Hep ihmal ediliyor hissediyorum. Atandığı için ve izni olmadığı için 7 aydır görüşemiyoruz. Ailesi bazı nedenlerden bir süredir yanında kalıyor ve sevgilimin alanına pek saygıları yok. Biz konuşurken sürekli odasına dalıp bir şeyler söylüyorlar. O yüzden evdeyken çok konuşamıyoruz. İşi yoğun fiziksel bir iş o yüzden o zamanda çok sohbetimiz olamıyor. Beni psikolojik olarak bu durum yıpratıyor. Biraz daha zaman ayırmaya çalışmasını istiyorum ama bu sefer tartışmaya sonra kavga etmeye başlıyoruz. Ve böyle yapma, uzatmayalım konuyu demek dışında bir özür bir çözüm sunmuyor. Çok yoruldum. Birbirimizi çok yorduk ve ikimizde daha fazla tartışmaya katlanamıyoruz. Çok seviyorum ama yoruldum ilişkide sürekli olgun davranan taraf olmaktan, çözüm sunan, iletişim kuran taraf olmaktan. Çok fevri, sinirli biri. Birbirimiz için değişmeye çalışıyoruz fakat sorunlar sürekli tekrarlanıyor. Çözümü olan var mı?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Belki o haklidir, belki gercekten zaman bulamiyordur. Bi yandan yeni bi sehir yeni bi is, ote yandan ailesi yaninda rahat degil. Senle arasina mesafeler girmis. Bu sizin icin bi sinav. Ya kazanirsiniz ya kaybedersiniz.
Ya haklı tarafları elbette var ama ilişki için çaba gerekir. Bahanelerine sığınıp kendini çok zorlamıyor diye aklıma düşünceler geliyor bazen.
Birzz empati. Zaten yoruluyor yeni hayatina alismaya calisiyor. Ail3si rahatini bozuyordur. Ustune sende anlayisli olmazsan iyice bunalir. Ha gercekten ilgisizse geri cek kendini biraz bakalim napacak
6 Ay annesinin babasının yaşadıllarını, iş yerindeki sıkıntıların hepsini dinledim yetmedi acısını çıkardı. Tüm öfkesini benden çıkardı kırdı, ağır laflar kullandı. Sakinleşsin diye bekledim. Sürekli düzelticem diye söz verdi bekledim. Sabrı en çok ben gösterdim o da biliyor. Değişmeye çalıştığı ve bunu gördüğüm için yanında kaldım. Yani empati in alasını yaptım o yapamazken sıra onda.
İşe başlayalı 1 yıl oldu zaten bu arada. Asaleti alamadı.
Empatinin fazlasi kendini kullandirmaya giriyor zaten. Guzel aciklamissin, o halde evet sira onda. Kimbilir senin ne dertlerin var ama hep ona odakli yasiyosunuz. O zaman sende degistir bunu. Onu dinleme sen anlat bak tepkileri nasil olacak.
Yok benim derdim olursa akşamında toplamam lazım ona göre. Of neyin içindeyim ben. Neyse teşekkür ederim
Bak neyin icindeyim dedin belki de ilk kez sorguladin. Buna sebepte sensin. Fazla anlayisli olursan karsindaki hep bekler. Buna sen izin verdin. Simdide tersini yap, seni seviyorsa senin icin biseyler yapar. Yoksa zaten boyle biriyle evlenirsen dusun halini. Hadi iyi gunler.
Evet anlayacağı dilden konuşmak lazım iyi akşamlar
Bence biraz uzaklaştığını göster ki korksun
Denedim ama dayanamıyorum. Yaptığım bir dönem oldu ama o dönem kavgalardan dolayı ikimizde soğumuştuk. yani pek bir etkisi yoktu
O arayınca ben hep bir şekilde açıyorum. Ona ulaşmak hep zor oluyor
Çünkü iplerin ucunu verdiğin için böyle
Bir dönem kendimi çektim ve çok uğraştı ama tekrar yaparsam sadece ilişki yıpranır gibi hissediyorum
Evet ama şu an sence yipranmiyor mu?
Yıpranıyor elbette. Ama oyun oynuyor gibi bir varım bir yokum yapmak istemiyorum. Ama belkide yapmalıyım
Bir varım bir yokum yapma sadece böyle giderse bitebilir korkusu ver. Keşke gizliden sormasaydin yazardım sana
Verdim başta ama artık öyle toksik geliyor.
Sende sıkılmış gibisin
Sıkıldım tabi. Kendimi anlat anlat yoruldum. Dinlenildiğimi hissetmiyorum çoğu zaman. Karşıdaki hep memnuniyetsiz diyor sürekli hareketlerini takrarladığını söylediğim için. Yorucu ve kırıcı. Sıkıldım güzel sevilmeyi hakediyorum.
Evet o yüzden biraz kendine saygı duymaya başlamalısın
Galiba kaybetmekten korkan taraf benim. Saygı kısmı ağır basamadı.
Sensin zaten kendin söylüyorsun zaten bunu. Bana mesaj atabilir misin
Yok mesaj atmam uygun olmaz teşekkürler
Tamamdır sen bilirsin ha burası ha orası da neyse ben teşekkür ederim
Ayriliver gitsin
Çok yanlış yapıyorsunuz.. adil yıldırım izle 😅
O kim tam olarak
YouTube da skntıni yaz yanına adil yıldırım yaz çıkar. Kesin izle
Teşekkürler
Tartışma
Vay be hiç aklıma gelmedi 😂😂
Tmmm
Yani ne yapalım