Arkadasima asiktim cesaretimi toplayip acildim ama reddedildim ama beni seviyor gibiydi?

Sevdigim cocukla saatlerce oyuna girerdik beni cagirirdi mesajlasirdik normalde kendi arkadaşlarına bile soguk bir insandir pek muhabbet etmez ama beni ödev bahane edip cagirirdi sonra birlikte video izleyip konusurduk muzik dinletirdi. Bazen kendi yakin arkadaslari yerine birlikte bir seyler yapardik. Internet kafeye bile gittik. Korona oldugum donem hep yanimda oldu birlikte bir suru dizi film izlerdik okulda benden hic gozlerini ayirmazdi. Konusurken gozlerimin icine bakarak dinlerdi. Bir keresinde birinden bir sey duymustum kavga etmistik ve onunde aglamistim ben oyle bir sey dediysem bile ozur dilerim ama demedim dedi. Yanimdan ayrilmadi derdim oldugunda dinledi hep. Bende umitlenip beni sevdigini dusunup acildim ama arkadas olarak gordugunu soyledi bir sure konusmaya devam ettik ama eskisi gibi degildi hic benle goz temasi kurmamaya basladi. Şu an 2-3 aydir konusmuyoruz sizce bu cocuk beni sevmis miydi? Niye boyle oldu

Arkadasima asiktim cesaretimi toplayip acildim ama reddedildim ama beni seviyor gibiydi?