Eski sevgilimle ayrılır ayrılmaz beni her yerden engellemişti.
İnstagramdan engelimi kaldırdı ama whatsappta hala engellenmiş duruyorum. Ayrılalı daha 2 ay oldu.
Neden engelledikten sonra sadece instadan engeli açtı acaba?
İnstagramdan engelimi kaldırdı ama whatsappta hala engellenmiş duruyorum. Ayrılalı daha 2 ay oldu.
Neden engelledikten sonra sadece instadan engeli açtı acaba?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Çünkü arada açık kapı bırakıyor yani tam olarak gitmedim diyor eğer boşlukta kalma gibi bir durum olursa ki olmuş gibi duruyor hala açık kapı bırakıyor sizde bunu fark edin ben buradayım diyor sizi bir nevi cepte görmek istediğinden böyle yapıyor başka bir şey değil şu an nekadar istemiyor olsada emin olun size yazar yazmasa bile daha çok göz önünüze girer bu sizde umut olduysa olmasın çünkü sizi seven biri böyle yapmazdı hemen her yerden engellemek gibi bunu yapanlara tam olarak sevmiş diyemeyiz bundan emin olun bu yüzden size önerim neden diye sorgulamak yerine siz engelleyin üstüne eğer yapabilirseniz en iyisi bu olur.
Evet beni hiç sevmediğini düşünüyorum😭 Ben bu olanlardan önce haklı olduğumu düşünerek ona mesafe koyuyordum önceden çünkü çok kez o mesafe koyduğu halde ben arayı buldum bu ilişkiye en çokemek veren taraf neredeyse hep ben oldum en son beni özlediğini söylediğinde ona kandım sonra buluşmaya gelmedi beni ekti başkasını sevdiğini söyleyip engelledi o kadar koydu ki ben hasta olmuştum soğukta onu beklerken ona göğsümün ağrıdığını yazmıştım aynı saat içinde o üstüne beni sevmediğini yazdı 6 aylık bir ilişkiydi bütün zamanımı sevgimi çöp etti
Hayat bu maalesef artık üzülmenin bir anlamı sizin için olmaması gerekir herşeye böyle üzülürseniz pek çok şeyde üzülürsünüz hep depresif hayatınız olur.
Üstünden 2 ay geçmiş ama belki bir açık kapı bıramak içindir diyicemde olsada gerek yok
İşte mesaj atmak istersen, bana burdan yaz burdan kapı açık demek istemişte bu erkeklerin hepsi odun