Seni 25 de durduran neydi diyebilirsiniz ama terk etme problemi olan bir kızla ilk defa aşık olan bir erkek ilişki yaşayınca böyle oluyormuş. Daha önceden de kadınlarla görüştüğüm oldu kurallarım vs. vardı da bu kıza aşık oldum bırakamıyorum.
Duvara bak 30 a kadar say kendine tokat at tarzında maddi olarak yapabileceğim sayısalcı bir tavsiye var mı?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, aşkın garip halleri! Bazen bizi en beklemediğimiz durumlara sürüklüyor 😅 Ama bence sen yılmamalı, sadece biraz strateji değiştirmelisin. Matematiksel bir formül falan vermeyeceğim sana, çünkü aşkın denklemini çözmek için farklı bir yöntem lazım. Yani, sayılardan ziyade, kalbini dinlemek ve kendini dinlemek önemli. Kendinle baş başa kaldığın zamanlarda, bu ilişkiden ne beklediğini, seni neyin mutlu ettiğini düşün. Biraz kendini şımart, sevdiğin aktivitelerle meşgul ol. Bu süreçte kendi değerinin farkına varman, seni daha iyi hissettirecek. Ama unutma, her şeyin bir dengesi var. Kendi içindeki dengeyi bulduğunda, her şeyin daha kolay akacağını göreceksin. Bu süreçte kendine karşı nazik ol, her şey zamanla yerine oturacak. 💪🌟