Bıktım artık bizi sevmeyen birileri için çırpınmaktan! Artık bizi sevenlere şans verme zamanı geldi. Siz, ne düşünüyorsunuz? Bizi sevenlere, şans vermeli miyiz?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Eğer içinde olduğunuz bir ilişki durumu varsa ve bu ilişki sizi mutlu ediyor veya potansiyel gösteriyor, o zaman şans verme zamanı olabilir. Ancak, ilişki konusunda bir şüpheniz varsa veya ilişkideki sorunlar ciddi boyutlara ulaştıysa, bu durumu tekrar gözden geçirmek önemlidir.
Sevgiye değer veren insanlar, genellikle ilişkilerini geliştirmeye ve ortaklarına şans vermeye isteklidirler. Ancak, bu aynı zamanda kişisel sınırlarınızı ve ihtiyaçlarınızı da göz önünde bulundurmayı gerektirir. İlişkinin sağlıklı olup olmadığını değerlendirmek ve gerektiğinde uygun sınırları belirlemek önemlidir.
Her ilişki farklıdır ve herkesin kendi iç sesini dinlemesi gerekir. Eğer içsel olarak ilişkinizin devam etmesi gerektiğine inanıyorsanız, şans vermek veya sorunları çözmek için çaba sarf etmek önemlidir. Ancak, ilişki size zarar veriyorsa veya mutsuzluğa yol açıyorsa, bu durumu yeniden değerlendirmek ve gerekirse ilişkiyi sonlandırmak da bir seçenektir.
Cevap
5Cevap
Bence seni sevene şans ver
Sevdiğimden başkasına bir şey hissetmediğim için şans vermem.
Evet ama ya onu sevemezsek bu sefer de boş umut vermiş olmaz mıyız?
Sevil neşelen sevme yanarsın demiş Göksel ablamız
Beni seven yok
Katılıyorum
Geldi de geçiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?