ya hepsi bana mi denk gelir bilmiyorum
Bunu diyen flörtüm eski sevgilim kim varsa evlendi😂
Bunu diyen flörtüm eski sevgilim kim varsa evlendi😂
Çünkü bir beklentileri bir kriterleri hayallerinde kurdukları bir şey yoktur evlilik düşünmedikleri için dolayısıyla farklı hissettiren bir durum evlilikle daha kolay sonuçlanıyor. Diğerlerinin planları kriterleri hayalleri var ona uygun olanı arıyor bekliyor.
Evlenmem diyenler bırak evlenmeyi kocaya bile kaçtılar
Tabi hiç biride mutlu değil
Kocaları aldatıyor her hafta değisik kadınlarla yani erkeğe evlilik kebap kadına işgence erkek evlenir yine bekar gibi yaşar eli yılda ikibinbesyuz kadınla oluyor bir çoğu her hafta karısını aldatanlar
Hepsi sana denk gelmiş demek ki. Biz 4 5 arkadaş ergenlik döneminde birbirimize 30 yaşına kadar evlenmeyeceğiz demistik ve aradan 10 yıl geçti herkes evlendi ama biz hala düşünmüyoruz. Soru biraz saçma ve kulaktan dolma şeylerle sorulmuş.
Evlenmeyeceğim diyordum ve evlenmedim. Fakat evlenen arkadaşlarım oldu. Tabi sebebi de kız arkadaşlarının sıkıştırması yoksa bizimkilere kalsa bi 10 sene daha sevgili kalırlardı herhalde :)
Bilemem artik orasını 7 sene sevgili kalanları gördükten sonra 10 şaşırtmaz beni
Cevap
113Cevap
Öyle söyleyince bahtı açılıyor
Bence senden ayrılmak için bahane üretmişler. Öyle demiş ki sende niyetinin ciddi olmadığını anla. Sadece sevgili olacağını bil diye söylüyorlar. 😂Kimseye inanma bu devirde alayı yalancı
Insanın yalandan mi içten mi söylediğine bakmak gerek
Mesela ben senelerdir bunu diyorum ve evlenmedim
Ama benim arkadaşlarımın nedense ben evlenmiyc3m dediklerinde inanmazdım çünkü bi isteği olduğu mu hissederdim ki evlendiler.
Bi de istediği halde evlenemeyeler var
Nasip; kovaladıkça kaçan, bıraktıkça seni arayan garip bir şey..
Evlenmeye fırsatı olduğu halde, evlenemeyenler varken; mapusta evlilik hayali bile kurmayanın evleneceği kişiyi bulması (bu sitede tanıdığım biri böyle) kadar tuhaf bir durum..
Deli gibi çalışırsın bir ekmeği zor alırsın, ama çocuksundur ya da yaşlısındır, rızık kendi ayağıyla gelir..
İnsan sanırım en çok istediğiyle sınanıyor..
#Vesselam
Bak benim kuzen de biri vardı zengin onu bıraktı kaç kere sonra dedi ben 3 yıl evlenmicem başka zengin buldu ama ben anlamıştım anneme demiştim anne görür bakarsın öbür yıl evlenecek çünkü ne yaptığı belli olmayan insanlara güven olmaz aynen de 9 ayda evlenecek
Ben kendimi bildim bileli evlenmeyeceğim diyorum. Hala evlenmedim. Erken evlenenler için de tespitim şu: Yaşadıkları cinsel ve duygusal açlığı bir insanda bulduklarında onu kaybetmemek adına adım atıyorlar. Ya da evliliği yaptıkları bir hatadan dolayı barışma yolu olarak kullanıyorlar.
aynını bende yasadım. selam verdiğim tüm umutsuz vakalar evlendi. normal değil umutsuz vakalar yani
@defineyt Karşívinsten kimsenin bakmadığı ve ilgi göstermediği kişilere aşk konusunda umutsuz vaka deniliyor.
O zaman ben bugunden itibaren böyle demeyi bırakıyorum arkadaşlar 😂
Knk zaten demeye gerek yok konu acilirsa fikrini soylersin uzun sureli bir iliskiniz varsa ilerkemesinden korkuyordur seninki o yuzden demistir
Senden sonra yaşanabilecek başka bir güzellik kalmadığını düşğndüler herhalde 😊
Bu psikolojiyi iyi bilirim kuyruğu dik tutmak tek başımada mutluyum muhtaç değilim ayakları ama için için evlenememe beğenilmeme korkusuyla ilk olurda hop evlilik
Bir şeylerden ne kadar kaçarsak o bizi daha çabuk bulur. Bir şeyi çok istersek hani olmazmış ya ama üstüne gitmeyip kaçarsak bizi yakalama ihtimali daha yüksek. Ben bu sebebe bağladım.
Ona bakarsan cinsellik için yazanları engellerim diyenler de her haltı yiyenler tam tersi oluyor yani
18 yaşında evlenmeyeceğim diyordum, 28 yaşına geldim hala aynı şeyi diyorum 🤓
Seninle evlenmek istemeyenler genelleme yapmıştır 😉
Onlar , sınava hiç çalışmadım deyip 100 alan sinsirella kişiler ile aynı
Nasip, bir de evliliğe karşı çok kesin önyargılarla bakıp aslında içten içe merak duyduklarından
Doğru dedin ben de hep öyle gördüm içten içe istiyorlar da istemem diyorlar saçma iştee😂😂😂
Yaglı müşteri dir koca bol para saf enayi tüm şehir le yanında yatsa kadın anlamıycak saflıkta ise koca kadın hmn evlenir. Ama 1 sene sürmez dolandırır kocayı iftira atıp boşar başja müşteri ye gider yine
toplumun dayatması, gizliden de olsa "eee ne zaman evleneceksin?" sorusu ile hep karşılaşırım. kısmet der geçitiririm ki evet bu işler kısmettir. bekar öleceğim, yalnız yaşayacağım diye bir totemim yok. kısmettir bu işler.
Aşk insanı bu hallere sokar. Evlenmeyeceğim dersin evlenirsin.
Bu senin kararlılığına bağlı kendini ciddi ciddi aşka kapatır kendinle ilgilenirsen kararlı olursan zaten tamamdır
Ben de evlenmeyeceğim dedim ve evlenmedim, kuzenlerimin hepsi evli bana önce sen evleneceksin derlerdi. 😂😂 Ben naza çekmiyordum gerçekten evlenmeyeceğim diyordum oysaki.
Şahsen aradığım zevk sahibi kişiyi bulmuşumdur😂 Yoksa çok zor.
Ben ederim gel
belki öyle bir intiba bırakmışsın. ya da senle sadece takılmak için öyle dmeişlerdir:) onlarda nasıl intiba bıraktıysan artık
Ben de evlenmicem evlenmicem diye ortalıkta geziyorum. Çevremdeki herkes, böyle diyenler en önce evlenir unutma bunu diyor. Cidden çok talip çıkıyor ama ben yine de sözümün arkasındayım 😂
Hayırrr sakallı olsun, bıyık ne😃
Hyr ben evlenmicem kolay kolau sebebi yasadiklarim ztn yeterince bahtsz bi kizim hepsi 2 yuzlu basta tanittiklaro yuzleri ile sonra ki gosterdiklero yuzleri ayni degil
Milleti kandırmak, su altından saman yürütmek için.
Kimse ondan beklemekten sürpriz yumurta gibi içinden evlilik çıkar🤣🤣🤣
Valla bende bilmiyorum benden giden çoluk çocuğa karıştı ben ise yerinde sayıyorum ama mutlumuyum evet bekarlık sultanlıkdır😂
27 olacağım bir ay sonra. Bu sözü hep söyledim. Şu an çoğu arkadaşım evlendi. Çoluk çocuğa karıştılar. Ben de hala bekarım. 😂
Atalarımız boşuna dememiş büyük lokma ye ama büyük söz söyleme diye 😊
Çünkü onlar evliliğe pek odaklanmayan insanlar olabilir o yüzden karşı cinsede çok bağlanmamışlardır unutamadığı aşkıda olmaz o yüzden. evlilikte olur
Yalan yok öyle bir şey ben 19 yaşımda karşılıksız duygularımı harcadım. Şimdi ise bekarlığın konforuna alıştım.
😄😄😄yaa bu ben. Bana da hep böyle sölüyorlar ama haklı çikmadilar henüz. Demek ki kaderde varsa oluyormuş.
Her söyleyeni sözünün eri sanan sensin. Ben mi söyleyeyim sana icraatin daha önemli olduğunu. Laflara değil yaptıklarına bak. Karşı taraf hakkında daha anlaşılır şeyler öğrenirsin çünkü.
ğurt
Büyük konuşmaktan oluyor hep, büyük lokma ye büyük konuşma demiş atalarımız, demekki bi bildikleri var🤷🏻♀️
Aslinda oyle deyipte kendini evlilige odaklamis insanlardir bu kisiler bana göre evlilik olsun diye asla evlilik yapmam
Bu devirde evlenmem evlenmeyeceğim ya sevmem ben kimseyi biri de beni sevmez zaten.. ben kendimle anlaşamıyorum zaten.. ben tek öleceğim 🤣
Sen onun evleneceği kişi değilsindir, o yüzden öyle demiştir.
Bana ne kızıyorsun be :D Niye bela bulsun, sakin ol biraz
Ben 6 yaşından beri diyorum ben çirkinim bana hiçbir kız bakmaz diye. 28 yaşına geldim hala hiç kız arkadaşım olmadı.
Bacak kadar çocuktum evlilik karşıtıydım, geldim 62 yaşına bu hala değişmedi.
Çevreni değiştir yavrum, sözünün eri insanlarla arkadaşlık edin..
yalan söylüyor ondan ya da aşık olmuştur bırakmak istemez
he ya 🤣
Cidden öyle bi bizimmi kısmetimiz kapalı kime merhaba desem öbür gün evleniyo
Yarın ne olcağımı bilmiyomki evleneceğimi kestireyim. Call ofa devam hacı
evlenmeyeceğim dedim hala evlenmedim evlenmeyi düşünmüyorum
Çünkü hayat böyledir yapmam dediğin her şeyi yaptırır
Çok haklısın bende evlencem diyodum yaş 30 oldu halen evlencem
Benimkiler den aynen oyle ler kimle el sıkışsam merhaba desem kısmetleri baht ları acılıyor
Sen ıyısın benım kı en fazla aksama kadar surer
Bunu söyleyeli 4 sene oldu hala bekarım. Bu tezi çürüttük teşekkürler 😌👌🏻
Çünkü evlenmeyeceğim diyen herkes o anda elindeki şartlar ve fırsatlara göre diyor.
Ben diyorum ve bu yüzden hayatıma birini bile almıyorum ben evlenmem
ben de cok dedim hala da diyorum. demekki ben sözünün eri bi adamın
Evlenmeyeceğim, kariyer yapacağım dedim. Allah"a şükür hâlâ okuyorum. 😂
Ters manyel yapıyorlar bana benden önce evlenirsin diyen herkes ya evli ya gün aldı :)
Daha zamanım olduğunu düşünüyorum yoksa mantık evliliğine kaçardım şimdiye kadar.
Demekki sizi gerçekten seven ve her zaman yanınızda olmak isteyen yani gerçek aşka rastlamamışsınız. Herşeyin zamanı vardır. Geç olsun güç olmasın bence.
İstemedigin sey cabuk olur
Aramadıgın sey cabuk bulunur
Beni kimse beğenmez hayatım değişmez diyorum 5 seneden beridir hala daha demekteyim hâlâ sapim
Gayet güzelsin nasıl oluyor bu
Benjm beğendiğim beni beğenmiyor hala daha onu istiyorum 3 yıl oldu
3 yıl olmuş daha niye bu kadar kendini yıpratıyorsun ki
Geçmiyor çok canım nedir yanıyor
Olmadığı için sürekli aklında o var o yüzden canım yanıyor kendine uğraş bul gez toz gör bak kısa sürede unutursun
Evlenmeyecem diyorum ve evlenmeyecem yuksek ihtimalle de.
Evlenmek isteyenler için sihirli cümlemiz ASLA EVLENMEYECEĞİM olmalı :))
Muhtemelen ben de evlenmem
Kafama göre zor kız bulurum
😫😫😫😫😫
Kocaman bir yalan söylemişler... İri iri, maşallah. Böyle yalan olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?