Arkadaşlar toplanın?

Ben liseye gidiyorum (son sınıf) sevgilim de benden dört yaş büyük. Geçen sınıfça piknik yapalım dedik ama akşam vakti olucaktı yani mangal çay tarzında. Sınıf arkadaşlarımı da uzun süredir tanıyorum. Akşam kaçta buluşup kaçta dağılacağımız belli değildi. Sevgilim bu konuşarda çok kıskanç ama ona sordum gidebilir miyim diye burada bile aptallık yaptım galiba ama sormam gerektiğini düşündüm. Zaten sınıf ortamı 20 kişi falan vardı. Dedim anlattım oturcaz soybet edicez 7 buçuk gibi bulyşuruz 9 gibi de ayrılırız dedim anlaştık. Bizimkiler biraz geö geldiler yani sekiz buçuk gibi toplandık sonra saat daha dokuz olmadan sevgilim aradı eve geç artık diye darlamaya başladı ben de çok uzatmadan söyledim işte yarım saate geçerim diye ve ortam sarınca da geç dağılmaya karar verdik on buçuk gibi alıcak beni babam dedim (bakın babam alıp bırakıyor bunu da biliyor) ve tam on buçukta evde oldum onu da aradım haber verdim. Şimdi de artık seni umursamıcam senin istediğin ilişki bu istediğin kişiyle gez takıl hiç uörumda değil bana haber vermene gerek yok falan demeye başladı aşırı hmursamaz davranıyor ve böyle çok rahatım dedi ben böyle bir şey istemediğimi söyledim çok kötğ hissediyorum yanlış bir şey mi ysptım ilişki böyle bir şey mi saat başı arayıp konuştum aşırı toksiğe bağladı artık ve ben böyle biriyim anlayışlı olamıyorum diyor. Ayrılmalı mıyım sizce yoksa özür mü dilemeliyim aramalarıma cevap vermiyor ve eskisi gibi olmucaz diyor. Napmam lazım.
Arkadaşlar toplanın?