Selamlar🙂↕️ Etkilendiğiniz, hoşlanmaktan gözünüzün döndüğü bir kişiyle muhabbet içine girdikten sonra hayal kırıklığına uğradınız mı hiç? Genelde bu durumu kızlar çok yaşar djdjjd #reda
Birini gözünüzde çok çok büyüttükten sonra fos çıktığı oldu mu hiç?
Evet oldu tabi ki de.. maalesef öyle hatalar yapabiliyoruz.. büyütmek demeyelim de değer vermek diyelim birine değer veriyorsun ama o kişi mesela senin verdiğin değerin kıymetini bilmiyor ya da sana yalan söyleyebiliyor veya bunun dışında iki yüzlülük de yapabiliyor.. bunu fark ettiğim de de zaten o kişileri çoktan hayatımdan silmiş oluyorum ve bir daha da takmıyorum hiç bir şekilde.
Hayatım boyunca öyle insanlara fosf ve gereksiz olduğunu gördüm ki, hep kendime kızıyorum insanları o kadar anlamlı biliyorum ki hayatımın merkezi haline getiriyorum, ama ben bir hata yaptığımda kusur işlediğimde insanların hepsi üzerime geliyor yaptığım hiçbir şey gözümü görünmüyor, insanları her zaman iyi taraflarınızı göstermek zorundasınız aksi takdirde nankörlük dibe vuruyor.
Öyle yapıyoruz zaten hoşlanmamızı ya da ne bileyim arzulamamızı sağlayan şey de bizim onlara vermiş olduğumuz enerji yoksa hepsi klasik erkek yani birinin bir diğerinden diğerinden ne farkı var djdjdj
Tamam bir şeyleri anladıktan sonra daha güçlü bir hale geliyorsun artık erkekler daha kolay vazgeçilebilir bir hale geliyor baştaki o büyük hayranlık duygusunun zamanla geçtiğini biliyorsun kadınlaşma diyorum ben buna😃
Oluyor bazen. Özellikle de okul arkadaşlarımın çoğu böyle olmuştu bende. Aşk anlamında kimseyi gözümde büyütmedim. Aşık olacak kadar çekmiyor kimse beni.
Bunu yapmadım diyen yaşadım bu hayatı demesin, eskiden yapmış olduğum var şimdilerde gülüp geçiyorum bazen böylelerine bazen eski halime
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Hayır gözümde büyütmedim, tam öyle bir kişilikti. Rahatsızlığını hissettiğim için uzaklaşmayı tercih ettim. Sorsam saçmalama ne rahatsızlığı der gerçi ama ben de onun tam da düşündüğü gibi biriyim, kafamda kurmuyorum eminim.