Toxic bir ilişkimiz var 5 aydır. Normalde kız çevresi vardı ama 1. ayimizdan sonra görüşmemeye başladı kızlarla ve eve çok erken giriyordu en geç 21.00 da giriyordu ama dengesizdi bir gün çok iyiyken bir gün çok umursamazdi. İncelik yapmıyordu güzel şeyler çok zor söylüyordu iltifat etmiyordu. Sürekli ayrılıyordum her hafta ayriliyordum tamam diyordu ve aramiyordu yine ben barışmak için arıyordum buluşalım diyordum tamam diyordu ve geliyordu. Sürekli ani bir sinirden ayriliyordum bitti diyordum sadece. Ama 1 hafta önce ciddi bir şekilde ayrılık mesajı attım ve ayrılmak istemediğini söyledi onu çok kırdığımı, incittiğimi o yüzden böyle olduğunu söyledi beni unutmayacağını ve beni hala sevdiğini söyledi ayrılmak istemiyorum dedi. Ben istemiyorum dedim vedalaştık. Ama bir daha aramadı sizce döner mi? Ve sizce seviyor mu?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar lütfen yanıtlayın🙏🏻
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Oduj musun krdes manitanin linki bana ver sen boş ver
Yalancının teki, dönmesin boş ver.
Neden benden ayrilmiyordu ki o zaman neden ben her barışalım dediğimde barışıyordh
Amacı eğlenmek yani ciddi değil sanırım
Bilmiyorum ki ya ağlamıştı benim için
Ağladı ama neye göre kime göre bilemiyoruz, belki de çok utangaç biridir bilemem.
Yani sizce sevmiyor di mi sadece benim sevgim onun hoşuna gidiyor
Aynen öyle düşünüyorum
Tabikide sevmiyo amacı sadece senielde etmek
Ama ben yeterince sevgimi belli ettim yani sevdiğimi de biliyor. Benim için ağlamıştı bile
timsah gözyaşı onları zaten sen ona sevgini belli ettiğin için seni elde etmek isityor ama bu kötü amaçla
Yaa ama hiç kötü bir niyetle yakalamamisti 😔
bak canım buna kendini şnandırmışsın eğer sevseydi seni siz ilişkş içerisineykende hiç ayrılmazdını
Evet öyle ama peki neden her barışalım dediğimde barışıp her çağırdığımda bulusuyordu bu benim aklımı karıştırıyor
Ergen toxic erkek işte kafanı karıştırmasına izin verme
Kesinlikle. Sizce geri döner mi
ne geri dönmesi b3nce sen onu unut daha çok özelersin
😔 yani geri dönmez mi böyle bitsin de istemiyordum
bence bu çocuğa bir de dışardan bakmalısın bu çocuk toxic hareketleriyle seni sendine bağlamış sende onu unut bence
Bence de unutmalıyim bende farkındayım çünkü sürekli benim çabamla ilerledi iliski
bir ilişkş yek taraflı yürüyemezdi zaten
en iyisi en azından kafan rahat olut
Evet di mi en azından bir süre sonra alışırım
Evet yapman gerekn bu zorlanorsın geri dönsün ya da geri dönmek istersin ama o varlığın kötü ibiri olduğunu anlaman gerekiyor