Eski sevgilinin hikayesine bakmak?

Ayrılalı 3 ay falan oldu kendime yediremiyorum dedi o yüzden ayrıldık. Sonrasında 1 ay sonra falan konuştuğumuzda bi gün seni çok seviyorum diyordu bi gün istemiyorum bir şey hissetmiyorum diyordu. En son artık umutlanmaya dayanamadım olacağı yoktu en iyisi galiba normal arkadaş gibi bile olsa konuşmamak umutlanıyorum çünkü dedim. Kendi konuşalım normal diyordu konuşmak istiyordu. Çokk net bi yapısı var ve çok gururlu eski sevgililerinden hiçbiriyle konuşmuyordu konuşacak biri de değil ayrıldıktan sonra. Ve ilişkimiz baya güzel bi ilişkiydi ya onun da belki de en güzel ilişkisiydi çok tutkulu bi birlikteliğimiz vardı onu da çeken yanı buydu bence. Birlikteliğimiz 4 ay sürdü biliyorum uzun bi süre değil ama bende 4 yıl etkisi bıraktı yaşadıklarımızdan dolayı. İnstada takipleşmiyoruz yaklaşık 3 aydır hiç konuşmadık, dediğim gibi çok gururlu biri. Profilim açık zaten baktığını da biliyordum ama dün hikaye attım görüntüleyenlere baktığımda onu gördüm. Gördüğünü göreceğimi bile bile bakmış fake hesaptan vs de bakabilirdi ama kendi hesabından bakmış. belki de unutmamı istemiyor. Kafamı karıştırmayı başardı... Siz ne düşünüyorsunuz?
Eski sevgilinin hikayesine bakmak?