Neden bir erkek onu seven kizi baskasina anlatir? Kendisi hoslanmadigi halde?

Selamm,

Sevdigim cocuk kendiside bir zamanlar arkadasimdi. 2 ay once ona acilmistim kimsenin bilmesini istememistim, aramizda kalsin demistim. Ama ne yazikki ogrendimki ortak bi arkadasimiz var birini tanidigimi bilmiyor (o erkek) digeride ayni siniftaydik (oda kiz).
Onlara soylemis beni anlatmis onu sevdigimi felan. Bide galiba kuzenine, oda demis neguzel iste kiz hayatini guzellestirir onunla sonsuza denk ol. Oda demis olmaz o kiz dinine cok bagli, ben ona gore laik degilim felan.
Sagolsun kuzeni girmeye calismis aklinada.
Bunlari o ortak arkadasimiz olan (erkek) bana bunlari anlatti. Sebebi ondan uzak durayim diye. Bilmedigim cok sey varmis onun hakkinda.

Ama nedenn beni anlatiyor onlara? O kisiler tamam guvenilir kisiler bir birilerin herseyini biliyorlar. Ama yinede? Okadar dedim ona ki kimseye deme diye.
Kendiside dedi arkadasligimiz bozulmicak, galiba bu sozunede inanmiyorum gecen hafta yuz yuze konustuk bana karsi iyidi herzamanki gibi. Ama en son bir kac gun once mesaj cekmistim beni bile bile umursamamis.
Bana yardim edin akil verinn neolurr?
Neden boyle yapiyor olabilir? Bir erkek neden bir kizi anlatirr? Deger veriyomu?
Güncellemeler
+1 yıl
Neoluuurr okuyunn cevap verinnn
Güncellemeler
+1 yıl
Kimseee yokmuuuuuu?
Neden bir erkek onu seven kizi baskasina anlatir? Kendisi hoslanmadigi halde?