Nolur yardım edin. Çok kötü bir şey oldu?

Çizimde kendimi geliştirmek istiyorum ve sınıfta, evde birçok yerde canım sıkıldığında kağıda resim çiziyorum. Bugün de sınıfta vücut çizmeye çalışıyordum. Beğenmeyip çöpe atmıştım ve din dersine girdik. Hoca çöp atarken çizimi çöpte görüp aldı ve "bu ahlaksızca, sapıkça, iğrenç çizimi kim yaptıysa çabuk söylesin. Kim çizdiyse ona öğretmenlik hakkımı helal etmeyeceğim, o çizeni bulursam çok pis şeyler olacak. O kişiyi bulucam ve hiç iyi olmayacak" tarzında şeyler söylemesinin ardından üzerimde çok kötü bir baskı hissettim. Sanki dünya üzerindeki en büyük suçu işlemiş gibi hissettim ve ne yapacağımı bilemedim. Ellerim titremeye başladı, o kadar anksiyetemi tetikledi ki bağırarak söyledikleri. Ne yapacağımı bilemediğim için çıkıp da söyleyemedim. Koskoca sınıfın içerisinde öyle zan altında kalmış hissettim ki, arkadaşlarım "ben birinden şüpheleniyorum ama söylemiycem" tarzında şeyler konuşmaya başladı. Bir kız arkadaşım yanıma gelip "çizimine bakabilir miyim" dedi başka bi çizimime baktı ve benim olup olmadığını diye sorguladı. Gerçekten inanılmaz derecede paniğe kapıldım. Çıkışta hocayla bu konuyu konuştum. Bu çizimlerin gayet doğal ve bir sanat dalı olduğunu anlattım. Zaten sınıftakiler de aynı düşünüyor. Sadece hoca öyle bir algı yarattı ki sınıfı da kendi himayesine aldı resmen. Hoca çıkışta bu konunun normalliğini o kadar anlatmama rağmen tek dediği şey "Sen mi çizdin?" Oldu. Resmen kadın beni bu soruyu sormak için dinlemiş. Bu yüzden daha da stres oldum ve söyleyemedim. Ama içim hiç rahat etmiyor. Sapık biri olmadığımı ve her daim çizim yapan normal bir kız olduğumu ben biliyorum, kendimi biliyorum ve çizmenin ayıp bir şey olmadığını da biliyorum ama yine de vicdanım çok rahatsız. Sizce ailemle okula gidip hocayla doğru düzgün baştan konuşmalı mıyım? Ya sınıftakiler üstüme gelirse?
Nolur yardım edin. Çok kötü bir şey oldu?