AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sıkıntılı bir test devlette yaptırma ufak bir riskte olsa çocuk sıkıntılı diyip insanı mahvediyor ruhsuz yaratiklar
Özel e gidiyorum zaten muayenelerim hep özel de
2 li test normal di geçen ay bebek ziplamasi gerek ziplamiyor dedi acaba sorunmu var diye düşünüyorum 3 ve 4 lu taramayi merakla bekliyorum
Bence direk 4 lü yaptır zaten doktorla genelde 4lu tavsiye ediyor üçlüyü isteyen pek yok
Bilmiyorum ki benimki 2 li istedi bu ay 3 lu dur sıra araştırdım biraz 4 luye direk yapmıyorlar galba ay geçince 5. ayda o sanırım ben daha 4 teyim
İlk çocuğun olduğu çok belli doktorun ile konuş bunları iyi bir doktor ise gerçekten nelere ihtiyaç olduğunu söyler ama maalesef artık işinin ehli doktorlar bulmak çok zor, özellikle doğum yapacağın hastanenin çocuk yoğun bakımi olup olmadığını öğren ve sezeryan en son şık olsun sizin için çünkü çoğu özel hastane para için direk sezeryan yaptırıyor
Bilmiyorum devlet hastanesi ilk çocuğu anlayamadı kist olarak dendi bana kanama olunca bilr bana dediler kist kanama ile gider ben sandım kist hamilelikte çıktı dediler kist hamile de gösterir çok kafa karıştırıcı oldu hamileyim diye özele gittim sonra doktor bulamadım çok şansız bir bebek yecek içeceği yoktu umarım bu küçük yavrunun ömrü uzun olur kucağımıza almak inşallah nasip olur
Bunda da sıkıntı olursa artık hamile kalmayı düşünmüyorum bu tür sorunlar yipratiyor
İnşallah sağlık sıhhatli bir şekilde kucağınıza alırsınız konu çocuk olayı olunca kanlı bıçaklı düşmanıma bile dua ederim çok hassas bir konu içini ferah tut senin neler hissettiğini biliyor unutma bunu
Amin Allah razı olsun güzel duaların için teşekkür ederim
🙏🙏
Ewt yapılır zaten 16 19 arası da net olur
Teşekkür ederim
Maşallah bu arada ilk mi bebis
Bir düşük sonucu ilk 4 ayın içindeyiz 2li tarama güzel geldi normaldi sonuçlar geçen ay doktor bebek ziplamiyor dedi ziplamasi gerekirmiş ultrasonda gelişimi güzel ama ziplamadigi icin sorun mu var diye düşünüyorum 3 lu ve 4 lu taramaları merakla bekliyorum
16. haftaya bu pazar girilemiyor çarşamba ya da perşembe gideyim diyorum
Daha iyi olur bence ve korkma ziplamadi diye düştükten ne kadar sonra oldu bu gebelik
3 ay sonra
Perşembe cuma daha net
Peki teşekkür ederim
Yaşınız kaç sizin
25 in icindeyim
Net 3 ay beklemeniz garanti olmuş düşük sonrası hemen olursa risk cok
Ben genelde 2 3 ay sonra icibmn tavsiyem olunuyor bu durumlarda
Benim şu an ki özel deki doktorum 3 ay korumalı demişti ondan sonra zaten hemen hamile kalabiliyorum tuhaf birsey çok geçmiyor evliliğin 2. ayinda kalmıştım ilk dusuktw mesela
Umarım sıkıntı çıkmaz bakalim
Senin yumurtaliklar sağlıklı benliki ilk düşün nasol oldu neden yani buna dm den cevap verebilir sjn
Sağlıklı bencede çabuk hamilelik olur
Bebek sağlıksız gelişmiş ve folik asit vs kullanmadım biz bu kadar erken olucagini tahmin etmedik 8 9 aya anca tutar diyip başladık ama 2. ayda tutmuş devlette gitmiştim devlet bana bebegi kist olarak söyledi sonra test yaptı hamileymisim 5 6 haftalik kadar özel e gitmedim devlete gisicektim sıra bekliyordum ve düştü hiç anlamadan zaten ara kanama lekelemeyin şeklinde oldu özel e gidip hafta sonu doktor bulamadım ve aciller hiç birsey yapmadı
Dusukten sonra özele gittim bebek sağlıksız gelişmiş ilaç kullanımı vs yok birde normalde yemek yiyen birisi değilim mesela kahvaltıları normalde es geçerim günlük tek öğün yerim vucud yapım böyle hamile kaldığımı bilemedim adet gördüm
Şimdi bu 2. hamilelikte rengl olmadım anladım dikkat ediyorum bunun gelişimi felan güzel tek hareksiz dendi 2 li tarama normal 3 lu 4 lu yu bekliyorum ve ilaçlarımı herseyimi özel deki doktor yazdı kullanıyorum
Ewt devlette bu tür sorunlar haşırı oluyor bebis için kitle demesi tam acemilik ve sanlama olmuş
Dikkat herseyine doktorun nelerden yasak koydu size
Öyle oldu hayırlısı inşallah bu küçük yavru sağlıkla gelir
Ne yasakladı sana doktorun inşallah İnşallah Allahın izniyle sağlıklı olur
Zaten. Bebisin hareketleri 16. 20 haftada net algılanır
Belki direk 4 lu tarama yapar o bu ayda oluyor mu 16. haftada yoksa sadece 3 lu ku
Bu haftada sadece 3 lu olur ben senin yerinde olsam 4 için beklerdim
4 lu kaçınca hafta da oluyor normalde bu ay in 19 undan sonra kontrol zamanım birde karnımda bazen iç organlarım degiyormus gibi oluyor tekme falanda degil normal mi bu bebek sanırım kafası felan değiyor hissediyor gibiyim çok tuhaf oluyor bazen
Sen 2 hafta daha bekle 4 luyu yaptır ver kan
Normal hissetmen çok güzel yani
Umarım güzel olur hersey
Olur merak etme sen normal doğum muvsezaryan mi istiyorsun
sezaryen olacak nasipse
İnşallah İnşallah sağlıkla ilişki tasak koymadı doktorun İnşallah
Hiç birsey demedi yasak olsa söylerdi herhalde ilişki yasağı yok hergun e yakın ilişkim var eşim le bir sıkıntı görmedik umarım da görmeyiz düşük tehlikesi olsa zaten ultraosndw gözüküyor herhalde söylerdi diye düşünüyorum
Merak etme sorun olmaz sen istekli oldukça iyi5 olur
Ne taraması
Gebelikte
Hayırlı olsun yenge
O ne