soru açık ve net cevaplar için teşekkürler şimdiden :)
Bende onu kıskandırırım
Umursamam
Kızdan vazgeçerim
Diğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yemin ediyorum kibar biri olmak için herşeyi yapan asla küfür etmeyen ben aşık olduğum kızı bizim sınıftan bir arkadaşla bölümde gördüğümden beri o çocuğa ettiğim küfür haddi hesabı yok. artık ölse yardım etmem düşmanım. sadece espri yaptı güldürdü çocuk sevgilisi de var bana abartıyo diyebilirsin ama hissettiğimi bir bilsen gırtlaklarsın çocuğu
çocukla konuştuğu an kıza donuk ifadeyle ve gözlerini oradan ayırmadan baktın dimi
Baktım tabi kıza daha açılamadım o da arada bana bakıyo ama o an konuşma imkanım olsa defolg git benim o derdim çocuğa o deree çıldırdım
resmen gözünü kırpmadan tek milim oynamadan bana ve çocuğa doğru baktı ben arkamı dönüp çocukla iletişimimi kesene kadar. bu sence kıskanmak mıdır?
Hem de son noktası :D
beni kıskandırmayı becerdi. çıkmadığı bir kıza iyi akşamlar aşkım dedi benim duyabileceğim bir mesafeden. deli oluyorum bende şu an . çıkmamamıza rağmen...
:((((
Tahmin ettiğim ya da gördüğüm bir kişi ise direk diyaloğu kesmesini isterim olmuyorsa giderim çocuğa durumu söylerim eğer ondanda sonuç çıkmazsa... bilemedim şimdi hiç o duruma gelmedim.
sınıfta öğretmen var ve ayağını burkmuşun?
Kıskanmak iyi bir şey değil.
selam bana yazabilir miisn ACİL
bence gerçekten seven kıskanır
Cevap
2Cevap
içimden tekme tokat dövmek geçmişti
kızı mı :O
evet
hoşlandığın kız oturuyor başkasıyla konuşuyor, dop donuk bir ifadeyle dik dik bakarak mı izlersin o anı peki? bu arada takıldığın insanlar genelde kız falan. sence kızında haklı bir tarafı yok mu kıskandırmakta
son yoruma cevap veremem, kızın haklı tarafı var çünkü benden hoşlanmıyordu ve bu yüzden bişey yapmadım ama çok sinirlenmiştim
kız senden hoşlanıyorsa peki?
benden hoşlanıyorsa başka kızlarla ilgilenmem, seninki ilgileniyorsa sana bahane üretemez yani ben onun yerinde olsam bişey demezdim
bencede yani ben onun kızlarla konuşmasına bişey diyormuyum hayır e ozaman bir zahmet bakmasın öyle bana ve arkadaşıma
Bende onu kıskandırırım
Bende onu kıskandırırım
çıldırrım :)
donuk bir ifadeyle gözlerini kırpmadan ve kıpırdamadan o kıza ve konuştuğu çocuğa bakarmıydın? ve kıza küsermiydin?
kız seninle çıkmıyor daha. konuştuğu kişide sınıf arkadaşı. ders sırasında nereye gelicen saldırcan çocuğa?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar