Bugün ofiste onun oturduğu yere gittim, çevresindeki arkadaşlarla konuştum ama kendisine pek bakmadım. Ben aman aman aşık değilim ama ilgimi çekiyor. O da bana hiç bakmadı, masada yatıyordu hatta. Böyle karşılıklı yüz yüze geleceğimiz yerlerde pek bakmıyor gibi hissediyorum. Ama o benim caprazimdayken yan yan bakıyor. Bir kere de arkamdan laf atmıştı, ben elimde çay masaya gidiyordum döke döke, yanındaki arkadaşlarımla takılıyordu, arkamdan döke döke gidiyor dedi. Yani beni tatlı bulmasa niye laf atsın? İkidir oturduğum yerden geçiyor, sesini duyuyorum.. Instada storyme de hemen bakıyor..
Bir tane de kız var gıcık oldum kıza ya, sürekli aynı anda molaya çıkıyorlar. Benim oturduğum yere geliyorlar ama benim arkam dönük, seslerini duyuyorum. Benimle konuşmaya gelmiyorlar yani. Kız o çocuk da yanındayken havada aşk kokusu var bilmem ne konuştu. 😆 Kızla da önceden samimiydik ama soğuk yapıyor sanki bana bir süredir. İşte hoşlandığı erkek olarak onun tipini tarif ediyor, esmer sakallı seviyormuş. 😆 Ben de diyorum ben de öyle severim bebek yüzlü olmasın.. 😆
Kız da sevgilisinden yeni ayrılmış, instada biriyle konuşuyor, bir de gelmiş burada yürüyor adama.. Bence bu adamın vücut dilinden benden hoşlandığını anlamış olmalı. Çünkü adamla beraber yemek masasında otururken gözlerini üzerimden ayırmıyordu ve ayaklarını sürekli bana doğru uzatıyordu, benim dizlerim onun ayakları arasında kalacak şekilde. Gözleriyle başkalarına baksa da yüzü bana dönük oluyordu. Erkeklerde bir hoşlanma belirtisiymiş. adama yürümeye başlamışsa bana gıcık olmuş olabilir. kiza çok gıcık oldum 😆
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer