Beni reddetti ama seviyor gibiydi?

Arkadaşlar biz 7 ay falan aynı dershanedeydik bana baya samimi davraniyordu ama arkadastik sonra sevgili yaptı 1 ay içinde falan ayrildi ayrıldıktan 2 ay sonra falan yazin da bana yazdi halbuki hiç konusmuyorduk sonra samimilestik falan 3 ay konustuk bana çok güzel şeyler söyledi bu süre içinde kalpler falan atiyorduk birbirimize "🖤". bana ozel fotolar atiyordu ailevi sorunlarini anlatiyordu nerde olduğunu naptigini söylüyordu sık sık reels atıp sohbet açıyordu hikayelerimin hepsini begeniyordu şarkı falan atıyordu ama ben açılınca beni reddetti benim hayatım sahte dedi gülüşüm bile sahte dedi hayattan koptum dedi sevgimin de sahte olmasından korkuyorum falan dedi, 2.5 ay sonrasında doğum gününü kutladim onun, o gün bana karşı birşeyler hissettiğini söyledi ama eğer bir şeyler yaparsa eline yüzüne bulaştıracagini dusunup geri cekilmis, nasıl bu hâle geldiğimizi anlamamış uzuluyomus ama elinden bişey gelmiyormuş falan 6 aydan fazla oldu beni reddedeli ama hâlâ unutamıyorum hep kafa dengi oldugumuzu soylerdi, agalari dışında sadece bana icini doktugunu soylerdi anlamiyorum daha ne olmasi gerekiyordu beni reddetmemesi için (bayramda toplu bulustuk sadece el sıkıştık sohbet etmedik ama benim sohbet ettiğim kişilerle sohbete atlıyordu karşı tarafla konuşuyordu 🥲) en azından birbirimizin yüzüne bakabiliyoruz da ben onu unutamiyorum ki her sey o kadar mümkünken imkansizlastirdi resmen. çok özledim çok seviyorum, yazmak istiyorum ona ama birşeyi değiştirmez bu, zaten farklı şehirlerdeyiz ben üni okuyorum o yks'ye girecek yazip da odağını bozmak istemiyorum çalışıyordur belki napmaliyim ben 🥹

Beni reddetti ama seviyor gibiydi?