Yaklaşık üç haftadır adet düzenimde belirgin bir değişiklik yaşıyorum; normalde regl olmadan yaklaşık bir hafta önce kramplarım olur ve 11–14 Aralık arası düzenli, koyu kırmızı ve sancılı bir adet görürdüm, ancak bu ay krampsız başladı ve ilk günlerden itibaren ped doldurmayacak kadar az, siyah-koyu kahverengi, çamur gibi ve uzun pıhtılar şeklinde geldi; günlerce koyu kırmızı kan hiç olmadı, sadece tuvalete gittiğimde gelen koyu renkli akıntılar oldu, zamanla pıhtı sayısı arttı ve rengi açıldı, açık kahverengi ve bazen şeffaf mukusla karışık hale geldi, aralarda turuncu-sarımsı çok az akıntı ve peçeteyle silince turuncuya çalan renkler fark ettim; bu süreçte kötü koku, ateş, titreme ya da kasık ağrısı olmadı; bu dönemde yeni kedi sahiplendim ve kedide şiddetli mantar olduğu için bana da bulaştı, bunun için 10 gün boyunca günde 200 mg Zolax (flukonazol) kullandım; yaklaşık perşembe gününden itibaren kanama karakteri değişerek parlak kırmızıya döndü, miktar arttı, sancı başladı ve kan bazen durup bazen 1–2 saat içinde artarak geliyor, normalde kan rengim koyu parlak kırmızı gelirdi şimdi açık normal kırmızı parlak geliyor 2 gündür de hafif baş dönmem var 3 haftadır az çokta olsa kanama olduğu için galiba
Bu durum başına gelen var mı randevu da bulamıyorum doktora gitmek için
Bu durum başına gelen var mı randevu da bulamıyorum doktora gitmek için
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Uzun süreli ve ara ara değişen renkte kanama + baş dönmesi hiç hafife alınacak durum değil canım 😕 3 hafta az buz değil. Bu anlattıkların hormonal düzensizlikten tut rahimle ilgili başka şeylere kadar pek çok nedenden olabilir. Buradan kimse “şudur” diyemez maalesef. Bugün mutlaka acile ya da en yakın kadın doğuma git lütfen. Acil serviste de jinekolog çağırıyorlar gerekirse. Randevu bulamıyorsan onu bahane etme güzelim hemen git. Uzun kanama demirini de düşürmüş olabilir o baş dönmesi ondan da olabilir. Bol su iç biraz da dinlen ama en önemlisi ertelemeden doktora görünmek 🩸🩺