey olmaz ki yaaaa
Yokmu bir selam yaaaa
Yaşlar ne ilk defa duydum. Bana kalsa bırakmam:)
kendine güvenmiyor demek ki
regl olmuş eşin
Bırakta nefes alsın adam 😂
Garanti seni aldatacak
Ateşli hatundan kaçan erkek aptaldır
Kacmamkmlazim ama arada bir soluklan kiz
Sevgili ile ara verdiğimiz oluyor..
demekki doymuş adam mola istiyo olabilir
Peki erkekler icin ne zamanda bir iliski gerektirir hem bikmadan hem özlem olsun hemde mahrum kalmasin ne zamanda bir daha iyi
bu kişiden kişiye değişir ki kimisi hergün doymaz kimisi ayda bir olsada yeter der.
Bence ayda bir isteyenlerde baskasinda solugu buldugundandir😂
bencede 😂😂 kesin başkasına kayıyodur😂😂
sen gibi kadın kaldı mı be :))
😂
yorumları okudum da yaşın küçük olduğu için bu libido :))
Bilmiyoeum yaşım 18 ken bu kadar yüksek değildi😂
benim de 21 iken tavandı düz duvara tırmanacak kadar :))
Niye yaşın kaçki şimdi
31
Kocamla yaşıtsın😂
hmm anlıyorum enişteyi :))
☺️
sendeki libidodan karıma istiyorum :))
Sendemi evlisin
evet
Hmmm
noldu?
Birsey olmadi
ok
Neye aralık tam olarak?
Yorumlarına bittim ayrıca
Bittim derken😂
Arzuna
Harikasın. Peki mastürbasyon yapıyor musun?
?
Adamı nasıl yoruyorsan 🤣
sen zayıf bırı mısın fızıksel? :)
Onun her istediğini yapıyor musun
Kesinlikle
Anal oral oluyormu
Konuşmaları hareketleri sesleri fazlasını yapıyorum istediği şeyin fazlasını
Yok bir anal olmuyoruz yani eskiden 3 defa denedi üçüde kazalı olduğu için birdaha denemedik daha doğurusu kendi sormadı birdaha
Kazalı derken
Yani ilk denediği an canım öğle yanmıştı ki bir gün sızladı diyelim öğle bir kaza
Peki krem sürdü mü ve içine girdimi
Yok sürmedi
M
Sürmezsen acır tabi
Yazık hatuna ya 🥺
😂
Ben isterim şahsen hic durmuyor ki djjs