Gelir
Gelmez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Erkek seviyorsa gelir ben çok çift gördüm yaş farkı olan ama birbiriyle anlaşan unutmayın Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan arasında da yaş farkı vardı ve hala iyi anlaşıyorlar mesele karakter meselesi
Vay be
Bendeki yokluk değil şu an linçleneceğimi de biliyorum ama sormak istedim karşımda farklı biri olduğunu düşünüyorum çünkü
Hislerine Güven onunla bir yola çık ama baktım ki o seni yarı yolda bırakıyor inceldiği yerden kopsun bir kadın olduğumu unutma eğer bakımlı alımlı ağır başlığı kimseye mavi boncuk dağıtmayan bir bir kadın olsan muhakkak her erkek peşinden koşacaktır bunu unutma kimsenin senin yaşınla alakalı eleştiri yapmasına izin verme eğer yapıyorsa kapı orada
Tam tarif ettiğin gibi bir kadınım, aynen bir kere desin zaten beni kaybeder eskisi kadar duygusal yapıcı değilim kendimle mutluyum o olmasa da olur
Cevap
8Cevap
Evet gelir tabi ki de. birbirlerine aşık olmaları önemli zaten.. kimseyi dinlemesinler
Tamam🙏:)
22 yasındakı cocuktan nasıl etkılenıyosunuz cıdden
Benden yaşça büyüklerin ergen kaldığını ama onun olgun olmak için çabaladığını ve başardığını da görünce öyle bir şey oldu. Bir gün böyle bir şey yaşayacaksın deseler de inanmazdım :)
Mutlu sonla bıtenı olmuyo bu hıkayelerın. Onun cabalamalarını bı yere kadar takdır edersın o d senın olgunlugunu sever ama bı yere kadar
Bi gözlemleyeceğim bakalm nolacak çünkü ilk defa bir erkek bana aradığım bir sorunun cevabını kendisi söyledi hiç konu açmadan
İlişkide 2 yaştan fazlasını tercih etmem en fazla belki 3 yaş olabilir. Ve tabii ki de büyük olan bencee erkek olmalı. Diğer türlü ilişkinin pek yürüyeceğini sanmıyorum
Sadece seks olur o ilişki de
Çok gelmez fb takılırlar sonra biter
Hayir gelmez evet gelir Allah. mutlu etsin
Anlamadım gelir mi gelmez mi,:d
O ilişkiden hayır gelmez evet
Gelebilirde gelmeeyebilirde
Sanmam
Gelir bizim geliyor
Seninki kaç yaş büyük
6 yaş büyük
Evli misiniz
Değiliz sevgiliyiz