Konuşmuyoruz ben bazen arada bokluk olsun diye instagramdan yazıyorum genelde görüldü yapıyor bugünde Allaha emanet ol iyi insanlarla karşılaş sevgilim var yazma bir daha diyip elveda der anlamıyorum gerçekten
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Birden çok kızla aynı anda birlikte olamayacağı için ötekini seçmiş. Sana da içi gidiyor bi yandan
Defolsun bence yüzde yüz yalan sokuk beyinlisi
Var ya ondan nefret ediyorum hemde dağ gibi iki gündür hikayelerime de bakmadı off ya allah cezasını versin canım mal
Yanlış soruya cevap verdin bu arada
Doğrudur soruların çok benzer djkdks
Çok komik abi bu niye bakmiyor fıstık gibi koyduğum hikayelere anlamıyorum iki gündür hiç bakmadı sokuk yoksa her türlü bakardı yani biliyorum madem niye hala takiplesiyoruz kendi de hikaye paylaşmıyor ki baksam
Kesin bilerek açıp bakmıyor aptal canı istediğinde her halta açıp bakiyor
Başı bağlı artık. Sende vazgeç bu sevdadan
Bir şey diycem nasıl anlicaz abi ne hikaye koyuyor bu aptal ne de fotoğraf
Kes bok bağlı defolsun gitsin
Nefret ediyorum ondan ama çok iyi de biliyorum kabak gibi yüzleşcez
Ehliyetimi aldım diyorum 12 mayısta sevgilim var yazma sıkıntıya sokma diyor engellettirme kendini diyor canım beyinsiz ne mana ne alaka o kim oluyor başlıyım
Oylrsine bakıyordur yani her takip edilen her hiksyesine bakilana illa biseymi hissetmeli
Meraktan ilgide var
Belki de
Hikayelerin tamamına ya bakıyor ya bakmıyor bilerek yaptığı belli bugün bir şey dedim engellettirme kendini iyi insanlarla karşılaş elveda diyor samki mektup valla bilemedim
Sal gitsiiiinn
Geçen wpbde ki engeli de kaldırdı üzerine profili gizledi hala hikayelere bakıyor gerçekten derdi ne bilmiyorum bir sıkıntı bol var
Bırak takılsın takma çok
Bunun kafasında nr var harbiden de bir ara 5 gün arka arkaya hiç hikayelerime bakmamıştı mesela ya ilgi çekmeye çalışıyor ya da başka merak ediyorum bazen hayatında ne bol oluyor niye bir kız paylaşmıyor canım
boş ver ya başkalarıyla tanış unut gitsin
Ya öyle de bilmiyorum unutmadigi kesin de o da hiçbir kızla foto falan paylaşmıyor önceden daha aktif kullanırdı mesela
Cinsellik var mıydı
Benimle sadece bir kere oldu öyle anladığın gibi değil sadece öpüşme ve birbirine yakın temas dayanma yani o oldu
Neden yazıyorsun ki
Nefret ediyorum işte şu anda içimde kocaman nefret duygusu var yazmasaydım her şey daha iyidi mal harbiden niye böyle anlamıyorum
Sizce ne yapmak lazım
Bir de elvedaymış bir de ağız yapar gibi anca laf olsun torba dolsun nefret ediyorum şu anda bilerek yapıyordur
Sen böyle yazmaya ilgilenmeye devam ettikçe o egosunu tatmin etmeye devam edecek o yüzden senin umursamaman gerekiyor gerekirse takipten çık engelle yani
İnşallah en büyük kazığı yer
Bak seninle aynı durumu ben de yaşadım uzun süren bir durumdu ama en sonunda büyük bir yanlış yaptı ve geçti gitti engelledik birbirimizi
Ne yanlışı yaptı peki özel değilse
Ayrıldıktan 4 gün sonra başkasıyla yatmış
Eeee ohaaaa abooooo yuhaaa demisim bir de söyledi mi resmen açık açık
Benim salağın yatıp yapmadığını bilmiyorum ben
Şok oldum yeminle edepsiz adı batsın harbi beter olsunlar önce kimse iç yüzünü göstermez sonra duyguları çalıp gider
Evet olaydan 20 gün sonra yazdı sana ihtiyacım var filan dedi öyle arkadaş olarak yanımda olmanı istiyorum bi kaç gün dedi ben de tamam dedim sonra söyledi işte
Abooooo yuhaa diyorum
Neler neler işte ne insanlar var 2.5 yıl sevdiğin kadını böyle görmek
Abi inanmıyorum Allah kimsenin başına vermesin yuha yaaa herkes kendi yoluna gider zaten benimkinin seninki kadar aptal olacağını tahmin etmiyorum söylemez öyle yapsa bile herhalde hepsinin adı batsın
Belki de söylemek zorunda kaldı öğrenmiş olma ihtimalimi düşündü biraz farklı şeyler var uzun hikaye anca sesli konuşmak lazım burada saatler alır
Senin amac ney
Beni hiç unutmaması ne olursa olsun valla bende anlamıyorum
Neyy diyon ya
Olur olur
Offf güldürme yaa yanlış mı yapmışım sanki
Ne olur allahsen güldürme beni de
Noluyooo
Hayır
Ne alaka ne hayır yani
Sohbet edelim mi