Ben evden çalışıyorum karımda öğretmen işe gidiyor baldızım ailesiyle kavga edince bizde kalıyor.
Karımla rahat olamadığım gibi onunla evde yalnız kalmakta rahatsız ediyor beni, ben mi çok pislik bir insanım anlamıyorum bazen sizce?
Ben evden çalışıyorum karımda öğretmen işe gidiyor baldızım ailesiyle kavga edince bizde kalıyor.
Karımla rahat olamadığım gibi onunla evde yalnız kalmakta rahatsız ediyor beni, ben mi çok pislik bir insanım anlamıyorum bazen sizce?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Mk su tipkeri anlamadim gitti ister abin olsun ister abin olsun ister kardesin. EVLI CIFTIN EVINDE NE ISIN VAR AAMK
Kalacak yeri yoksa geçici olarak kalması gerekiyorsa bunu da düşünmek gerekir. Benim baldız da ben de kalmıştı annesi haciya gitti. Evde yalnız kalmasını istemediler. O da sonuçta benim bir kardeşim.
2x abin yazmiism ya biri ablan olucakti
@Salih03tr evi var sonucta dimi yanliz kalsa ne olucak?
Bir kızın yalnız başına evde kalmasını istemiyorlar. Ablasının evi daha güvenli diye.
@Salih03tr sacma
İnsanın içinde art niyet varsa her şey olur ama baldızını kendi öz kardeşin gibi görüyorsan ona göre davranırsın. Her aile bu kadar geniş serbest dusunemiyebiliyor senin gibi
@Salih03tr He sen baldizini elin adamina emanet edince genis olmuyorsun🤣🤣🤣komik olma. Art niyet ile bir alkasi yok rhaatsizlik veriyorsun. Neyse sen alirsin baldizini eve almayan almaz.
Ben almak istemiyorum :/ bana da genişlik olarak geliyor kız evde şortla geziyor rahatsızlık verici.
Knk sortla gezmesini bir kenara bak ozelin kalmiyor
kalmadı.. ben 4 yıl çocuk istemiyorum dedim eşime bir birimize doyalım diye çocuk olsa uyuturuz gen 20 yaşında ki koca kadını napıcaz
erkek nefsine kadindan daha kolayyenilir evet ama baldizin sizde kalmaya geliyorsa kendi ustune basina da ceki duzen vermesi lazim. Utanma ile terbiye onemli aga utansa terbiyesiz olsa der ben bu evde misafirim ona gore davraniyim der.
Bu düşünce iğrenç evet Hiç hoş değil. Bu şekilde düşünmemelisin, eşine söyle kalmasını istemiyorum diye, kalmasın senin de aklın bulanmasın..
:/ moralim bozuldu
Valla kanka kişi kendinden bilir işi senin niyette sorun var bence
Bende mi sıkıntı var :/ keşke anket açsaydım
Kanka ben sevgilimle yaşıyordum kız kardeşleri geliyordu kalıyordu sürekli hiç rahatsız olmadım
Karım evde olsa tamam da tüm gün yalnız kalıyoruz
Kanka kal ne olacak
knk karı evde şortla geziyo sapır supur hareketleri var
Ya mk sapığı gece gece iyi trolledin bizi
https://www.youtube.com/watch?v=ISdMWNi1AAc
Benim baldızı bizde iki hafta kalmıştı. Annesi hacıya gittiği için yalnız kalmasını istemediler evde
Sürekli kalıyo abi 3 4 ay olmuştur toplamda
Senin yerinde olmak isterdim. Gündüz birini, gece diğerini
Uygun degil ya
Anket açsaydım keşke bende sıkıntı var giibi hissediyorum :/
Uygun değil kardeş sende sıkıntı yok
Teşekkür ederim
Ses giderse sıkıntı olur tabi insan kendini de kasar şimdi ses çıkmasın diye
Evet veya evde çıplak gezerdik gezemiyoruz
Gayet normal sen gıcıksın
Onun kalması mı normal?
Evet
Sırnaşıyor mu yoksa sana kanka
Değişik bir kız sırnaşmasa da
Karın seni tatmin etmiyorsa çok riskli
@Delidoluhemsire neden
Ulan bu yorumu erkek yapsa linç ederdiniz
Beni diğer kadınlarla bir tutma
Ediyor da o varken rahat olamıyoruz o zaman tam tatmin olamıyorum
Peki bunu biliyor mu
Eşin
Adamsın
Hemşire hanım orijinal bir manyaksiniz ya da fakesin
Ya eşimle rekor denemesi yapacaktık bu çıktı geldi o da rahatsız onun bir şey demesi lazım değil mi? Ben mi diyeceğim anlamadım.
@Zatı_dehb manyağım
Ayrıca şu an kafamda güzel
@Delidoluhemsire bende manyağım
Haber etmeden yatılı mı geldi. Ben olsam umursamaz yapardım yapacağımı
Tanıştığıma çok manyak oldum
Evli olunca öyle olmuyor
@Bamsıbeyrek91 asıl evli olunca öyle olur
Alakası yok
@Bamsıbeyrek91 çok konuşuyosunuz silicem yorumu yeni trol soruma odaklanamıyorum
Uygun değil
Bende sıkıntı yoktur umarum.
itici birisi mi