Aşk İlişkileri Bu çoçuk benden hoşlanıyor mu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bu akşam ses atma arkadaşlarım var demesi neden beni kıskandığı için mi? Bu çoçuk benden hoşlanıyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Little_dark_age_ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Çocuk aşırı ergen aynen seni kıskandığı için ses atma açamam diyor 1 3 Yorumla Soran +1 yıl İkimiz de ergen değiliz ama konuşma sarıyor fkfkkf Yorumla Little_dark_age_ +1 yıl 16 gibi duruyor da buradan Yorumla Soran +1 yıl 20 yaşındayız Yorumla
cömizzers Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. yemin ederim manyak bu kızlar. lan bunları kankana atsaan jcmsjvslvnd 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Kankalarıma attım aşko atttım 😂 Yorumla cömizzers +1 yıl psikolojiniz hiç iyi değil sizin söylim Yorumla Soran +1 yıl 😂 Yorumla
münzevibirisi Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 46% +1 yıl Annem 45 yaşında kadın sizden güzel random atıyor valla 0 1 Yorumla Soran +1 yıl ❤️ Yorumla
benyoğom Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 635 cevap paylaştı. Yaşınız kaç la? Ne saçma muhabbetler ve yazış tarzı 🤦♂️ 0 4 Yorumla Soran +1 yıl 20 fkdkkd Yorumla benyoğom +1 yıl Gardaş bende 20 yasında oldumda hiç böyle garip durmuyordum uzaktan bakınca neyse 😂 Yorumla Soran +1 yıl Ya bunlar saçma birazda boşver oraya takılma Yorumla benyoğom +1 yıl Takılmıyorum neyse salla Yorumla
BlackDeacker Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Çocukça şeyler. Cocuga yuruyen sensin😄 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Ben mi :d Yorumla BlackDeacker +1 yıl Yakında başkasini bulursun😂 Yorumla Soran +1 yıl Yok hedefim bu çoçuk acelem yok Yorumla BlackDeacker +1 yıl Hadi bklim😄 Yorumla BlackDeacker +1 yıl E, klemeyecek misin Yorumla Soran +1 yıl Neyi Yorumla BlackDeacker +1 yıl Bni😃 Yorumla
frketmzz Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Ben anlamadım ama sen hissediyorsan sevmişttir illaki 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ben hissediyorum Yorumla
seninbenananiavradnı Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Iq seviyemi düşürdünüz 3 2 Yorumla sselinn____ +1 yıl SKSKMSMSKWKKWKWKWLWKWKWKWKWKWK yemşn ederim aynısını yazcaktım Yorumla Soran +1 yıl Çok güldüm Allah affetsin öfmdmdmmf Yorumla
midnigtramblerrr Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Konuşmadan hiç bir şey anlamadım. 1 0 Yorumla
uçmayıbırakankuşş Takip Et Master Yaş: 31 , eic 41% +1 yıl Sağa mı kusayim sola mi direkt üstüne mi🤢 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Müsait bi yere dkdnd Yorumla
ZapatistaDe Takip Et Xper 5 Yaş: 43 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 349 cevap paylaştı. Hayır öteki kızlar duymasın diye 🤷🏻♂️ 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Ciddi bi soruydu çoçuktan hoşlanıyorum Yorumla ZapatistaDe +1 yıl Olamaz mı ya da arkadaşları artık yanındakiler kimse onlar duymasın diye Bende ciddi cevap verdim zaten beğenmedi isen ne ala neyse hayırlı geceler Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı. 0-6 yas instagrm konusmasi 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Soruyu cevapla pleaseee Yorumla muratby +1 yıl İgrenc bir konusma tarziniz var tiksindim Yorumla Soran +1 yıl Allah razı olsun ❤️ Yorumla
Tahtarak Takip Et Xper 5 Yaş: 110 , eic 93% +1 yıl Şimdi kuscam kusma emojisini bulamadim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 😂 Yorumla
Berfin__18 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl sohbete bak kanser oldum 0 1 Yorumla Soran +1 yıl ❤️ Yorumla
Abdurrahman00t Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Evlenmeyi düşünüyor bee ne kıskanması 0 1 Yorumla Soran +1 yıl İnşallah inşallah Yorumla
serimiyy Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Hemde nasıl 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Harbi mi Yorumla
sinirliFatih Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl İlk okul terk konuşması bu 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Üni okuyoruz ve kendi işi var çoçuğun Yorumla sinirliFatih +1 yıl Konuşmayı dedim. Yorumla Soran +1 yıl Napalım yani biraz boş yapıyorsak uzaktayız zaten Yorumla sinirliFatih +1 yıl Yav banane ben kendi şeyimi drdim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Çocuk aşırı ergen aynen seni kıskandığı için ses atma açamam diyor
İkimiz de ergen değiliz ama konuşma sarıyor fkfkkf
16 gibi duruyor da buradan
20 yaşındayız
yemin ederim manyak bu kızlar. lan bunları kankana atsaan jcmsjvslvnd
Kankalarıma attım aşko atttım 😂
psikolojiniz hiç iyi değil sizin söylim
😂
Annem 45 yaşında kadın sizden güzel random atıyor valla
❤️
Yaşınız kaç la? Ne saçma muhabbetler ve yazış tarzı 🤦♂️
20 fkdkkd
Gardaş bende 20 yasında oldumda hiç böyle garip durmuyordum uzaktan bakınca neyse 😂
Ya bunlar saçma birazda boşver oraya takılma
Takılmıyorum neyse salla
Çocukça şeyler. Cocuga yuruyen sensin😄
Ben mi :d
Yakında başkasini bulursun😂
Yok hedefim bu çoçuk acelem yok
Hadi bklim😄
E, klemeyecek misin
Neyi
Bni😃
Ben anlamadım ama sen hissediyorsan sevmişttir illaki
Ben hissediyorum