Memati gibi oldum yardım lazım?

sevilmiyorum. Önceden insanları severdim artık bende hiç kimseyi sevmemeye başladım. İnsan görmeye bile tahammülüm yok. Otobüse biniyorum tip tip herifler ilgi arsızı slk karılar var. Üniversitede oturuyorum gene aynı gösteriş budalası kızlar ve onun g/tnden ayrılmayan erkekler. Çok sıkıcı ve çok aptl görünüyorlar. Eskiden onlardan biri olmaya çalışıyodum da artık olmamak için direnç gösteriyorum tiksiniyorum biraz da. Sevdiğim kız vardı o da beni sevmiyormuş 1,5-2 yıllık sevgilisi bile varmış. Mutlu yani. Ben mutsuzluğumla öylece kaldım. Başka birini denesem beni beğenen de yok. Kız bulamıyorum resmen. Kızı bırak arkadaşım bile yok. Kendimi beceriksiz olarak gördüm ve strese bindirdim mal gibi. Saçımın çok az kısmı döküldü. Sırtım sivilce izleriyle dolup taştı iğrenç görünüyor. Çare bulamadım yanlış olduğunu bilsem de , nternete oyunlar yükledim yurtta oturuyorum bütün gün. Aşırı sarıyor ama oyunlar da sıktı. Ayrıca çok internet gidiyor ayda 1000 tl ödüyom nerdeyse. Kimseye danışamadığım ve kimseyle konuşamadığım için size günlük gibi yazdım. Nedir benim durumum kaba olabilirsiniz alıngan biri değilim zaten

Memati gibi oldum yardım lazım?