AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Küçüksün minik kelebeğim herseyin bı kadın ve bı adam olmadığını 30 dan sonra anlicaksin
eyvallah hocam da bari şu gençlik yıllarımızı bir kişinin üzerinde öldürmesek:)
Yarın malligina çok yanacaksın başka kız mi yok canım 🤣
yani cevap başka biri ğankaaitçaimatç
Seni ziklemeyeni sen zikleme öz ve net
hocam zikliyor. ilgimi çekmeye çalışıyor sana yaşadıklarımızı kısaca özetleyeyim sürekli beraberdik el ele geliyorduk dizlerimiz değiyordu ilgimi sürekli çekmeye çalışıyordu ama sanal sevgilisi varmış o günden beri mesafe koydum o da sanırım bir ara bana ilgiyi kesti yeniden başladı ama bastirarark kanka diyor awq kızı ben de unutmak istiyom
Bu kızdan hayır gelmez net sikleme
ben de öyle yapmaya çalışıyorum 3 aydır olmuyor büyü felan mı yaptı anlamadım onun için yazdım bu soruyu bir de kanka diyor neden sence insan kankasına pencerenin önünde sürtüp gülerek pardon der mi awq
Geçer geçer 😉
üstteki cevapta soru sordum da cevaplar mısın abla rica etsem
O r o s puluk yapıyor delleniyo sana umursama gebersin
kanka diyor ama delleniyo mu sence ona göre bişey anlatcam
Yukarıda anlattığına göre oyle
abla sana yemin ediyorum uzatmamak için neler anlatmadım.. az bile bu. be buna bir müddet ilgiyi kestim benle sadece ders ne diye felan konuşuyodu. şu son 2 haftadır felan beni kesiyor sürekli ilgimi çekmeye çalışıyor onun dışında aynı edepsizlikleri yapıyor (18 üstü konuşuyor) geçen öğle arası tarot bakıyor millete işte aldatmaktan konu açıldı ben de sınıftayım böyle bana bakıp gülerek ben yanlışlıkla aldattım dedi. 14 Şubat günü koluna benim ona önceki sene dg sinde hediye aldığım bilekiği takmıştı gözüme sokmaya çalışıyordu awq nolur unut felan deme sadece nedenlerini uzun birşekilde açıkla insan kankasıyla bunları yapar mı
iligiyi kestim demişim başta sevgilisini öğrendikten sonra kestim ilgiyi yanlış anlama taktik felan değil asla
Kız senin beyni yakmis seven bu kadar uzatmaz bu kız o r o s pu uzak oyna
şimdi ben eğer onu gerçekten istemiyorum sadece sebebini merak ediyorum istemediğimin kanıtı unutmak istememden kızın bana tavrı ne kankası mıyım (yüz vermiyorum) bana aşık mı veya takıntılı mı cevaplar mısın
Oynuyor seninle k a h pe hoşuna gidiyor ruhu bacım
oyuna oyunla mı cevap versem bi anda bende mi bastırarak kanka demeye başlasam awq
zaten beni başka kızlarla konuşurken görüyor bu aralar kafasını eğiyor görmemiş gibi yapıyor puahahha
Umursamaaaaaâa kudurur
söz umursamayacağım ama ne yapayım kanka diyeyim mi veya başka bişey yapayım mı nolur söyle arkğağtüıi
Umursama kanka falan da deme o yokmuş gibi davran 😂
Çok bozuk durma arada gül umursama ya zikleme dellensin
nolur kanka diyeyim onun dışında bana bakarken felan umursamayacağım kanka demem çok kötü şeyler yapar mı veya zamanla onda bişeyler değişir mi kanka dersem biraz düşünüp cevap versen sana zahmet
neye güleyim abla ben fl de okuyorum ama biraz zalaklaşabiliyom bu konlurda kb şimdi baştan anlatır mısın herşeyi benim ilgimi çekmeye çalıştığı zaman ne yapayım veya gözgöe geldiğimizde
Başkasıyla çıkmak
kitap yazmak felan zırva mı sizce?
Hayır neden zırva olsun.. Aksine en doğrusu ve hayırlısı bu olur 👍 hem oku hem yaz. Bu sayede genel kültürün de artar. Sevgili ayakları boş iş.
bir defter aldım onla tanıştığımız günden beri yaşadıklarımız (kısaca özetleyeyim sürekli beraberdik el ele geliyorduk dizlerimiz değiyordu ilgimi sürekli çekmeye çalışıyordu ama sanal sevgilisi varmış) dün baya ilk günleri yazdım ama saçma geldi yırttım attım ne yapayım sence?