İnsansız hava sahasını destekliyorum✌️
Sadece BENcilim 😅
Tek taşımı kendim aldım, tek başımaa kendim taktım, giiirmesinler ha vaa yaa🌸

İnsansız hava sahasını destekliyorum✌️
Sadece BENcilim 😅
Tek taşımı kendim aldım, tek başımaa kendim taktım, giiirmesinler ha vaa yaa🌸

Bu yaşıma kadar karşıma sürekli kusurlarımı bahane eden ve kusurlarıma odaklanan insanlarla karşılaştığım için; bundan böyle bu konuda fazla enerjim yok. Bu aşk konusunu doğaya ve yaratıcıya besliyorum. Olduğumuz gibi kabul eden ve gören bir tek onlar. İlk aşık olma durumunu lise zamanında yaşamıştım ancak kusurlarımla alay edilerek ve sevgimi harcayarak; manipüle edilmiştim. O yüzden bu konuya ayıracak ve hassas ruhumu incitecek bir eylemde bir daha bulunmak istemiyorum.
Her şeyi başa sarıp kendini anlatma, tanına, tanımak çok zor geliyor artık bana. Öyle biri çıksın istiyorum ki karşıma bir cümle kurmadan her şeyi anlasın, son olsun…
Yok, antidepresanı bırakmaya çalışırken olmaz. Şimdi biri hayatına girer moralimi bozar. Hiç gerek yok.
Yeniye kalbim dayanmaz 😂
Oscarımı aldım 🪆
Cevap
37Cevap
Benim aşkım yeter başkasını yenisini istemem, daha yeniyiz bence zaten🫠
Yok be artık o duruma enerjim yok bilirsin beni
Aşk enerji getirecek ise var yoksa yok..
Benim enerjim yok :D zaten aşk da yok.. b8u zaman da önce birini tanıyacaksın da onu seveceksin de gerçekten seni sevdiğine inanacaksın ve sorunsuz bir şekilde devam edeceksin.. mümkün değil gibi geliyor.. mümkün olanlara da başarılar dilerim buyursunlar
Benim de yok barışinko tek aşk kendim😄
@doludoludolu Boş ver Biz de böyle tek takılalım :D
Zamanımı ve enerjimi yanlış insanlara harcadığım için (3 kere) yeni bir aşk falan istemiyorum. Evlenirsemde ona sevgi beslediğim için ve iyi birisi olduğu için evlenirim. Aşık olduğum için değil. 3 kere aşık oldum bu zaman kadar ve hepsi uzun oldu ama her seferinde aynı hikaye, seks için gidip bir başkası ile oldu hepsi. İradesine hakim olamayan kızlar yüzünden aşktan soğudum. seks için tercih ettiği erkekler efendi erkek bile değil üstelik. Zaten bu yüzden bana yazdı hepside bir zaman sonra ama umrumda değil artık. Madem kötü bir adam sevdin git onla konuş, benle konuşma hakkın yok yani :D evli olanlara boşanmama yasası gelse varya çok sevinirim. Yanlış erkekle bile bile evlenip boşanamayıp ağlasınlar diye lsdkfşlfksdşflksdfşslk uçkuru ile düşünen insanlar yüzünden boşanmalar çok yüksek
Dimi😄
Evet :D
O kadar da acımasız olma yine de evlenirken ile zaman geçince olan kisi aynı olmaz genelde 😄
Bu zamana kadar acıdımda ne oldu :D çok düşünüp çok sevince, ince düşününce, anlayışlı olunca tam tersine sevmiyor. Ona ne zaman kızıp bağırınca azmaya başlıyor ve sevmeye başlıyor. Kızları ağlatıp üzünce çok seviyorlar. Tamam cinsellikte sertlik istiyorsunuz ama cinsellik dışındada sert olan birisi ile ne kadar mutlu olabilirsinizki?
Kaba bir insanla mutlu olmak mümkün değil ne yazık ki başta hoşumuza gidiyor doğru ama kaba kalp kıran biçime dönüşüyor zamanla onlar da
Evet. Zaten Erkeklerin %99 u başka kadınlara bakar, başka kadınlarla seks yapar evli bile olsa. Tek bir kadın yetmiyor. Bana ise tek kadın her zaman yetiyor. Sadık olsun, anlayışlı olsun yeter, bir de sohbet muhabbet yürürse çok güzel.
Uzun zamandır insan ilişkilerine bayağı bir sorun yaşadım onu sadece aşk ilişkileri olarak değerlendirme, arkadaş ilişkileri sosyal çevre insanların tavırları artık beni insanlar o kadar çok yordu ki kedilere köpekleri hayvanları daha çok sever oldum, O yüzden geçen gün kızım biriyle konuşuyordum bayağı aramız iyiydi hatta şans vermeyi falan düşünüyordu, ama sonrasında önceden bana kendisine göre başka tercihleri olduğunu söylemişti Ben de kendisine onu hatırlattım, sonra bir şekilde arayı bozdum ve iletişim kesildi.
Bilmiyorum ya artık birisine vakit ayırmak ya da seni seviyorum demek sevgilim seni inanmak ya da sevgilim demek bana çok da samimi gelmemeye başladı.
İnsansız hava sahasını ben de destekliyorum.
Yeni bir aşkla, arkadaşlıkla uğraşamam. Uğraşmak istemiyorum.
👌
Şu sıralar kendimle uğraştığım için özel hayata ayıracak hiç enerjim yok. Bir kendimi toparlayayım tek isteğim budur geri kalan hiç bir şeyi düşünmüyorum
Sadece kendime vakit ayırabiliyorum sanırım yeni bir ilişkiyi kafam bir müddet kaldırmaz gibi
Şu aralar yok ilerleyen maçlara bakacağız kıpır kıpır olduğum dönemi kazanırsam kimse beni tutamazz 😄
Yeni aşka enerjim var , kalbimde heyecandan kelebekler uçuşsun istiyorum fakat karşı cinsi tanımaya çalışmaktan üşeniyorum 😂
1.70 boyunda lise mezunuyum, çalısıyorum. Askerliğimi jandarma komando olarak yaptım. helikopterden helikoptere atlama eğitimim var. ela gözlü, kumral beyaz tenliyim. ilk okul öğretmenimle hala görüşüyorum. Geri kalan detayları cv olarak gönderdim iyi günler. artık üşenmenize gerek yok🤣🤣🤣
@oldcity026 bu iyidi 😂
Mülakat ne zaman. asgari ücrete razıyım 🤣
@oldcity026 asgarî ücret mi? Gözünüz çok yükseklerde bayım 😂
Madem öyle vereceğiniz ücreti kabul ediyorum patron. sizden iyi patron mu bulacağım 😆😆
@oldcity026 çok incesiniz 😂😂
Çokta ince sayılmam efendim. Pardon kilo mu yazmayı unutmuşum. 70 kg bay 😆 astronot eğitimim de var 🤣
@oldcity026 belli oluyor yürümeyi geçtin uçuyorsun 😂
😆😆😆 devam etmek isterdim ama patronum çok sinirli. sabah geç kaldığımda eve kadar geliyor o kadar da utanmaz yani😆 memnun oldum, daha fazla uçmadan yatayım. paraşüte güvenmemek gerek 🤣🤣 siz cv yi değerlendirdikten sonra dönüş yaparsanız sevinirim. En azından geç kalınca kalkmak zorunda kalmam gibi🤣🤣 gudnayt
@oldcity026 teşekkür ederim yerinizden etmek istemem iyi geceler
😆😆
Enerjim her zaman üst düzey. En yoğun en stresli anım da bile. Hatta bu yüzden bana gıcık olanlar bile var. Değil mi @Degisik_-_ Hanımcım? 😂😂😂
Ama bunu aşk için harcayacagimi sanmıyorum 😂😂😂
Soru ne diyor bu ne diyor? Perla yaşlanınca bazen aklı karışıtor bence bunu es geçin 😂 uyku saati perla uyu
Soru diyor ki yeni aşka enerjin var mı? Ben de diyorum ki enerjim çok ama bunu aşka harcamam. Aşk insanın enerjisini sömürür.
Enerjime de @Degisik_-_ gıcık oluyor 😂
Doğru ilişki zaten enerji bitirmez enerji verir o yüzden var
Kendi kendime o kadar iyiyim kiii. Enerjim var ama bunu aşkla sönümlemek istemiyorum.
Hayır yok aşka ayıracak zamanım ve enerjim yok
Niyeki
Sevemiyorum maalesef ve sanırım yalnızlığa yüzük takacağim. :)
Bundan sonra yeni bir erkeğe aşk ve güven duymam mümkün değil.. O kadar benciller, şımarıklar, yalancılar ve narsistler ki. Onlara aynı onlar gibi davranmak şart oldu.
Enerjim var olmasına. Ama birini istemiyorum. Şu an kimse bana dokunmasın ben kimseye dokunmayım modundayım. Yalnızlık daha iyi geliyor 😀
İnsansız, ama istesiğim gibi bi aşka hayır demem.
Enerjim war, sömürtmeden, ama hafif karşımdakinden çekerek, çok güzel olur be ;)
Ne yalan söyleyim hiç yok
Yeni bir aşka başlamam. Tek bir kişi ile başlarım. Geri kalanlara kapım kapalı.
Hiç enerjim de yok isteğim de yok. Böyle iyiyim.
Yeni bir aşka başlarsam sıkıntı olur tam düğün üstü wkdksk
Ben kendim ve keyfim böyle çok iyiyiz kendimle aşk yaşamaya okeyim onun dışında nau nau
Yok galiba. Yeni insanlar tanıyasım da yok. Ne sevgili ne arkadaş yani.
Açıkçası hiç enerjim yok kendime vakit ayırıyorum.
TR de hiç gerek yok onun yerine martılara simit atmak daha anlamlı ve önemli
Hayır hiç öyle bi enerjim yok doğrusu.. 🍀
Şu an için hayır. Gerçi plansız oluyor. Olmasın rahatım ben 😅
Yok keşke olsa zira aşk konusunda çok hayal kırıklığı yaşadım.
Yok ya sıfır enerji valla bu gidişle ölene kadar bekar kalıcam
Aşk acı çekmek demektir o yuzden acı çekmeye alıştığımız için enerjimiz full
Önce iş bulacam da biriyle tanışacam da aşık olucam. Ohoo ölme eşeğim ölme. Ben mutlu olamıyom başkaları mutlu olsun bari. Sorunun cevabı enerjim var fakat aşık olunacak kimse yok
Hayır yok bence gerekte yok😃
Hayır ne isteğim ne enerjim var.
enerjim yok. kimseyi çekemem
Bende enerji hiç bir zaman bitmez
Yok ne enerji ne sinerji kaldı
Aman aman demeeee😅istemem ya yok
Hiç bilmiyorum
Bilirsin
Önce para sonra aşk.
😊😊Bir ilişki içindeyim zaten
Sarışın ve güzelse olabilir 😂
Enerjimi olan aileme harcıyorum.
Ne askı hocam geç aşk dediğin (celal sengor önce said)
Enerji değil de güvenim yok
Var gel gel beraber olsun
Aşk kapımızı çaldı da ne zaman hayır dedik ❤️
Hiç yok istemiyorum aman aman
Benim hiç bir şeye enerjim yok şu an da
Enerjim var da isteğim hevesim yok.
Aşka inanmıyorum ilişkiye belki
Yeniden başlasınnn burada kalmasınnnnn
Kalmadı yeni bitti 🙄 eksik kalabilir 😅
Yavaştan o enerji geliyor sanki
Hayır, keyfim yerinde.
Enerjim var da istemiyorum ^^"