Çok kötü bisey oldu lutfen asagi gelin okuyun?

Arkadaslar ben bi akrabamiza zit bit istek atip duruyordum kiz tabi akraba da degil hatta neyse ben istegi gormedi saniyordum istek gonderildi yazio cekip atiom falan kabul etmese bi kez tamam zorlamicam tepki vermiyor onay veya onaylamama herneyse atip durdum kiz cok geniş bi kızmış herseyi ortada telinde sifre yok annesi babasi herseyi anlatan ablalarina falan demis bana istek atip duruyo... kuzenim bana dedi kuzenim de baya buyuk evli colugu cocugu var dedi niye istek atip duruyon rahatsiz olmus falan şok oldum lan sen ne alaka demeye kalmadan basladi konusmaya yok senin bildigin kizlardan değil yok o oyle boyle lan banane ben sadece profilini merak etmistim cokktta tın neyse ben şok olmustum neyse aradan gecti zaman ben utandim tabi ailesi falan bilio istek attigimi 1 ay sonra denk gelebiliriz oyle mi konuda var yerin dibine girdim kiz ne degisik ya neyse bunlar benim ondan hoslandigimi düşünüyor ve bana kuzenim o sana bakmaz dedi ben bu sinirlendim icimden KRIZE GIRDIM elim yuzum de falan duzgun yani yazan eden var bana boyle dio kizla 1saat otursam asik etmessem neyse durun oyle ben asiri sinirbozuldu bende gecen aksam baktm acmis mi profili kafama takildi istek atmiaim yanlisiklq sabah ilk basta qrama motorunda o çıktı bi tikladim istek gonderildi dio lan allah belani dedim cektim hemen kesin gidip demistir hala istek atio falan abi nasi bi tonguya düştüm ya yardim edin strest yaptim. 1ay sonra hatta ne 1 ayi 3 hafta sonra yuz yuze gelebiliriz
Çok kötü bisey oldu lutfen asagi gelin okuyun?