Aşk İlişkileri Tamm şu an cesaretin var mı yeni bir aşka? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Aşk beraberinde bir sürü şey getiriyor... Güncellemeler+1 yıl ... Tamm şu an cesaretin var mı yeni bir aşka? Cevapla Aşk Soruları Getir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
crazygen1907 Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Asla yok inandiğim güvendigim insan yarı yolda birakti beni 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hayır kimseyi istemiyorum çatlasın birileri kudursun kdkdjnsmvicdan azabından geberen biri var da 0 0 Yorumla
KATAFAR Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Her an! Tabi ki aşk dediğin şey güzel bir kadınla beraber olabilmek ise 0 0 Yorumla
Nanelioreo Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Aşk iyidir hoştur da kısa sürede nikahı basabileceğimiz biri daha hoş olur 0 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı. Evet. Korkacak bir şeyim yok. 0 0 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 31,3b cevap paylaştı. Aşka hayır denirmi 0 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı. Evet var 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Asla yok inandiğim güvendigim insan yarı yolda birakti beni
Hayır kimseyi istemiyorum çatlasın birileri kudursun kdkdjnsmvicdan azabından geberen biri var da
Her an! Tabi ki aşk dediğin şey güzel bir kadınla beraber olabilmek ise
Aşk iyidir hoştur da kısa sürede nikahı basabileceğimiz biri daha hoş olur
Evet. Korkacak bir şeyim yok.
Var var hadi hadi
Aşka hayır denirmi
Evet var