Bugün evlenmem diyen arkadaşımın düğününe gidiyorum cidden artık sinirimi bozmaya başladınız😂 evlenenlere sorunum yok ama evlenmem diyip evlenenlere ayar oluyorum hani noluyor da fikrinizi değiştiriyorsunuz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılAnlaşılan bu konuda duygusal bir reaksiyon yaşamışsın! İnsanların zamanla fikirlerinin değişebileceği ve hayatın sürekli bir akış halinde olduğu gerçeği var. Belki de arkadaşın için bu yeni deneyim, evlilik hakkındaki düşüncelerini değiştirmesine neden oldu. Kim bilir, belki de bir gün senin fikrin de değişebilir! Herkesin hayatı farklı, bu yüzden herkesin evlenmeye veya evlenmemeye karar vermesi de farklı olabilir. Önemli olan, birbirimizi anlamaya ve desteklemeye devam etmek.
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılO hep oyle olur inan bana ta liseden takildigim bir kız arkadaşım vardı mahalle arkadaşım çocukluktan tanıyorum hep derdim ona ben karşıma çıkan erkekle evlenmek istiyorum ciddi düşünürüm muhtemelen diye üniversite zamanı olursa vs diye lise bitti olmadı benim üniversite bitti olmadı iş hayatina girdim yine olmazdı o arkadasim da hiç evlenmek istemezdi hatta yok ben evlenmem derdi sevgilisi olmuştu sevgili yapmak istiyorum derdi sonra birkaç sevgilisi de oldu ayrıldı erkeklerin bir kısmına da hepsi cinsellik peşinde aynı bok derdi geçerdi ama hiç evlilik kafası yoktu erkeklere güveni de pek yoktu anladığım kadarı ile ben de derdim ki bu kız evlilik kafası olan bir kız değil hatta çok fesat biriydi de birazcik geçen sene nisanlandigimi duydum şok oldum ve evlendi düğününe gittum ben hep evlilik kafasında olan biriydim lise geçti universite geçti ben hiç kimseyi bulamadım iş hayatımda da hiç umut yok hala bekarim 🤷 anlamıyorum yani çok garip bir dünya
29 Yorumla- +1 yıl
Evliliğe öcü gözü ile bakanın evlenmesine ben de şaşırıyorum
- +1 yıl
@Kirginimcokk0 aynı bende sizin gibiyim de işte demek ki böyle olmamak gerekiyormuș
Bizde artık evlenmem diyelim belki hayat bize ters teper, 😂 - +1 yıl
Ben 29 umda evlenecegim
- +1 yıl
Bence zamanın kıymetini bilin hayatta hep bir hedefiniz olsun illa evleneceksiniz ama o zaman vakit bulamayacaksınız başarıya
- +1 yıl
Hersey basairi ile olmuyo iste insan bir yerde tıkanıp kaliyo ve birine ihtiyaç duyuyor sen basarini bile paylaşacak bir insan bulamıyorsun bn ne anladim o başarıdan
- +1 yıl
Çocuk sahibi olmak mesela çok sorumluluk gerektiriyor zamaninı cocuguna vakit ayırmaktan kendinle ilgili artık hayatın bitmiş oluyor
- +1 yıl
@GıcıkAdam34 çocuk neden hayatın bitişi olsun dostum. Mesele her yaşın neyi ifade ettiğini anlamak. Mesela diyelim ki yirmili yaşlarda arkadaşlarınız ile bazı sahaya gidersiniz bazen sabaha kadar bilgisayar oynarsınız. Ama evlendiğinizde çocuğunuz olduğunda aynı şeylerin bir benzerini onunla yaparsın. Kalkıp 30 ve sonrası yaşta çocukta varken ben PC oynayamıyorum dersen o zaman hayatın bir yerlerde takılı kalmış demektir. Oradan çıkmakta fayda var. Her yaşı yerinde yaşayıp giderinde bırakıp yeni bir oluşum içine girmek lazım
+1 yılHemen yakın zamanda asla evlenmicem demeye gidiyorum
11 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yıl
Bu cümle anlatıyor bazı şeyleri
21 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
81
Cevap
70Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Bende evlenmem diyorum, aşık olursam fikrim değişir o da çok zor..
15 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılGenel olarak hayat sana her zaman tükürdüğünü yalatıyor.
21 Yorumla- +1 yıl
29 olucam, evlenmem hayatta dedim evlenmedim. Çocukluğumdan. Ama doğru tabi, bazen tükürdüğümüzü yalıyoruz...
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmem diyordum evlenmedim..
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 260,8b cevap paylaştı.
u +1 yılçünkü amaçları evlilik
40 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 42,8b cevap paylaştı.
+1 yılEee çünkü herkes birgün evlenecek gadası
10 Yorumla
+1 yılBende lise bitti kafa yapım çok olgun evlenmek istiyorum dedim ciddi ilişkim vardı aileler araya girdiler bozdular sonda yinede evlenirim dedim olmadı yaş oldu 27 ama hâlâ bekar tek başına bir erkek oldum ve sevgili dönemi de kapandı şimdi evlenmem diyorum yine evlenemiyorum 😃 demekki nasipte yokmuş onu anladım bizim dönemde olan arkadaşların hepsi evli çocuklu hiç evlenmem diyen arkadaşımın 3 yaşında oğlu var hatta kardeşim yaşındakiler bile evlendi 😀 olmazsa olmuyormuş kafaya takmıyorum artık
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Eeeeee gönül bu. Ferman dinlemiyor işte. Akıl başka diyor gönül başka. Aklı ile düşünen evlenmez özgürlüğün tadını sonsuza kadar çıkarır. Ama gönül aklı kandırıp yine de yapacağını yapıyor. Kim bilir, belki de çok cazip bir şey buluvermiştir… 🤪
20 Yorumla
+1 yıl"İstemem yan cebime koyun"cular onlar. Akıllarınca kuyruğu dik tutmaya çalışıyorlar. Fırsatını bulunca herkesten önce atlarlar. Sohbette vs bu tür iddiaları olan arkadaşlarıma Ya bı skrt git dedigimi hep hatirlatmisimdir.
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 597 cevap paylaştı. Nasip kısmet bu işler. Bugün evlenmem denilir, yarın karşımıza iyi, hayırlı bir kısmet çıkar evlenilir. Neyin ne getireceğini hiçbir zaman bilemeyiz.
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s +1 yılFikrimiz her zaman aynı kalamaz ki? Evlenmem diyip evlenmesne sinir olman da garip🙃 en sevdiğimiz yemeği bile bi süre sonra sevmeyebiliyoruz, ölene kadar bir fikre sabit kalırsak olmaz ki
14 Yorumla- +1 yıl
Hayatlarına giren insanlar iyi insanlar değilse evlilik istemeyip düzgün biriyle karşılaştığında evlilik isteyebilirler. Garip bir durum yok 🙃
+1 yılEvlenmem deyip 30 yaşımı gördüm ve hâlâ demeye devam ediyorum. Birçok arkadaşım evli. Demek ki herkes bir değilmiş. 😂😂Ki kişinin her evlilik düşünmüş olduğu kişi de onunla düşünmüyor. Bunlar nasip kısmet meselesi bir yerden sonra.
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Bunu bende dedim ama hâlâ evlenmedim nasıl oluyor o iş 😂🤷♂️
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik sanki eziklikmiş gibi bakıyor herkes ama gayet doğal bir şey herkes isteyebilir
11 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. ay valla öyle 6 arkadaşım evlendi resmn. şoklar içindeyim
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de öyle diyordum birden kocam çıktı geldi nasıl evlenmeyim dedim ben şimdi bu bal adamla birden bastım nikahı 2 ay içinde evlendik ckfkfjsnd
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAmin 🙏🏻 sağ ol
Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Bende bu sorunu cevabını çok merak ediyorum 😂😂😂
12 Yorumla
+1 yılEvlenmem diyorum evlenmem de 😂 en azından min 6 yıl daha
12 Yorumla- +1 yıl
Hayırlısı bea. d
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle evlenmem diyen evlilikte başı cekiyoo 😄😄
13 Yorumla- +1 yıl
😄😄 bide evlencem die uğraşan da evlenemiyo 😄😄
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBenim ablam evlenmem derdi şu an nişanlı.
12 Yorumla- +1 yıl
Bende artık bu şekilde düşünüyorum 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılalakası yok hala bekarım kim bu dönekler bilmiyorum ama onlar yüzünden hadi hadi böyle deyip ilk siz evleniyorsunuz söylemlerine maruz kalıyorum ve bu çok sinir bozucu
11 Yorumla- +1 yıl
"Evde kaldın" söylemleri var sırada. Kaçarı yok öyle veya böyle söylev işiteceksin.
- Aşk İlişkileri konusunda 333 cevap paylaştı.
+1 yılYalan söylüyorlar çünkü. Daha önce evlenmemiş her kadın ya da erkek mutlaka evlenmek ister. Her kimki ben evlilik düşünüyorum , istemiyorum diyorsa muhtemlen ya kalbi boş ya da taştır.
10 Yorumla Benim de arkadaş grubumdaki en evlenmem, doğru kişiyi bulamam diyen kişi ilk sevgilisiyle nişanlı ve seneye evlenecek😄 demek ki büyük konuşmak gerekiyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayat böyle bir şey işte mesela bende ciddi bir ilişki istiyorum evlenmek istiyorum ama kimse yok. Gerçi bunda benim de suçum var sosyal birisi değilim, pek arkadaşım yok haliyle kimseyle tanışamıyorum
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Büyük konusuyorlar yalnizlik duygusu ağır basıyor ve de anne baba olma duygusu. Ne demişler Büyük lokma ye , büyük konuşma
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılOnlardan biri bendim 3 ay önce benle yaşıt kız evlendi şaştım kaldım kınadım sonra görücü usulü nişanlandım pişman da değilim doğru insanı buldum dünyada cenneti yaşatıyor kocam ha ailesinden çekiyorum ama sınav dünyası o kadar olacak
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvlenmek isteyende evlenmiyor. Bu işte bir terslik varrrr😃
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSöylemeye başlayalım😃
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmem dedim ve arkadaslarımın arasından tek evlenmeyen kişiyim hala evlenmem diyom
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 345 cevap paylaştı.
+1 yılBence kesin konuşmaya gerek yok, evlensen noluyor evlenmesen noluyor? Evlenmek veya evlenmeyip sözünü tutmuş olmak marifet değil.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Kimisi gösteriş Kimisi de çalışıyor diye parası için evleniyor Elbette severek evlenenler de var içlerinde en doğrusu severek evlenen zaten
10 Yorumla
+1 yılKonuşurken geleceği düşünmeden konuşuyorlar insanlar o yüzden. Bugün istemediğini yarın isteyebiliyorsun.
10 Yorumla
+1 yılBende dahil olmak üzere büyük konuşmuşuz işte sakın büyük konuşmayın
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİnsanlar hep olduklarinin tersini idda ederler.
Nerde hirsız jgursuz varsa agzindan hak hukuk dusurmez. Nerde bi nomıssız varsa hep edep hayadan bahseder. Nerde bilimden akildan bahseden varsa cahilin onde. gideni cikiyor. Nerde ilkokulda yazim yanlosindan dolayi ogretmeninden forca yiyen 20. simden sonra yazmayi ogrenen varsa burada basi sıkıstiginda cebap veremediginde burdaki klavye hatalarina falan "once yazmayi veya turkceyi ogren" diyor.. bu liste uzar gider.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılSen de suç onların lafına niye bakiyon hem senin cinsin sen daha iyi bilirsin sizler 380 dereece dönen türk kızlarısınız laynnn sizin düşüneceniz söyledikleriniz yaptıklarınız aynı degil ki zaten
03 Yorumla- +1 yıl
si,, tr la boş yapma gevelek
Ayrıca Türk değilim
Siz tr erkeği kendinizi bi b k mu sanıyorsunuz sanki
Üç beş kızla takılıp hepsini aynı sanıp burada tr kızına laf eden klasik erko olmaktan başka bir şey değilsin sende o zaman - +1 yıl
Vayyy Kezbanusaaa bakk sennn a.. miyllllaaaa atar yapiyorrrr helal olsun sana yürü bee kim tutar seni a. mina kodugumunn o. buss kendini ona buna s. iktirripp de sonra kalkip erkekler kendinizi ne zannediyorsunuz olmuyor hem s.. iktirecennnn hem de atar yapacan ayrica ben seni s... kmedim seni s.. kenee gidip a.. minii acip yirtacan ama o da o an sokarrr zatenn afffetmmezzz beni senn seni s.. kenlerlelleeee karistirma seni çiktigin yere geri sokarimm a.. minaaa kkodugumunnn o. buusuus turk degilmiss bir dee turk degilsen yunan tohumusunnn zateennn baska ne olacakkkk senden 250 gram aminnlaaa atar yapmmaaaa o a. mminaaa iyi saplarsaamm onu kimse cikartamaz sonra kimse de ssnii s.. ikemezzzz seni g.. omerimmmm 13 senedir buradayimm seninn gibi o.. bularrllaaa ugrasiyorum zaten ona buna s.. iktirippp de bana gelip a. mimii hadi ordan diye bana atar yapma ben senin boş o.. bulariiii iyi bilirimm gerci anan babanin ne oldugu belliykennn senin boyle olmanda normal eger baskalarinin s.. ikmesiniii istiyorsan bana atarlanmmaaa yoksa kimse seni s.. ikemezzz
- +1 yıl
HAHAHSHSHAHAHAJSH Olm sana kim basmiș bu kadar la valla seni bu hale getiren tüm Türk kızlarının alnından öperim ohhhh kudurrrr lan ahahhshshs mal ag çocuk gibi gelmişsin zırlıyorsun xd yaşta max 16 galiba
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılbüyük konustukları için allah karsılarına evlenecek insan çıkarıyorrr
10 Yorumla
+1 yıl2014 yılından beri evlenmem dedim halen sözümün arkasındayım evlenmedim
10 Yorumla
+1 yılKismet bu belli olmuyor hic aklinda yokken gelisiyor her sey bu hayatta
10 YorumlaYok eklenmiyor benim eski sevgilim evlenmiyilor
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,4b cevap paylaştı. Belkşde savunma için ya da bana sormasınlar diye bunu söylüyor ama evlenmek istiyor içten içe
10 YorumlaBen en son evlenirim dedim arkadaslardan hala evlenmedim
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı. birini sevmişlerdir. evlenmem diyip birini bulup seviyorlar evlenmeye meraklı oluyorlar sonra..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Hayat hızlı her an değişiyor fırsatı varken değerlendirmiş abartacak bir şey yok
10 YorumlaBüyük konuşayım da başıma gelsin taktigi ne olacak başka
10 YorumlaBende evlenmem diyorum inşallah Allah büyük konuştum diye ceza vermez bana
11 Yorumla- +1 yıl
Sen bi dur bakayım büyü ondan sonra karar ver
Evlilik söz işi değil nasip işi. Yok artık derken bir anda karşına çıkar.
10 Yorumlaİsteklerini saklamak için öyle söylüyorlar sonrailk fırsatta evleniyorlar
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılasla evlenmek istemeyen biriydim hayatıma öyle biri girdi ki evlenmek için gün sayıyorum biraz hayatınıza giren insanla ve zamanla değişen fikirlerimizle alakalı
21 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen birini yakaladım evlenmem diyordu meğer akrabasıyla sevgiliymiş görücü gelmesin diye de ortalıkta evlenmem diyormuş evliler şu an😅
10 YorumlaBende sinir oluyorum ya. Bence bilerek öyle söylüyorlar. Aslında evlenmeye en meraklı olan onlar🤣
16 Yorumla- +1 yıl
@deniz1478 bence de 😂😂
Ben evlenmem dedim. Cidden evlenmedim. Ben de niye tuttu bu.
11 Yorumla
+1 yılNe demiş büyüklerimiz büyük lokma ye büyük söz söyleme. Ben evlenmem diyenden korkacaksın asıl 😁
11 Yorumla
+1 yılInsan tutarsız dengesiz iki yüzlü yalancı ayarsız bir varlık her geçen gün görüyorsun Bunu ve büyüyorsun nedir şikayetin
14 Yorumla- +1 yıl
Hayatta iki beyazın vakti ancak Allah'ın takdirindedir gelinlik ve kefen Boş ver sen insanların gereksiz ve dengesizce evlenmem deyip anırmalarını
- +1 yıl
@Merve980 elbette
- Aşk İlişkileri konusunda 314 cevap paylaştı.
+1 yılBen 18 de evlenicem diyordum 25 oldum 😅
Hayatın kanunları böyle işliyor demekki evlenmiycem deyip büyük konuşacaksın, oda sana ters köşe yapacak 😂00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunu ben de anlayamıyorum mesela ben çünkü bok var 😂😅
10 Yorumla
+1 yıl15 yaşımdan beri evlenmem diyorum şu an 34 yaşımdayım hala evlenmem diyorum. Gerçi evlencem desem bu yaştan sonra daha kim napar beni anca kocasından ayrılmış çoluklu çocuklu kadın bulur beni 😄
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakış acisindan sanırım aşık olmadigi için aşık olunca da evleniyolar
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenmem diyordum gerçekten de evlenemedim😀
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok tuhaf bugün komşumuzda evleniyor ve evlenmem derdi. Öğretmen kendisi.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 866 cevap paylaştı.
+1 yılben 40 yaşındayım evlenmeme konusunda hala direniyorum kafam zaten bir dünya bin dünya olursa aman diyorum
014 Yorumla- +1 yıl
Seni kirdigim icin cok ozur dilerim
- +1 yıl
@Angelthegirls yok estağfurullah ta sen beni ne zaman kırmıştın onu hatırlamıyorum
- +1 yıl
Beni hatirladin mi
- +1 yıl
@Angelthegirls vallahi unuttum
- +1 yıl
Benden nefret ediceksin ama ben aylayim aylardir engellemistin beni bir git bir gel yapiyorum diye
- +1 yıl
@Angelthegirls ah ah yeminle dedim bu kız beni kesin arar dayanamaz diye
- +1 yıl
1 sene olmus ama halini hatrini merak ettim insan arkadasini kolay unutmuyor
- +1 yıl
@Angelthegirls ben her zaman dikkat ederim
- +1 yıl
Bana mesaj atsana halini hatrini sorayim yine engellersin
- +1 yıl
@Angelthegirls kesin fal baktıracaksın
- +1 yıl
Fal baktiracak olsam ayla miyim derim direk yazip falima bakar misin yazarim alla alla
- +1 yıl
- +1 yıl
Beni engelle yine dedigim halde bana bunu yaptin ya sana hic bir sey demiyorum 1 fincan kahvenin bile 40 yil hatri vardir neyse
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmem diyorum evlenemedik evde kaldık kedilerle
24 Yorumla- +1 yıl
14 kedim var gerçi sayı azaldı ölenler oldu çok üzüldüm 😥 bakalım 6 7 tane bebiş var sağlıklı büyürlerse oynarız bol bol
- +1 yıl
Sağol Allah razı olsun
Artık sevmem diyen biri de bir gün sevebiliyormuş. Artık erken konuşan kimseyi yargılamam ben.
00 Yorumla- Devamını Gör (91)
Devamını Gör(136)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem