Sevmediğiniz kadınla neden evliliğinize devam edip sevdiğiniz yanında her anlamda mutlu olduğunuz kadınları üzüyorsunuz. Boşanmak neden bu kadar zor
2 ay
Senin için karısını boşayan adam başkası için de seni boşamaz mı? Biz erkekler maymun iştahlıyızdır. Eşini sevmiyor diye bir şey yok. Farklılık olsun diye başka kadınladır. Boşanıp başkasıyla evlense bir süre sonra hayatına başkasını almayacak mı sanıyorsunuz. Ne yiyip içiyorsanız vazgeçin ondan.
Açıkçası bu çok karmaşık bir durum, çünkü boşanmak yalnızca duygusal değil, ekonomik, sosyal ve hukuki açıdan da çok zorlu bir süreç. Bence bir yanılgı olabilir, çünkü "mutlu olduğunuz" kadınla birlikte olmak, diğerini üzmekle bağdaşmıyor aslında. İlişkilerde dürüstlük ve kendi seçimlerimizin getirdiği sorumluluğu unutmamak gerekiyor bence.
Eşini aldatan erkekler narsist oluyor genelde naristlerin tek derdi ilgi olduğu için asla doymazlar bu yüzden son nefeslerine kadar bir sürü karı kız ile muhatap olurlar aynı zamanda eşlerini boşamazlar neden boşasınlar evdeki her işini hallediyor sonuçta öyle değil mi
evli değilim daha doğrusu 2 defa evlenip boşandım senin nafakadan haberin yok galiba en az nafaka miktarı 20 bin o yüzden boşanamıyor ayrıca nerden biliyorsun eşini sevmediğini
Evli bir kadın ve terapist olarak bunu çok duydum 😔 Boşanmak çoğu erkek için sadece “eşten ayrılmak” değil. Çocuk, ekonomik kaygı, aile baskısı, toplum ne der korkusu, yalnız kalma endişesi hepsi üst üste biniyor.
Bu da onu kararsız ve pasif yapıyor. Ama bu durum üçüncü kişiyi çok yıpratıyor 💔 Senin duyguların da en az onun korkuları kadar değerli, bunu unutma 🌿💕
Cevap
21Cevap
Evli biriylemi birliktesin o size gelip diyor ki eşimi sevmiyorum ama evine gidip eşinin koynuna giriyor onada seni seviyorum diyor evlilerden bir halt olmaz eşine yapan herkes yapar boşanmak zor değil basit zaten bunu eşine dese kadın boşanır kimse aldatılmak istemez evlilerle olan kadınlar da ancak kullanılır
Evli değilim ama sana bunu şöyle açiklayabilirim onlar rahatlarini bozmak istemiyor. Boşanmış bir kadın kolaylıkla tekrar evlenir ama boşanmıs bir erkek ocin bu durum çok farklidir. Neden rahatini duzenini bozsun?
Tam tersi bu arada.
Nasil açıkla?
Anlaşılan sen evli bir erkekle iliski halindesin. Peki sen neden yaotigin yanlışın ve bu yanlışın o evli insanın sorumlulugundaki başka hayatlari da etkileyeceğinin farkında degilsin
Ben asıl sevmediği bir kadınla evlenen yaratıkların kafasını anlamıyorum başkasını yara bandı olarak kullanan zeka özürlü andavalları anlamıyor
Esleri en guvenli liman ve kendilerjne sadik olduklarini bildikleri icin sevmeseler bile farkli bi yerde oluyo yerleri
Helal sana
Evlilik kolay değil, çocuklar var üstelik. Böylesi daha rahat
O zaman bu soru sevmeden eşinin yanında duranlar için. 😊😊
Seviyorum diye kandırıp beraber oluyordur amacı belli
Evlilik zor bir şeydir. Konunsadece sevme ile çözülmez
Her anlamda mutlu etmeyin :) hevesleri kaçmasın
Sen hiç ayda 22400 TL nafaka ödedin mi?
Ödeyemediğin anda hapse düştün mü?
İcrası, avukatı ile uğraştın mi
kurulu düzenimiz var :d almancılar almanyadan dönmemesi gibi
boşanmak gerçekten zor erkek için..
Ailesi çocukları resmen kendinden kopuyor çünkü..
Alışkanlık işte. Sevmesende ona alışmış olmak, o duruma alışmış olmak, rutini bozmaya cesaret edememek
Neden böyle bir evliliği sen devam ettiriyorsun
Ben evli değilim
Kim var çevrende böyle
Düzen bozmamak için
Genelde çocuk yüzünden boşanmıyorlar..
Evet zor. Çocuk varsa boşanamazsın. Net yani
her şey düşündüğün kadar kolay olmuyor
Anladığım evli birisi ile ilişkin var
Kimse kimse için yuvasını bozmaz
Bakma sevmiyorum dediğine.
Böyle biri varsa uzak dur derim boşanmaz!!!
Napmayi düşünüyorsun peki dururumuz aynı
sen ne yapardın
Dikkat et kandırılıyo olabilirsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?