Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Lise de onu 1 dk da olsa göreceğim diye yağmurun altında karşıki duvarın dibinde dakikalarca belki de saatlerce bekleyen bir ruh hastasıydık ama adına aşk diyorduk. Tek bir bakışına tüm kalbimiz 8 şiddetinde deprem gibi sallanırdı. Öyle masum ôyle temiz, sonu olsa da olmasa da. Nerede o eski aşklar, o eski insanlar... biz yine öyle kaldık diyenlere maalesef öyle aşklar kalmadı diyorum sadece. Herkes planlama uzmanı olmuş.
11 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru diyosun bu sözlerinin üstüne imzamı başarım gerçek aşklar eskide kaldı ne yazikki
En İyi Cevaplar
+1 yılAşkım ben günümüzde aşk diye bir şey varlığına inanmıyorum kim ne derse desin, insanlar sadece çıkarlarını kullanmak için ağzına almışlar aşk kelimesi, kim gerçekten aşka inanabilir ki bu devirde, kimisinin aşkı para olmuş kimisinin aşkım menfaati olmuş kimisininki çıkar bir iki yüzlü olmuş, kim nasıl inanacak aşk dirilen kavrama, bugün parası olmayan maddi imkanı yerinde olmayan insanlara kimse dönüp bakmıyor sevgiye yasak sevgileri temiz düşüncelere kimseye laf vermiyor O yüzden ben aşk diye bir şeyin olduğuna inanmıyorum.
118 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru diyosun kardeşim senin bu söylediklerin okadar dogruki tebrik ederim seni aynen katılıyorum sana.
- +1 yıl
Bir şey daha diyeceğim birçok kişi linç edecek umurumda değil kadına güvenmek şeytana güvenmek gibidir güvenmeyeceksiniz Ben yalnızım sevgilim yok kafamda rahatım
- +1 yıl
Yok herkes kendi düşüncesini yazabilir onu bende karisamam kimse karisamaz o senin düşüncen saygı duyarlar zannetmem linç felan
- +1 yıl
Of kral burası linç makinesi sen ne diyorsun hele kadınlara bir laf söyle bakayım yorumun altına doldururlar yamyam gibi
- +1 yıl
Yok herkes kendinden sorumlu kim ne diyorsa o ona bir şey diyemez derse karşıdaki adam sanane derse yani düşünce bu herkesin normal
- +1 yıl
Aynen öyle kardeşim Ama burası çok saçma bir platform olduğu için sadece eğlence için kullanıyorum ama söylediklerim gerçek
- +1 yıl
Bende onun için kullanıyorum heryer aynı tarz bakma sen iyi yer çok az
- +1 yıl
Tamam internet ortamının platformları bir çoğu saçma kabul ediyorum Ama mesela Instagram'da kişiler çoğunluğu kendi isim olduğu için buradaki olduğu kadar rahat olamıyor burada insanlar anonim olduğu için başka insanların kalbini kırarak egolarını tatmin ederek yaşamayı tercih ediyorlar
- +1 yıl
Doğru bak burada bazıları bayağı bir hükümdar oluyor fark ettim onu salla öyle insanlar sokakta bile tanınmaz emin ol
- +1 yıl
Bir bir hakkında soru açanlar olayın detayını bilmeden onun hakkında yorum yapanlar bir sürü insanlar var, 2014'ten beri kullanıyorum biliyorum O yüzden sen de salla herkese güvenme burada hatta hiç kimseye benden sana tavsiye Ben önceden telefon numaramı bile verirdim
- +1 yıl
Yok ben kimseye güvenmem ama dersinki sevdiklerim harbi insanlar var bak delikanlılar ama dedin gibi öyle insanlar çok başkalarının işlerine burnunu sokan
- +1 yıl
Vallahi dostum ben sana şöyle bir şey söyleyeyim burada delikanlı adamlık falan filan boş sanal ortam sonuçta kimin doğrusu söyleyip gerçek söylediğini bilemezsin burada hesap açmak 5 dakikalık iş adamı hesap açar kendi kendine burada sana oyun kurar sen de onu adam sanırsın yaşadım biliyorum O yüzden seni keyfine bak yakaladığını vur geç
- +1 yıl
😂 bak onu bana yapan olmadı ama sen eskisin fazla önemsemiyorum burayı kardeşim onemsesem tamamda harbi önemsemiyorum
- +1 yıl
Dediğim gibi kral eylem bana bak olduğunda da vur geç x🤣 anladın sen affetme
- +1 yıl
Valla sesli güldüm kardeşim anladım anladım seni 😂
- +1 yıl
Büyüksün hayırlı geceler
- +1 yıl
Sende kardeşim sanada hayırlı geceler Allah'a emanetsin
- +1 yıl
Hayırlı geceler
- Aşk İlişkileri konusunda 363 cevap paylaştı.
+1 yılİnanmıyorum. Sevmek değil , hayran olmak vardır. Fiziği , yüzü seni cezbeder. Hayran olur , sevgili olursun. Alfa bir kişiliği vardır. Kendini güvende hissedersin. Sevgili olursun. Pasif biridir. Üzerinde üstünlük kurabileceğini düşünür. Sevgili olursun. Kısacası bu "aşk" denilen şey tamamen hayran olmaktan ibaret bir duygu. "Saçma düşünüyorsun. Birine aşık olmadığını için böyle hükümler veriyorsun." Diyenler olabilir. Ama o tren benim için çoktan kalktı.
22 Yorumla- +1 yıl
*aşık olmadığın
- +1 yıl
Neden peki senin için kalktı o tren
- Aşk İlişkileri konusunda 343 cevap paylaştı.
+1 yılAşkta başarısız olduğumuzda partnerimizi veya kendimizi sorumlu tutmak yerine aşkı suçluyoruz sorumluluğu onun üzerine atıyoruz hatalarını gizlemeleri için kolay bir bahane olarak görüyorlar sonrada ortaya şu söz çıkıyor "amaan aşk zaten yok ki" yani sorun yine insanlarda başlayıp insanlarda bitiyor geriyede sorunlu görünen üç harfli bir kelime kalıyor
17 Yorumla- +1 yıl
Şimdi bakış açın değişik güzel ama işte insanlar güzel sevemiyor orasida var
- +1 yıl
Ondan bahsediyorum bende insanların güzel sevememelerinin sorumlusu neden aşk oluyor gerçekten dillere destan bir şekilde seven insanlarda var aşkı birde onlardan dinlemek lazım
- +1 yıl
Yani işte o dillere destan sevenleri görmek lazım çıkıp konuşmaları sanki yok gibi bu zamanda
- +1 yıl
Bilemiyorum ama olduğuna inanıyorum
- +1 yıl
Ama inanman güzel bir şey inan gerçeği çıkar birgün
- +1 yıl
Temennimiz bu yönde teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim benimde öyle temennim ne yazikki
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
115
Cevap
36Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılAşkın varlığına inanıyorum da aşığa inancım yok...
722 Yorumla- +1 yıl
Aşığa yani yalandan aşık olana diyosun
- +1 yıl
Aynen öyle.
- +1 yıl
Ondan çok var işte aşk ondan sonu olmayan bir boşluk acid
- +1 yıl
Aşk eskiden aşkmıştı şimdikiler lay lay lom...
- +1 yıl
Evet bencede laylay lom nolcak böyle peki
- +1 yıl
Olacak bişi yok.
- +1 yıl
Nolursa olsun bizene diyosun anladım 😂
- +1 yıl
@Acid_Qeenn Soruyu görünce benlik dedim ama yazdığın tek cümle yazmama mani oldu, gerek kalmadı bana. Gerekeni yazdığın için tebrikler:)
- +1 yıl
@StrongerLion rica ederim.😌
- +1 yıl
@Cendere1910 bu görüşü EİG seçmen lazım kardeşim peşindeyim:)
- +1 yıl
@StrongerLion valla kardeşim ben sorularda eig secmeyeli çok oldu soruyorum ama kimseye ayıp olmasın diye secmiyorum
- +1 yıl
Kime niye ayıp olacak istediğin gibi davran
- +1 yıl
@StrongerLion çok güzel yorumlar geliyor şimdi ikide kalmamak için secmiyorum otomatik sistem seçiyor diğer sorulardada seçmedim şu an hiç
- +1 yıl
@StrongerLion kafasına silah dayayan var belki de.:))
- +1 yıl
Seni görüpte güzel yorum yapmayacak insan yok
- +1 yıl
@Acid_Qeenn seni severim kimse bana silah dayasa bile değiştiremez ama olsun bakcam bundan sonra bu eig işine 😂
- +1 yıl
Fenomen olmadan seçiyordun feno olunca mı değişti bu kararın.:)))
Ayrıca önemli de değil eic seçip seçmemen eic seç diye cevap yazmadım... - +1 yıl
@Acid_Qeenn ne alaka bak kaç aydır secmiyorum feno. olmadan öncede sen varya sen çok fenasin tamam seni seccem gerçi seni secsem nolcak zaten mastersin sen 😂
- +1 yıl
Gözümden kaçmadığı için mi fenayım. Bu kadar tan tana yapmana ne gerek vardı altı üstü eic sanki bağ bağışla denildi...
- +1 yıl
@Acid_Qeenn 😂😂 dalgasindasin sen 😂 sana vercem tamam eic ne tantanasi seninde işine geliyor acid az değilsin 😂
- +1 yıl
Aman istemem senin olsun eic’in.😏
- +1 yıl
@Acid_Qeenn 😂 ne alaka kız beni bilirsin ben eskiden neysem oyum değişmem sana vercem deli etme beni 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılElbette aşkın varlığına inanıyorum ve aynı zamanda süreli bir mutluluk ve heyecan hali olduğunun da bilincindeyim
19 Yorumla- +1 yıl
Peki sonuç olarak güzel bitiyormu bu aşk
- +1 yıl
Güzel biteni de var geneli güzel bitmese de
- +1 yıl
İşte az onlar çok olması lazım değilmi
- +1 yıl
Değil çünkü aşk iki kişilik ve iki kişinin de aşkı aynı anda bitmiyor bir taraf acı çekiyor ve bazen de iki taraf
- +1 yıl
İşte öyle aşkta bana göre aşk değil birisi acı çekince ne anlamı kalır ki değilmi
- +1 yıl
Aşk bu acısı içinde olan bir duygu 😅 acı verince aşk değil demek inkara girer
- +1 yıl
Ama acı olursa napalim bu aşkı biz 😂 acısız olsa güzel olur
- +1 yıl
Acısız olsa herkes aşık olurdu aşk cesurların işidir bu sebeple
- +1 yıl
Bence değildir herkes sever ama herkes hakiki sevemez gördün üzere su zamanda herkes seviyor aşk adı altında
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Aşka inancım var sadece romeolara, mecnunlara, ferhatlara inancım yok..😃
11 Yorumla- +1 yıl
Eee ne kaldı geriye 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılAşk her zaman vardır.. sadece kimisine denk gelir kimisine uğramaz bile..
17 Yorumla- +1 yıl
Uğrayanlar gözü yaşlı gibi ama
- +1 yıl
Gözü yaşlı olmasa da gönlü yaslı..
- +1 yıl
İkiside yaşlı sonuç elde var sıfır
- +1 yıl
Gönül yaşlı değil yaslı..
- +1 yıl
Sendede güzel sözler var 😌
- +1 yıl
Kitabını yazdık:))
- +1 yıl
Belli ediyosun 😌
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılAşk hala bir yerlerde var sadece günümüzde fazla basite indirgendi..
31 Yorumla- +1 yıl
Bencede hemde çok basitlesti
+1 yılİnanıyorum. Bu kadar insan neden yalnız
Güven problemi sadcee karşıya değil kendisinede guvenmediginden, gelecek kaygısı vs. İnsanlarin kalpten sevdiği kisiler ile ya aileler uyuşmuyor ya maddiyat uyuşmuyor ya da kulturler uyusmuyor ya da yaş uyusmuyor kimsede cesaret edemiyor.
Sevginin gucu belirsizligi yenemiyor. Genel durum bu şekilde. Hani bir laf varsa sevenin gözü kor olur diye hayir sevenin gozu daha açık olur karsidaki mutlu olsun sıkıntı yasamasin diye adım atmani engeller hatta
12 Yorumla- +1 yıl
Belirsizlige açıklama olsun yani onu her daim mutlu edememe ailenin baskisi vs.
- +1 yıl
Doğru diyosun cidden neden bu kadar insan mutsuz
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yıl
Aşkın herkese göre farklı tarifi vardır. Ve size uygun olana aşk dersiniz. Bana göre aşk ilahi olandır.
Ey gâfil! Sen kendi şehvetine aşk adını koymuşsun, Şu halinle o namus-u ekberi soymuşsun, Aşkın asıl mânâsının altını oymuşsun, Bir bilebilsen küstahlığa nasıl doymuşsun.. ~Mevlânâ13 Yorumla- +1 yıl
Mevlana güzel söylemiş bende ilahi olanı severim diğeri bence eskide kalmış
- +1 yıl
Evet maalesef
- +1 yıl
Yani siz yinede severseniz güzel sevin
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Aşk diye bir şey var ama seni seveni sen sevmiyorsun ya da senin sevdiğin sana aşık olmayabiliyor. İki taraflı olması , denk gelmesi zor olan. Yoksa o duyguyu hissetmek. imkansız değil..
127 Yorumla- +1 yıl
Yani sorun bende diyosun 😂
- +1 yıl
😂😂😂 hani ben ıssız adamdim 😂
- +1 yıl
Hahhah sesli güldüm nasıl canlanabilir rose ben hissetmiyorum acı çekmem lazım rose 😂
- +1 yıl
Yuhhh beni ıslak odunla dovcek nasıl kiycan bu adama 😂
- +1 yıl
😂😂 kol bacak ekmek teknem napcaz gerçi yüzde başka türlü olmuyormu 😂
- +1 yıl
Yani o olabilir elin hafifmi senin 😂
- +1 yıl
İyi o olur morartma 😂
- +1 yıl
Yok ben kadına el kaldırmam emin ol bana göre aciz adam kadın döver
- +1 yıl
Hangisi şu mudurmu
- +1 yıl
O yabancı biliyosun değilmi öldüren
- +1 yıl
İşte benim ülkemde öyle cosamazlar benim elimde olcak bu
- +1 yıl
Bana gondersinlsr eğitim şart 😂
- +1 yıl
Döverim kum torbası yaparım onu canlı kum torbası ben milliyetçi adamım
- +1 yıl
Yani acıma olmaz bende bu tiplere hem vatanın ekmegini yicek hemde adam öldürcek
- Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılAşk arzulamadır bir bedeni arzulamadır başka hiç bişey değildir hani derler ya erkekler fiziği güzel olsun aşık olurum zaten öyle bişey de varmış erkekler ilk fizik güzelliğine aşık olur diye
13 Yorumla- +1 yıl
Yok işte o her erkek için geçerli değildir.
- +1 yıl
Anladım
- +1 yıl
Sevindim ☺️
- Aşk İlişkileri konusunda 607 cevap paylaştı.
+1 yılAşk bir yere kadardır çünkü. İnsanlar iletişim kurmayı bilmiyor, ikili ilişkilerde çok kötü. Aşk gidince geriye sevgi saygı kalması gerekiyor ve insanlar bunu beceremiyo easy
19 Yorumla- +1 yıl
Yani saygiyida bozuyolar güzel konuya denk geldin gerçekten sonra düşman oluyorlar
- +1 yıl
İnsanların arasına ego, maddiyat, kıskançlıklar giriyor. Kimse orta yolu bulmak için tartışmıyor herkes haklı çıkmak için tartışıyor. Kimse iletişim kurmayı bilmiyor. Orta yolu bulmayı, nazik olmayı bilmiyor ne yazık ki…
- +1 yıl
Çok doğru diyosun insanlar değişmiş ki bundan sonra düzene gireceklerini sanmam
- +1 yıl
Eğitim aslında her şey. Çocuklar saygılı yetiştirilmiyo ki. Yeni kuşaktan umudum var🥹
- +1 yıl
Sence var mı yeni kuşaktan umudun gerçekten
- +1 yıl
Bizlerin daha iyi ebeveyn olacağımızı düşünüyorum. Çünkü annelerimizin zamanında çocuk zorunluluktu. Kimse istiyor musun diye sormuyordu evlenen çocuk yapmalıydı. Ama yeni kuşağın bu durumu aştığını düşünüyorum. Zaten ekonominin hali belliyken isteyen, durumu iyi olan çocuk yapar olmayan veya istemeyen yapmaz. Böylelikle daha mutlu çocuklar olabilir.
- +1 yıl
Yani bak oda var suanki ekonomi şartıyla kimsenin çocuk yapcagida garanti değil düşün nesilde çürüyor
- +1 yıl
Yani aslında sosyaş medyanın ilerlemesiyle iş olanakları ve yaptığın işi pazarlamak çok kolay hale geldi. Önemli olan zeki tercihler yapmak. Umarım biz yeni kuşaklar türkiyeyi daha yaşanabilir hale getirmeyi başarabiliriz.
- +1 yıl
İnşallah temennimiz bu inşallah öyle olur dedin gibi
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Aşk bu devirde menfaata yönelik olduğu için insanlar yalnız. Kendileri için her konuda uygun birine aşık oluveriyorlar, insan olduğu gibi sevildiği zamanlar çok oldu geçeli.
11 Yorumla- +1 yıl
Yani her şey eskide güzeldi şimdi menfaat ilişkileri diyosun haklısın
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılVar.. ama insanların aşk diye yaşadıkları ne kadar gerçek bu belli değil,, en küçük ilgiyi, hevesi aşk diye nitelendirecek kadar basit bir duygu değil çünkü
11 Yorumla- +1 yıl
Bencede ama şu an sorarsan herkes aşık
Hayır tabi ki inanmıyorum sadece Dizi , Film aldatmacasi zaten orada ki hayatlarda zengin tabakanın hayatı ve kendileride zengin gerçek hayatta
11 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru söylemişsin kardeşim orada aşkı öyle gösteriyorlar aslında öyle bir şey yok
Aşka inanıyorumda artık insanlara inanmıyorum şimdiki aşklar narkotik şübe gibi yat yere yat bilmem anlatabildim mi
159 Yorumla- +1 yıl
Doğru çok yatiyolar kalkmadan more 😂
- +1 yıl
Bencede değil more aşk bazkada yok o işte
- +1 yıl
Masum erkek olabilir ama 😂
- +1 yıl
Eşit diyelim 😂
- +1 yıl
Ben ikiside dedim 😂
- +1 yıl
Bende kadın desem nolur sence 😂
- +1 yıl
Yani herkeste bir yanlış oluyor orasını soleyim
- +1 yıl
Ondan dolayı diyosun bekariz more
- +1 yıl
Bence evlencen sen 😂 sen sagligina baktır sağlığına
- +1 yıl
Yok bulunur ben anlamam
- +1 yıl
Nasıl yatamiyosun ne diyor peki doktorlar şu an
- +1 yıl
E sonuç böyle gitmez ki
- +1 yıl
Azaltma birşeyler bulun
- +1 yıl
Hiçmi çözüm olmaz 😑
- +1 yıl
İyice bir arastirin
- +1 yıl
Daha çok araştırın net elinde araştır boş durma
- +1 yıl
Araştır söz dinle
- +1 yıl
Olsun bence vardır daha
- +1 yıl
Olsun kalir
- +1 yıl
Kız Google yaz bakım kimler var
- +1 yıl
Araştır ama vardır
- +1 yıl
Bulcan söz ver
- +1 yıl
Ozaman araştır gorcem o ışığı
- +1 yıl
Takarım söz dinle
- +1 yıl
Olsun araştır bul banane
- +1 yıl
Olsun araştırıyoruz
- +1 yıl
Sen sağlam ol iyils tmaam
- +1 yıl
Bende kalp yok bakma sen 😂
- +1 yıl
Yani yatalım uyku bastirdi
- +1 yıl
Sanada iyi geceler more 😌
Aşk var yaşayanda vardır elbette ama benden uzak dursun kimi bulursa bulsun. Sevmekten, sevilmekten yanayım daha güzeli yok bence
213 Yorumla- +1 yıl
Bak seninkisi güzel benim sevdim benide sevsin diyosun o işte olmuyor
- +1 yıl
İnşallah olur diyelim
- +1 yıl
Yani bulamazsa bitti diyosun
- +1 yıl
Edim ozaman sana aşkmi gelsin 😂
- +1 yıl
Yok bana etmesin 😌
- +1 yıl
Sanada iyi geceler
Aşık olacağın kişiyle karşılaşmak için binlerce insanı tanımak gerek ve bu iş de zaman gerektirir
13 Yorumla- +1 yıl
Onada bir ömür yetmez gibi
- +1 yıl
Yani şansa kalmış
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Varlığına inanıyorum ama sürdürülebilir olduğuna inanmıyorum. Gelip geçici, yerini bambaşka şeylere bırakan bir şey işte
11 Yorumla- +1 yıl
Yani. Bende varlığına inanmıyorum çünkü olsa sonu güzel biter ve ayrılıklar olmaz
İnanmıyorum zaten öyle şeylere karşı ilgim de yok
26 Yorumla- +1 yıl
Neden her kadın sağlam bir aşk yaşamak ister
- +1 yıl
Doğru diyosun gerçekten yok bak güvensen içinde hep acaba diyosun
- +1 yıl
Yani ondan şüphe yasamican komple salcan 😂
+1 yılAşk vardır evet ama aşkı kimileri yanlış anladığı için değersizleşti maalesef
21 Yorumla- +1 yıl
Doğru aşk var ama eskiden güzel ve çıkarsız varmış şimdi herşeyde bir aşık oluyorlar
AŞK... Aşki yaşayacakları kişiyle henüz karsilasmadiklari icindir.
236 Yorumla- +1 yıl
Yani karşılaşmak lazım aşık olcamiz kişiyle
- +1 yıl
Yani birlikte olunca mi acı olur
- +1 yıl
Anladım işte bu iki aşık birbirinden zorla ayrılma durumuda oluyor sevse bile biliyosun oldumu peki sende aşk
- +1 yıl
Sende ozaman hiç olmadın desene
- +1 yıl
Peki sen nasıl olsun istersin
- +1 yıl
Yani karsiilikli yaşamak önemli omu sevdi senmi sevdin
- +1 yıl
Yani senin gibi birini bulmak zor herkes kendi gibi birini arıyor zor peki omu sevdi seni
- +1 yıl
Yani o sevmedi bence senin açından iyi olmuş
- +1 yıl
Seni sevmeyeni sende sevme o yönden iyi seni seven ve senin sevdiğin olsun
- +1 yıl
Yani o kötü ondan kimseye kalbini vermiceksin
- +1 yıl
Sen nasıl seviyosun peki
- +1 yıl
Doğru böyle sevme enayi görürler zor ol zor sev ozaman değer bilinir
- +1 yıl
Kendini değiştir ama insanlarıda ona göre seç
- +1 yıl
O sorunu halletmek senin elinde
- +1 yıl
Sorabilirsin tabikide
+1 yılAşk bir yerlerde vardır da bana gelmez.
Kapattım o defteri çoktan.15 Yorumla- +1 yıl
Neden sana gelmez
- +1 yıl
Şansız olduğum içindir.
- +1 yıl
*şanssız
- +1 yıl
Ne gibi şansizsin kotulermi geliyor hep sana yani
- +1 yıl
Evet nerede niyeti kötü ya da dürüst olmayan o denk geldi.
O yüzden kapadım artık o devri
inanmasam bu kadar beklemezdim, ama nasip olmayacağını düşünmeye başladım..
13 Yorumla- +1 yıl
Neden peki nasip olmadıni düşündün
- +1 yıl
Ozaman sende bendensin
Aşkın varlığı kesin geçici olmayana o da sadece Allah'a olan aşk.
15 Yorumla- +1 yıl
Allah'a olan aşkımız sonsuz zaten ama diğeri herkeste geçici
- +1 yıl
Katılıyorum sana
- +1 yıl
Rica ederim.
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. İnanmıyorum aşk da cikarsal ilişkiler üzerine kurulu
11 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum sana aşk zaten çıkar ilişkisi ama neden böyle oluyor
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
+1 yılHayır aşk sadece bir ilizyon kafamızda kuruyoruz abartmaya gerek yok.
11 Yorumla- +1 yıl
Değişik güzel bir yorum nasıl ilizyon peki
Aşkın varlığına inanmıyorum ve sanırım hiçbir zaman da inanmyacağm
19 Yorumla- +1 yıl
Benim gibisin sende peki sen neden inanmıyorsun
- +1 yıl
Çok doğru her şey o istekleri alana kadar bak güzel söyledin
- +1 yıl
Tabi iyi insanlar istisna ama bu yenilik buna doğru gidiyor
- +1 yıl
Katılıyorum sana 👍
- +1 yıl
Rica ederim ☺️
+1 yılAşk var ama hep yanlış kişilerde arayıp ya da yaşıyoruz.
14 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel söyledin hep yanlış neden doğru gelmez hep yanlış gelir acaba
- +1 yıl
Çünkü herkes iki güzel söze kanıyor hemen atılıyor aa aşk diyor belki değil bunu göremiyorlar sonra bitince neden olmuyor diyorlar
- +1 yıl
Aceleci olduğumuz için
- +1 yıl
Doğru bak sen bilmiyorsun bu işi soleyim
+1 yılbelkide vardır bize uğramıyordur aşkın tanımı ne ki bikere onu bilmek lazım önce
11 Yorumla- +1 yıl
Yani belki de bize uğramıyor bu aşk
+1 yılAşk var ama hayat hep yanlış zaman doğru insan veya doğru zaman yanlış insan ikileminden ibaret.
11 Yorumla- +1 yıl
İşte onlarda insanları aşka karşı soğutuyor ne yazık ki
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Aşk var. Gerek yok. Artık sadece ilişkilere sevgi + mantık çerçevesinde bakabiliyorum. Fazlası zarar
11 Yorumla- +1 yıl
En güzelini yapiyosun kardesim
Annen ile babanın aşkının meyvesisin. sen inanmıyormusun
16 Yorumla- +1 yıl
Ben eskiye inanıyorum şimdiye değil
- +1 yıl
İşte mumla aranıyor yok şu an olsa keske
- +1 yıl
İnşallah bulursun güzel bir aşk diyelim
+1 yılİnanıyorum ama denk gelemedim. Ne zaman olacağı belli olmaz 😕
13 Yorumla- +1 yıl
Yani gelirse yaşarsın bekliyosun ama gelmiyor diyosun
- +1 yıl
Bi bakmışsın yarın evlenmişim belli mi olur shsjsjsjs
- +1 yıl
Ciddimi o derece 😂
Aşk diye bir şey yok bizler sadece fazla gözümüzde büyütüyoruz o kadar
13 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru söyledin el kız sana katılıyorum bu aralar yoktun el kız nerdeydin bakım
- +1 yıl
Senin eller ben burdayım diyor sana adını kim takti bakım😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılDünyada kadını gerçekten seven, gerçekten aşık erkek çooook nadirdir. Bir erkek bir kadını sever, aşık olur. O kadın hasta olursa azalır aşkı. Ölürse daha da azalır..
13 Yorumla- +1 yıl
Doğru ama erkeğide öyle yani kimse gerçekten sevmiyor gibi
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle..
- +1 yıl
Bu oylelikle gider durur
+1 yılİnternet var mı? İnternet varsa aşk da vardır diyorum dopsjslsls
11 Yorumla- +1 yıl
Yani internet yoksa yok diyosun 😂
Çünkü vefakar değer nedir bilinci insanları bulamıyorlar
11 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru değersiz ellerde diyosun
+1 yılAşk hep var ama her çiçek her toprakta yetişmiyor işte.
15 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel söylemişsin kardeşim harbi yetismiyor
- +1 yıl
Saol kardeşim
- +1 yıl
Rica ederim kardeşim
- +1 yıl
Kardeşim yazmışım kusura bakma abi yaşı yeni gördüm
- +1 yıl
Olsun kardeşim sıkıntı yok
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvlatlarıma aşığım, tek aşk evlada duyulan aşk sadece bunu bilir bunu söylerim.
115 Yorumla- +1 yıl
Doğru bende o yok olsa bende evlada aşk duyarım
- +1 yıl
Allah sana da nasip etsin inan ki anne , kardeş, eş, sevgili hepsi hikaye hani bir bakışına ölürüm lan dediğin tek şey evlat.
- +1 yıl
Yani ben bir prens isterim gerçekten
- +1 yıl
Benim hem çok yakışıklı bir oğlum hem çok güzel bir kızım var ikisinin sevgisini de tattım çok şükür. Umarım sana da nasip olur.
- +1 yıl
Olması için önce evlenmeyi düşünmem lazım oda var
- +1 yıl
Valla o konuyu hiç tavsiye etmiyorum evlenmeden de çocuk pek kabul görmüyor toplumda 🙇♀️🤦♀️
- +1 yıl
Yani ondan çocuk annem nerde dese ne dicem
- +1 yıl
Onu bilemedim bence sen evlenme çocuk yapma
- +1 yıl
Neden peki ben evlenmeyim çocuk yapmayım
- +1 yıl
Evlilik çok büyük sorumluluk anne baba olunmalı ama evlilik özgürlüğü çok kısıtlıyor be abi
- +1 yıl
Ondan dolayı özgürlüğünün kısıtlanmasını istemiyosun sen çocuk nolcak peki
- +1 yıl
Valla ben evliyim 9 senedir o yüzden alıştım ama yaşın doğruysa sana tavsiye etmiyorum 35 sonrası özgürlük kısıtlanır mi alışamaz ki insan
- +1 yıl
Yaşım doğru ama gösteriyorum o ayrı yani diyosun olmaz peki çocuk için sence sırf onun için olsa
- +1 yıl
Mutsuz bir evlilikte büyüyen bir çocuğun hayatinda ki mutsuzluğun sebebi olacak olmak vicdani bir yük değil mi sence?
- +1 yıl
Bence öyle ama şimdi benden bir tane olmasinmi
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılHıı hee nee vardir da askı hak eden var mı o bilinmiyor
111 Yorumla- +1 yıl
Hak eden yok işte sen nerdesin bakım
- +1 yıl
burada sen nerde sin ki
- +1 yıl
Ben arada paylaşıyorum şu an gibi ama seni görmedim oldumda
- +1 yıl
Hee bende arada laylasiyom soru senin sorunda denk gelmedim simdi geldim ama😂
- +1 yıl
Paylasiyorum olcaktı
- +1 yıl
Bende seni görmedim paylaştinda haber et bana
- +1 yıl
Hee yok ara bul sen😂
- +1 yıl
Aşk sorusu sordun aşık mı oldun bakayım sen
- +1 yıl
Yooo ben zaten slow tarzı böyle sorarım soruların benle alakası yok 😂 sen bana haber et 😌
- +1 yıl
😂😂 tamam simdi bi soru bulcam soracam gel gelmesen doverim
- +1 yıl
Tamam sor gelcem gelemzsen döv 😂
+1 yılBöyle bir düşünüyorsan zaten vardır ama herkese denk gelmez
13 Yorumla- +1 yıl
Bence var ama sonradan yok oluyor
- +1 yıl
Haklı olabilirsin
- +1 yıl
Yani ondan dolayı sıkıntı
+1 yılAşk varsa bile geçici bir duygu olduğuna inanıyorum.
15 Yorumla- +1 yıl
Kalıcı duygu ne peki
- +1 yıl
Kalıcı olan duygu olduğuna inanmıyorum...
- +1 yıl
Geçici ona bende fikirim oğlak işte 😂
- +1 yıl
Biliyorum.😸
- +1 yıl
Yani oğlaklar hep böyle 😂
+1 yılcin görmekle eşdeğer o inkar da edemezsin ispatta sjsjsj
13 Yorumla- +1 yıl
Doğru olabilir cin görmek gördünmu peki 😂
- +1 yıl
rüyamda mi gerçekte mi
- +1 yıl
İksindede 😂
Aşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı. Hayır, sadece çıkar ilişkisi formalite olarak görüyorum
12 Yorumla- +1 yıl
Bencede hep bir çıkar ilişkisi oluyor kesin o ondan bir şey almadan olmuyor
İnsanlara inancım yok
21 Yorumla- +1 yıl
Ona benimde yok ne yaptiklari ne yapmadıkları
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir yerde okumuştum " kozmonotlar yalan söylüyor sevgilim aşk diye bir şey yok "
11 Yorumla- +1 yıl
Nasıl yani tam aç bakım ☺️
+1 yılDürüst samimiyetsiz ve yalan ilişkilerden uzak durmayi tercih eden kişiler yanlizdir onlar erdemlidir çünkü çıkar ilişkisi için bi insana meyil etmezler
11 Yorumla- +1 yıl
Valla çok güzel söyledin sen bendensin 👏
Gizli Üye(36-45)+1 yılZengin olan erkek istediği kadını elde etti eder. Aşk budur.
11 Yorumla- +1 yıl
Oda farklı düşünce
Geçici bir his olabilir Aşk dediğimiz ancak geçici dediğimiz bir hayatı sonuna kadar yaşıyoruz bunuda es geçmemek lazım
11 Yorumla- +1 yıl
Güzel söyledin kardeşim
İnanmiyorum. Askin sadece belli bir kişiye olan takinti oldugunu düşünüyorum ve o da elde ettikten bir süre sonra bitiyor bence
11 Yorumla- +1 yıl
Elde edince bitiyor diyosun bencede haklısın
+1 yılİnsanoğlu nankör heveslerine düşün varlıktır düşüncesizdir ne istediğini bilmez o yüzden aşk ye bişey yok
11 Yorumla- +1 yıl
Bencede bende bunu savunuyorum kardesim
Sevdiği tarafından sevilmeyince yalnızdır insan aşkın olup olmamasıyla değil aşk zaten var
21 Yorumla- +1 yıl
Ama sonu güzel bitmeyen çok aşkın
Evet çünkü daha önce yaşadım ama bir daha o duyguyu tatmak nasip olur mu bilmem 💫
23 Yorumla- +1 yıl
İstiyosun yani birdaha
- +1 yıl
Peki nasıl birisi olsun
bence eski dönemdeki insanlar daha çok sevmeyi becerebiliyordu. kanımca
11 Yorumla- +1 yıl
Bencede bak güzel konuştun şimdi öyle yok bende farkındayım
İnsanın ruh ikizi vardır ruh ikizini bulduğuna inanmıyorsa yalnız kalır
19 Yorumla- +1 yıl
Yani onu bulmak zor gibi ozaman
- +1 yıl
Akla güvenme kalple gidelim diyosun bazen akıl doğruyu bulduruyor çoğu zaman biliyomusun
- +1 yıl
Evet tabii bulunabiliyor ben tamamen aklı çıkar demiyorum tabii ama eğer duyguların ve kalbin çok soğuksa o zaman o kişiden uzak duracaksın belki akıl olarak mantıklıdır ama kalben iyi değilse o gerçekten de öyledir akıl yanıltıcı olabiliyor ama bazen tam tersi de olabilir görünce anlıyorsun zaten bir hareketi bile yetiyor sana o zaman mantığın uyuştugunda direkt kalbine sor eğer huzurluysan yanında dur seni koruyan melek sana söyler zaten
- +1 yıl
Bak çok güzel konuşuyorsun bu işi biliyorsun sen
- +1 yıl
Teşekkür ederim tecrübelerime dayanarak konuşuyorum çünkü ben de hep bu ikilemde kalmıştım baktım ki başıma bir şey geldiğinde ya da birisinin kötü olduğunu huzursuz olduğumda anlıyorum meğersem o benim koruyucu meleğimmiş önceden haber veriyormuş buna önsezi de diyebilirsin bu yüzden hiç acele etme aşk işlerinde ilk önce kendini geliştir sen mutlu ol öncelik hep sen ol ki karşı taraf da sana değer versin ilk önce sen kendine değer ver aşk gelir geçer ama sen güçlü kalmalısın o zaman doğru aşk zaten sana hayran kalıp senin olmak için çabalayacaktır
- +1 yıl
Çok doğru diyosun 6 hissin kuvvetli o zaman senin
- +1 yıl
Evet kuvvetli bunu zaman geçtikçe daha iyi anlıyorsun zaten kendini tanıyorsun hislerini mantığını nasıl doğru kullanman gerektiğini hızlı kararlar verme acele etme benim en büyük dersim bu oldu olayı özümsedikce hata yapma olasığın azalıyor bir de yanındaki kişinin seninle mutlu olup olmadığını değer verip vermediğine bak senin nasıl olduğunu sorması gerek mesela ya da nereye gittiğini sorması kriterlerin olmalı öncelikle
- +1 yıl
Güzel bak düşüncen sağlam güzel ama tecrübe etmişsin sen
+1 yılBirinin bana yaşattıklarından sonra inancımı kaybettim
11 Yorumla- +1 yıl
Yaşatmıştır inanırım kardeşim
+1 yılMecazi aşkların hepsi, ilahi aşka giden köprü aslında. Doğru kullanmayı bilmediğinde yanarsın..
13 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel soyledin bak beğendim bu sözünü
- +1 yıl
Teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim 🌹
Aşk bir virüstür. Virüsten korunmak için kalbinize maske takın...
13 Yorumla- +1 yıl
Çok değişik güzel bir söz maske korurmu bizi 😌
- +1 yıl
Yani gözden direk aşık ediyolar 😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet aşk diye bir duygu var fakat günümüzdeki bazı karaktersizler yüzünden çoğu kişi artık bu duyguya inanmıyor.
19 Yorumla- +1 yıl
Doğru diyosun onlar yüzünden bu duygu herkeste bitti sende inanmıyorsun artık sanırım
Cevap sahibi+1 yılİnanıyorum ben
- +1 yıl
Peki geleceğine inaniyomusun
Cevap sahibi+1 yılEvet inanıyorum yaşım genç daha
- +1 yıl
Anladım yaşla alakali değil ama yenisin sanirim sen
Cevap sahibi+1 yılEvet yeniyim ben
- +1 yıl
İyi hoş geldin
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler hoş buldum
- +1 yıl
Rica ederim 😌
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvet inanıyorum. ❤️
23 Yorumla- +1 yıl
Peki sonu ne oluyor güzel oluyormu bu zamanın aşkları
- +1 yıl
Hiç yaşamadığım için bilemiyorum 😊
- +1 yıl
Yasamadinmi hiç 😌
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hayır her şey eskidendi
11 Yorumla- +1 yıl
Cok doğru her şey eskiden güzeldi
- Devamını Gör (91)
Devamını Gör(136)