Nasıl olurlar nelerden, nasıl kızlardan hoşlanırlar? Genel özellikleri hakkında bilgi verirseniz sevinirim
Lütfen düzgün cevaplar yazın +1
Lütfen düzgün cevaplar yazın +1
Balık son derece hassas bir burçtur. Balık insanı dış alemi, duyguları sayesinde hemen algılar. Buna kendi hisliliğini de ekleyince balık insanının aşağı yukarı tamamıyla duygulardan oluşmuş olduğuda anlaşılır. Balık insanı, üzülmemek için çevreye uyar. Dolayısı ile de kendi düşüncelerinden vazgeçer. Bunu yapmadığı zamanlar balık tipi büyük karamsarlığa kapılabilir. Balık insanı, iyi niyetli, yumuşak ve çok merhametlidir. Ayrıca inanılmayacak kadar renkli bir iç dünyası vardır.
Balık insanında güçlü duyarlılık, yumuşaklık, yüksek hayal gücü, acıma duygusu ve şefkat, sezgi gücü özellikler olarak sayılabilir. Balık kişiliğinde bilinçaltı ve bastırılmış gizli arzular ve kendini eleştiri önde gelir. Değişken burçlardan biri olduğundan hem adaptasyon kabiliyeti vardır hemde her konuda eli işe yatkındır. Ayrıca esneklik ve taklit kabiliyetleri de ilave edilebilir. Bazen kurnazlık yoluyla olsa da her sorunla başa çıkabilir.
Balık mizacı başkalarına yardım etmeye bayılır. Bunu mütevazi ve kendini gizleyerek yapar. Balıklar zevkli insanlardır ve konforlu evlerde yaşamak isterler. Çocuklarına gereken disiplini vermekte yumuşak kalırlar. Kadercidirler ve dünyevi şeylere iltifat etmezler. Sezgi gücü onlar için çok önemlidir. Kolay kolay disipline uymak ve kuralları uygulamak işlerine gelmez. Evlilik onlar için ayak uydurmakta zorlandıkları bir konudur ama iyi bir aşık olurlar.
Çok teşekkürleeer
Rica ederim aşkla kalın..
genellikle utangaç ve hayalci olurlar. eğlenceli insanlardır çünkü zamanın o gün başlayıp bittiğini düşünürler ve ona göre hareket ederler, yani hızlı yaşarlar. duygusal yapılarıda genelde ön plandadır, sevdiği insana değer verir ve kaybetmeyi kendisine yediremez. vay bee sanki kendimi anlattım ;) balık burcuyum.
Ama kararsiz oluolar galiba bende var bitane cok ilgili cok iyi herseyi ama konu ileriye geldimi abuk subuk konusuo hicbiseyin garantisi yok falan gibi salak salak gecen bir laf etti bütün güvenimi sarsti yok ben birini bulur birakirmisim belki onu belki o bulurmus beni birakirmis sonra ben delirince busefer kimseyi bulmicam ya örnek verdim yarina cikacagimizin garantisimi var falan diye aptal aptal konustu canımı sıktı yani sence kararsizlikmi bu ne ya da sevmiomu
@shewolf0808 kız onlar hep duygusallıktan bak onu biliyorum
Eminmisin yani:D sevmediginden değil ya da ayrilik düsündügnden degilmidir
yok ya kaybetme korkusu tamamen bence saçmalamaya başladığına göree
Bugün bunu sordugumda burada bana seni cepte tutuyo baskasini bulunca atacak. Bosluk dolduruo senle falan dediler cok bunaldim soguk konustum ona yani deildir diosun öylemi:(
seni kaybetmekten korkuyor ve kendince hayeller kuruyor işte. onun güvenini kazandığın sürece herşeyin çok iyi olduğunu göreceksin. sana demiş ya hani sen birini bulur onu bırakırsın ya da kendisi birisini bulup seni bırakacağını. sen bırakmadığın sürece o senden vazgeçmez merak etme ;)
bak arkadaşım bence bu kadar kafana takıyosan hiç kendine yazık etme onada ayrıl ben bişey anlamadım ama çok dertlenmişsin çek kenara konuş ya da
Anladim ciddedden cok dertliyim yani onunla yakinlasmaya korkar oldum bu yüzden üstelik bunu ona belli ettim oda korkunun ecele faydasi yok zaten herseyi göze alarak paylasmiozmu bisiler dedi. Bende yani ilerde ayrilcan ölemi falan diye kavga cikardim ondan sonra bu muhabbetler oldu. Ayrilik falan yok die toparlamaya calisti anlamadim ne yapmaya calistigini ama cok ilgili dakka basi yazar ne bilim cok kiskancim ona bile tahammül etti yani cok kötü konustugum ettigim halde ne bilim gervekten kafami kariatirio:((*
çoğu ilişkilerde bu tür tartışmalar olur. bana göre çoğu insan karşısındakinin ona olan sevgisini ölçmek için tartışma konusu yaratacak saçma sorular sorarlar, bu gibi durumlarda seninde yaşadığın gibi olaylar uzar ve ortaya güvensizlik çıkar. hayalciyiz arkadaşım, seni senin silahınla vurmaya çalışırız ama o tetiği asla çekemeyiz. anlamışsındır umarım
Anladimda iste süphe kötü bisey bende zaten saplantiliyim isim zortesekkür ederm yardimci oldun:)
Sevgilim balık burcu :) ahh ahh az değiller nerden başlayayım
Valla en önemli kısımdan senin için olan ordan başla mesela nasıl olurlar
Bendede var bitane ya cok dertliyim:(
böyle tanıyamam ama biliyosun dimi
Dert değil ki tam aşık olunacak kişi koşulsuz şartsız güvenin sevdiğine karşı son derece sadiktir göstermek istemezler ama çok kırılgan ve duygusallar onu inciltmeyin anlayışlı olun bu davranış onu size bağlayacaktir. kesinlikle güven verin kolay kolay guvenmezler ve bu onların akıllarıni kurcalar sürekli onu daima hetseyinizle sevdiginizi gösterin. ona farklı gelmeniz iyi olacaktır bu yüzden doğal olun tartışmaları fazla uzatmak ona göre değil ona sevginizi hissettirin en mükemmel aşkı yaşatır size Onun kadar mükemmel bir aşık bulamazsınız
Ilerisiyle ilgili hicbisi garanti değil ayrilik mevzusu olarak yani sacma sapan seyler konusuo sonra ben ters tepincede nasi toparlasam die ugrasio bu baligin niyeti sevgisi nasik anlasilir kurban olim banada diyin ya:D
Hayatla ilgili endişeleri çok fazladır bunun sebebi duygusal yapisidir dedim ya anlayışlı ol zamanla bunları asacaksiniz ben koç burcuyum sevgilim balık 4 yıllık bir iliskimiz var anlayışlı olmaya çalışmam zamanla bizi birbirimize bağladı mükemmel bir ilişkimiz var zıt karakterimiz olmasına rağmen bunu yapabildik
Off cok seviyorum ama nasi davrancagimi sapittim ona karsi yani:(((
shewolf0808 senin burcun ne arkadaş
Kasma kendini rahat ol Masumiyeti sıcaklığı sever dedim o zaten sahte yuzlerden çok sıkılmıstir duygusal oluşu buna itiyor onu ona daima kendin gibi davran değişme güçlü karakter sahibi olgunluğu yaşayabilen kişiler onu etkiler ve ona sahip olmak isterler
Oglak yukselen akrep akrep daha yogun tasiyorum ozelliklerini
Bisey daha sorcam sevdigiyle hemen yakinlasmak öpmek falan istemesi normalmi yoksa bir anormallikmi var arkadasn biri amac farkli demis yukarda :/
aslında burç olarakta uyumlusunuz ama balık burcu endişelide olabiliyo erkeğide oluyodur heralde ondan bu saçmalıklar bence
her ikiside olabilir beyninin içini burçlardan bilemeyiz iyi karakterliyse iyi kötüyse kötü
Sevdiği kıza güven duymak ister geri cekilmeniz güvenini artırır
Hım anladm tesekkür arkadaslar.
Cevap
7Cevap
Ben balık burcuyum burç fal gibi hurafe şeylere inananlar ile işim olmaz yarıca dinen ve bilimsel olarak bu konular anlamsız ve saçmadır.
ben burçlara inanıyorum herkesin düşüncesi falan farklı tabi :)
Kendini bir tanit bize ya:D
ama niçin :D
@shewolf0808 kendini tanıt demiş genel olarak tek tabanca ve utangaç, müzikten çok iyi anlar duygusal boş işlerin adamı dinini sever haksızlığa gelemez alkol kullanan sigara içen küfür eden kişilere aptal gözüyle bakarım lakin bunların burçla alakası olduğunu hiç sanmıyorum...
bence var ya herkesin görüşü farklı tabi :) sağol
Peki sevgilisine niye ilerinin garantisi yok der bu adam abuk subuk konusur yani belki sen birini bulur beni birakirsin belki ben birini bulur seni birakirim gibi yani sonra ya örnek öyle bisey yok diye teskin etmeye calisir yani cozemedim :/
Sevgilimi vallahi hiç sevgilim olmadı yaş 21 al - sana balık burcundan bir örnek burçlara takılan kıza ne diyeyim ben haha komik.
Yükseleni palamut olandan uzak dur ama sazan olanla şansınız var demektir
hahaha palamut iyimiş :D
Lezzetlidir ama sonra koku oluşturur :D
sus ya :D
Duygusal olur derler ama bunu biliyom bir :D
onu bende biliyorum neyse kafii :D
Sen ne burcusun uyumunuza bakim bir de :D
tahmin et çok zor değil aslında :D
Burçların özelliklerini bilmem öyle kendiminki dışında :D
balığım bnde :D
Duygusallığından anlamalıydım :D
ne ara duygusallığımı falan anladın be :D
Şaka yapıyorum işte :D
ooo evet :D
Kritik soru : Benim burcum ne sence? :D
balık değil heralde sanırım galiba :D haydi söyle :D
Değil :D Akrep :D
akrep iyidiiir ama tersi kötü bilirim :D
:D Balıktan iyi midir :D
hayıııııır :D
Peki öyle olsun :D
öyle zaten teşekkür teşekkür :DDD
Ne demek lafı olmaz bişi değil :D
:)))
erkeklerini bilmem de kadınları çok şıpsevdi
hıııı
yaa yrd etmeyi ok isterim ama burçlardan anlamamki
tüh
how may i help you
what you say my peace i dont understand you :((((
en barzosu bile biraz duygusaldir. bu yonumu kucuklugumden beri bastiriyorum. nadiren ortaya ciksa da titreyip kendime geliyorum hemen. onun haricinde memnunum. balik kadinindan hayir gelmez. erkegi iyidfir.
hıı pekala teşekkür :))
duygusalll
Buyur sor
sordum zaten genel bir bilgi bir ön tanıtım istiyorum
Sen balikmisin kardes bende sorcam:D
Boş ver seveni biplerler balık burcu erkeğinden uzak dur sever falan rahatsız olursun iki gün sonra ayrılırsın kahrolur ayrılacaksan sevme
evt kardeş benim nasıl olduğumu falan mı sorucan :D
Bana dedi bir kere
eyv kardeş sağol
Önemli değil
Benim sevgilimde balik cok ilgili herseyi cok iyi ama sacma sapan konusuo bazen ileriyle ilgili :/
Aynıyız saçma konuşuyoruz nedense ama nerde sevmeyi bilmeyen kız var bizi bulur
Ne alaka ben cok seviyorum ama abuk subuk konusunca yok ayrilcakmi baskasini bulunca gitcekmi ben enayilikmi yapiorum die düsünüyorrum dusundürtüyo cünkü. Peki kiskanc deilmidir yani ya da bellimi etmezsiniz:)
Bilmiyorum ki kıskançız da kırmak istemiyoruz
Peki sevgilisiyle hemen yakinlasmak istermi yani öpmek doknmak olsun. Yoksa baska niyetimi vardir
Amacı farklı
Eminmisin yani insan sevdigini öpmek yakinlasmak istemezmi ben istiyrm seviyorumda eminsin yani amacin farkli olduguna
Seviyorsan tertemiz isterim evlenene kadar yapmam ben
Ya birsey yapma derdinde degil zaten kendide dio yanyana olunca dayanamiom die. Zorlama falan yok:) iliski falanda değil biraz yakinlasma olarak dedim
Bilmem orasını ben öyle değilim
inatçıdırlar
Him anladm ozaman sunuda sorayim:D sevdigine niye seni seviyorumlu konusamaz bu insan. Birde hemen öpmek yakinlasmak istermi yani onun yaninda tutamazmi kendini.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar