Evlenip ayrılmış birisiyle de elbette ciddi bir ilişki düşünürüm fakat sevgili ile boşanmış birinin benim için tek farkı neden boşanmış? bu konu önemli bir etken benim için sadece bunu sorgulardım.
İkisi elbette çok farklı şeyler. Evlilik sonuçta beraber bir evde yaşamaya başlıyorsun ve bunu bir törenle herkese duyuruyorsun. Sevgililik bunun yanında çok basit ve sıradan bir şey olarak kalıyor. Daha önce evlenip boşanmış birisiyle birlikte olmayı tercih edip etmemek tamamen kişiden kişiye değişecek bir durum. Kimisi daha önce sevgilisi dahi olmamış olsun istiyor
Sevgiliden ayrılmak evliliği bitirmekte çok çok kolay bir şey o yüzden çok da güven olmayabilir , ama şöyle bir sey var ki eğer evliliğini senin için bitiriyorsa o da aldatmak olmuyor mu , haa evliliğini gerçekten anlayamadığını karar verip "medeni" bir şekilde bitiriyorsa o ayrı tabi.
Hayır benim için pek fark yok gibi.. ayni evlilik tabi ki de daha ciddi bir konu ama sevgili de eş de sonuçta aşık olunan kişidir.. arada ki tek fark imzadır. bu yüzden de ben sevgilisinden ayrılmış bir kızla eşinden ayrılmış bir kadına aynı gözle bakarım. ama tabi her insan aynı değildir karaktere göre değerlendiririm
İkisi çok farklı kavramlar ve aralarında büyük fark var..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Tabikide farklı evlilikte aileyi de tanıyorsun herkesle içli dışlısın sevgililikte sadece sevgilinle evlilikte her gün berabersin küçük bir ailen var her şeyine vakıf oluyorsun eşinin artık ama sevgililikte bu yok iki ayrılığı bir tutamayız boşanan insanlar daha çok zorlanıyorlardır ayrılınca yaşadıkları eve kadar özlüyorlar.
Eğer evliyken benle beraber olmuşsa kabul etmem ben bu durumu beraber de olmam ama yeni değilse çoktan boşanmışsa benle beraber olmadan önceyse o ayrı kabul edilir
Tabiki var her yönüyle EVLENMİŞ biri iki aileyi birleştirip ailesinden ayrılır ve iki kişi tek çatıda yaşar ama sevgili akşam ailesinde karar verme şansı onda olur
Evlilik anonim şirketi tasviyesj gibidir. Bitirmesi yıllar sürer aynı şirket kapatmak gibi. Sevgiliden ayrılmak işportacılık gibidir tezgahı toplar gidersin başka yer bakarsın.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Aradaki tek fark birinin adı evlilik birinin adı sevgililik olması ha birde şu var biri helal biri zina onun dışında sevgili olanlar evli olanlardan çok daha fazlasını yaşıyor artık devir bu