Ben şahsen ağırbaşlı Kendi ayakları üzerine duran sorumluluk sahibi çocuksu kaprisleri olmayan en önemlisi bana ilgi gösteren hep benim yanımda olan kendim gibi sıcacık şen şakrak birini isterdim peki ya siz?

Ben şahsen ağırbaşlı Kendi ayakları üzerine duran sorumluluk sahibi çocuksu kaprisleri olmayan en önemlisi bana ilgi gösteren hep benim yanımda olan kendim gibi sıcacık şen şakrak birini isterdim peki ya siz?
Akıllı, kendi kendine yeten, özgüvenli, saygılı ve sevgi ile çocuksu duygusallığı karıştırmayan bir insan hiç de fena olmazdı, fiziksel güzellik bu kriterlerin yanında çok önemsiz kalıyor. Gerçek dünyada böyle mükemmel bir insana henüz rastlamadım ama kurgusal alemde Yennefer of Vengerberg tam olarak uyuyor bu tanıma 🙂
Benden yaş olarak büyük olgun ve Anaç ruhlu bir kadın aşık olsun isterdim.. bir de kafa dengi olmalı sanki en iyi dostmuşuz gibi birbirimizin her şeyi olmak
Yorumun için teşekkürler Barış beni onurlandırdın
Teşekkür ederim
Sadakati olan birisi
Senin dediklerine benzer. Ağırbaşlı, sorumlulukları sahibi efendi edep sahibi düzgün kolay beğenmeyen birisi. Her kıza tav olan erkek kadar itici bir şey yok.
Cevap
17Cevap
İnsan olma potansiyeli olan hayvan gibi davranmayan
canını yakan mı oldu
Düşünce yapısının bana benzemesini isterdim..
Sevmeyi değer vermeyi bilen
Benim gibi biri ama hisler karşılıklı olmazsa boş. Böyle biri karşıma çıkar da bir şey hissetmezsem ilişki başlamaz.
Hem beni deli gibi seven
Hem eğlenceli
Hem aşık hem kıskanç
Hem kendisini tamamen yansıtan
Hemde ömür boyu elimi bırakmayan
Kesinlikle ağırbaşlı olmalı ama ağırbaşlıdan kastım kasıntı da olmasın yani
Beni olduğu gibi seven anlayışlı romantik kibar merhametli
Benim gibi olmalı ya. Çünkü beni anca benim gibi biri anlar mest eder.
Kimse bana aşık olsun istemiyorum. Aşık olunca işler karışıyor.
Benim hayalimdeki belli.
Maalesef oda olmayacak işte.
Romantik duygusal merhametli dürüst ve istekli 😁😁
güzel özellikler inş bulursun...
neşeli eğlenceli dışa dönük sohbet edilen dürüst güvenilir biri
Ben her zaman mantığımla hareket ettiğimden kalbimin sesini duyamam. Kalbimin sesini bana duyuracak, mantığımı alt üst edecek. Nerde nasıl davranacağını bilen seksi bir aşk kadını isterim.
Ne istediğini bilen, olgun, beni çok seven ve ilgi gösteren birinin bana aşık olmasını isterdim. Aynı şekilde benim de ona aşık olmam gerekiyor.
Güzel bir kız olsun isterdim genelde hep çirkin ve orta sıralama kızlardan ilgi gördüm
Kabrisi nazı olmayan herşeyiyle bana teslimmolmuş birini isterdm
Zeki olsun ama deli olsun.
@_snow_ beyefendı pek hoşuma gidiyor 😍
Felsefe seven samimi neşeli
İnatçı olmayan kız
Yazsam roman olur ama ilk kriterim zeka
Karakterli saygılı ve insan olsun
Benim gibi biri.
Adam olsun yeter.
Samimi cana yakın
Benim aşık olduğum kişi aşık olsun isterim
Sadık, güvenilir, dürüst ve ahlaklı