Birini unutmak için ne yaptınız tavsiye verin lütfen
Ben şu söze çok inanirimBirini unutmanın en iyi yolu başkasını bulmaktir
Ben şu söze çok inanirimBirini unutmanın en iyi yolu başkasını bulmaktir
Çok yanlış birinin yokluğunu başkasıyla tamamlamaya çalışma hem karşındakini hem kendini kandırmış olursun. Birini unutamazsın sadece gün geçtikçe hafızan yavaş yavaş onu hatırlamaz. Birini unutmanın en iyi yolu zamandır arkadaşım zaman..
o dediğin unutmaya yaramıyor, her zaman çivi çiviyi sökmüyor yani. o bulunan başkası yara bandı olmaktan öteye gidemiyor çoğu kez. yazık o halde başkasına. unutmanın çaresini bilemiyorum ama düşünmemek kısa vadede en iyi yolu bence. meşguliyetler edinmeli
Mezar kazıp bütün geçmişini oraya gömmek :))
bence o kadar kolay çünkü hayat kısa
Teşekkür ederim EİG için
Cevap
6Cevap
Birini unutmak uğrunda kendime yoğunlaştım kendimi sevdikçe kendimle ilgilendikçe dışarıdaki insanları sevmekten dolayısıyla sevip unutmak zorunda kalmaktan da kurtuldum
İşe yaramaz bi yöntem. Birini unutmanin en güzel yöntemi kafa dinlemek ve iliskideki pürüzleri düşünüp bulmaktir.
Başkası falan değil sonra o başkaları ayağınıza dolanır hata yapmayın.
Önce dibi görmek lazım.
Kendine yeni hobiler edin. Gez toz eğlen. Kitaplar oku. Filmler izle. İşe git çalış. Boş zamanlarını değerlendirmeye çalış bi bakmışsın senin hayatın daha değerli olmuş♥️🌺
Ona Sahir herşeyi yok edip gerçekten unutmak için çabalamak ve bu şekilde olunca zamanla oluyor
Oyalanacak kaliteli seyler lazim.
Onun yerine başka birini bulmak
Youtube de Adil Yildirim
Bana yazar mısın şevval acil
Ben de sana yazamıyorum bu kişiye mesaj gönderemezsiniz diyor mesaj ayarlarını iki dakika düzelt istersen acil soru sormam gerek
Başkası ile konuşmak
Başkasını bul doyumsuz şekilde seviş
Yara bandı değil kimse zamanla alışırsın unutulmaz
Kesinlikle öyle babe
baska biri
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?