Sevgilimle hergün tartışıyoruz

arkadaşlar sevgilimle hergün tartışıyoruz ama hergün. 1 senedir beraberiz yaklaşık 3-4 aydan beri bu böyle. o benim ufak da olsa tepki verilecek konulara çok fazla abartılı olarak tepki verdiğimi söylüyor. bazen düşünüdüğümde ben de biraz abarttığımı düşünüyorum. ama ben hasta değilim ki ortada hiç birşey yokken ben tepki verip huzursuzuk yaratayım. yani kavgalarımız ondan kaynaklı. 1 senedir beraberiz az çok biliyo neye kızar, tepki gösteririm ama hiç dikkat etmiyo. mesela kavga ediyorum ya beyfendi saatlerce konuşmaz. onun hatalı olduğunu bildiğim halde yine ben mesaj atarım, ararım. ama o hiç arayıp sormaz. aslıda arayıp sormamasının nedeni de beni kırmak istemesiymiş. bir de konudan konuya atlıyorum gibi oldu ama kavga edince ben arayıp soruyorum ya ona kalsa 2 gün konuşmayız 1 senelik ilişki biter. ben hemen parlayıp çabuk sönen bir insanım, o öyle değil. biraz inat. benim de sevgililik, hayatı paylaşma anlayışım bu değil yani biz sevgiliysek sen benimle küs kalamazsın kalmamalısın mantığı var. ayrıca evlilik düşünüyoruz. yakın tarihte olmasa da bütün planlarımız bunun üzerine onun ben çok sevdiğini biliyorum kendimden de çok eminim fakat bu kavgalar artık yıpratmaya başladı. fikri olanlar yazarsa sevinirim arkadaşlar..
Sevgilimle hergün tartışıyoruz