Konuştuğunuz biriyle siyasi fikriniz aynı değil ise konuşmayı keser misiniz?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
aksine daha çok konuşurum karşı tarafın düşüncelerini anlamaya çalışırım
Ama haklısın da atıyorum ampule veren bir zihniyeti nasıl anlamaya calisalim ki
öncelikli olarak konuştuğun kişinin bilgi ve kültür olarak belli bir seviyede olması gerek almanya bizi kıskanıyor zihniyetinde olan birisiyle hiç bir şekilde uzlaşamazsın adama kuranda faizin her türlüsü haram yazıyor diyorum diyanet mevduata yatırmamanın vatan hainliği olduğunu söylediğini söylüyor mesela adam kendi değerlerini bile hiçe saymış bana propaganda yapıyor bununla goygoy muhabbetinden öteye gitmemek lazım yoksa kendine yazık edersin
Söyle söyleyeyim daha kendi oyunu bile kendi isteğiyle değil babası MHP ya da AKP ye ver diyor babasının dediğini yapıyor kendi özgür düşünce iradesi yok ve AKP ye veren bir zihniyetle de yapamam açıkçası. Görüşe saygı duyarım arkadaşım olabilir ama hayatıma alamam asla.
ben normal arkadaşlıktan bahsediyorsun sandım benim için bu ilişkide önemli bir kriter değil neyi savuduğundan daha çok nasıl savunduğu önemli kendine ait doğruları vardır onları mantıklı nedenlerle savunuyordur o kişi benim için tamamdır
İşte öyle biri olsa neyse ama AKP. ve MHP zihniyetinde insan karakter olarak çok iyi olsa da zihniyeti bana uygun değil yani herkesin düşüncesi farklıdır ben de öyle insanla oturup konuşamam tartisamam gerek yok
Akpli falan ise keserim uğraşamam hiç yeterince sinir oluyorum zaten onlara
Ahhh ben de ama kendisi MHP li ama MHP ye verilen oyda AKP ye gidiyor bu yüzden konuşmayı kestim şu an
Bir farkı yok ikiside akp onların
Aynen öyle
Konuşmayı kesmek mallık resmen ben seviyorsam iş bitti görüşü ne olursa olsun umrumda bile değil sevgi güçlü ise alayının 🤣🤣🤣
Niye mallık acaba herkes seninle aynı fikirde mi ben hem kalben hem de düşünce yapımız aynı olsun isteyemez miyim sonuçta o insanla bir ömür geciricem zihniyetsiz akp ye oy veren bir insanla napayim evlilikte unutma sevgiyle beraber düşünce yapısı da sevgi kadar önemli boş konuşma yorumunu da yapacaksan mallık falan demeden edebinle yap
Bu benim görüşüm buna saygı duymak zorundasın kufretmiyorum burada farkindaysan kendi hissimi dusuncemi söylüyorum evet açık nir sekilde yazdım edepsizce olabilir evet haklısın ama ne demeye calistigimi kavra ne sekilde söylediğine değil sen sana lazım olanı al gerisini boş ver umarım sıkıntına proglemine çözüm bulursun iyi akşamlar
Ben sana yorumunu yapma demiyorum ama aşağıda yorum yapanlar nasıl uslubuyle yapıyor benim görüşüme katilmayanlarda dahil sen de uslubunla yap ki yapsaydın ben de bu şekilde yorum yapmazdim sana göre siyasi düşünce önemli olmayabilir ama bana göre kafa yapısı benle uyusmayan ve aynı konuda fikir alıp tartisamayacagim insanla özellikle de zihniyetsiz bir partiye tapan insan bana zarar verir mutluluk getirmez ama sen de o zihniyetteysen bilmiyorum nedesem boş neyse size de iyi akşamlar
Arkadaş teşekkür ederim bana yorumunda yer verdiğin için öncelikle. benim sahsi fikrim ister inek olsun ister öküz olsun ister odun bir insanı seviyorsan ne dini e dili ne ırkı önemli fakat dediğin gibi zıt karakterde ise sevgisii herseye bedeldir yani sevgisi yüzünden seni sevdigi için senin dusuncelerine de saygı duyar hatta aklına yatarsa senin zihniyetine de burunebilir ama sevgisi yoksa ne sana benzer ne de seni sever yani ben sevdim vatanıma aşık oldum eger sevmesem gider birakirdim ben sevdim vatanima daha aşık oldum Türk kızı sevdim ve oda seni seviyorsa sana uyar zaten kafa yapısı herkesin farklı zihniyeti bozuk olan siyasi degil ahlaki olarak degerlendirecek olursak erkek kafa yapısı yüzde 90 oranında hayvani özellikler taşıyor yani sen zihniyete bakacak olursan erkeklerde zihniyet yok diyebiliriz 🤣genel itibariyla ama tümü için demiyorum bak ben sevdim vatanıma aşık oldum o bir asenaydi oda seni seviyorsa sana uyar zaten ve gördükçe daha da inanır sonuçta seni seviyorsa yine ortak bi parantezde bulusursunuz
Ama sana önerim bi arkadaş olarak ne kör gibi akp li ol ne kör gibi chp li ol her ikisininde kötü yönleri var her ikisinin de aptalliklari var sen aşırıya kacmadan hareket et yani at gözlüğü takmayalim bende bir zamanlar aşırı solcuydum mesela arkadaşım 2016 da sehit olunca bende ne sol kaldı ne sag kaldı yani siyasi fikirlerden çok hayatı rengarenk yaşamaya daha güzel bi hava almaya nefes almaya daha güzel hayaller kurmaya bakın derim siyasi olan hersey zitliktan ibaret siz ise ortak nir iliski bir aile kuracaksiniz zitliklarla yürümez zitliklar sadece bir sekilde yürür oda saygı anlayış öyle sen susun sen busun degil anlayin anlatin sevin sevdirin konusun yani onun fikri farkliysa bile anlatin
Ya tamam da anlamıyorsun kardeşim tamam haklısın dediklerinde ama ben farklı düşünüyorum bu kadar basit hem ben o kişiyi sevmedim ki 2 gündür konuştuğum birini nasıl sevebilirim ya belki aşık olsam onemsemem ama aşık da değilim ve benim ciddi ilişkim sevgi ve mantıkla yogunlassin istiyorum hem seveyim. hem de kafa yapım uyussun istiyorum eğer bir gün siyasi dusuncemin uyulmadığı birine aşık olursam o zaman senin dediğini yaparım ya da yapmam bu bana kalmış ne uzattin anlamıyorum ya vala
Ayrıca siyasi konuya gelirsek solcuyum ama çizgimi asmadan ve tabi ki ben de istiyorum sevdiğim adam aydın solcu olsun hem seveyim hem kafa yapım uyussun tam tersi birine aşık olursam da ya yolumu ayırırım ya da bunu göz ardı eder onunla devam ederim ama şu an aşk mask yok o bahsettiğim kişiyle.
Ve benim takıldığım düşünceni söylerken mallık diye bir kelime etmen bu hoş değil tabi ki düşüncen olumlu ya da olumsuz olabilir ama kaba sözler söylemeden de olumsuz dusuncelerimizi diyebiliriz koskaca insanlarız ve senin yaptığın çok ayip
Arkadaş ben ciddi dusundugunu varsayarak yazdım yani yani uorumunda iki günlük yazmıyor 🤣
Evet solcu olsa beraber bangır bangirr müzik dinleseniz harika olir soyleseniz harika olur kafa yapısı da önemli haklısın benimde demek istediğim eger öyle olmayan birine aşık olursan erkeğin zaten sana uyar uymazsa da yol ver gitsin yol veremez isen de sen sağcı olursun.
Ama ben yazarken hoşlandıginiz insan dedim sevdiğiniz demedim oradan anlayabilirdin ama sanırım siz kırıcı davranmaya alıştığınız için ön yarginiza yenik düşüp kırıcı üslupla konuşmak alışkanlık halinize gelmiş
Bide ne uzattin diyorsun burada farklı fikirlerin harmanlandigi ve herkesin birbirinin fikirlerine katkida bulundugunu hatirlatirim Şu an senle dusuncelerimizi kaynastiriyoruz senin dediğin lafa bak hem uslup diyorsun hem patavatsizlik yapiyorsun yazdiklarima soylediklerime karşı sen cok artissin arkadaş🤣
Tamam işte benim de demek istediğim bu aynı şekilde asık olduğum adam öyle olmazsa yol veririm ya da vermem ama sağcı olmayacağım kesin o son kısma katilmiyorum
Haha öyle mi ben bilmiyordum sağ ol ama siz kendiniz bana mallık falan derken iyi de ben böyle konuşunca mi suç oluyor? Sizin üslubunuz başta düzgün olsaydı ben de düzgün yaklasirdim zaten ama yine de sizin gibi cirkinlesmedim ben
Öyle büyük konuşma bende sağcı olmadım ama sagci birini sevdim yolumuz ayrilmasaydi evlenirdin bile onla yani sende çok seversen gönlün kayarsa sağcı bile olabilirsin büyük konuşma yani 🤣
Kardeşim benim başıma geldi çok sevdiğim adam akp li dinci yobaz ve sağcı diye ayrılan insana bu lafı demen komik biraz 😂
Tamam haklısın benim yaptığım çok ayıp ama uslubum buysa ben böyle bi insan mı oluyorum yoo hayır konusmam biraz bozuk ama anlatabiliyosam yanlış anlasilmiyorsam senin tarafindan bi proglem yok amma uzattin diye o kadar yazdigim emegime hakaret eden sensin 🤣
Ben dönek değilim yolumdan cizgimden donmem öyle birine aşık olursam da onun da görüşüne saygı duyarım ve kendi görüşümden vazgecmem oda beni seviyorsa saygı durur zaten
Emin ol ki daha konuyu anlamadan sen kendini düşünceni öne atarken argolu konuşmak itici ve saygısızlık neyse bir şey demiyorum
Konuyu anlayip anlamak da önemli değil sonuçta burada herkes farklı düşünebilir ama kırıcı söylemler olmadan olumsuz dusuncelerimizi iletmemiz lazım.
Sen kesin avukat olmalısın 🤣🤣lan ben bi koç olarak bi isin ustesinden gelemedim ya yanarim ona yanarım 🤣🤣bende hoslanma yok ya ben seversem severim bitti hoslanma ne ki 🤣
Tamam da senle ben aynı miyiz birinden önce hoslanirsin ki o ara birbirinizi tanırsınız zamanla bu sevgiye dönüşür sevgi ve hoslantj arasındaki farkı öğren bence
Bir insani bir günde sevemezsin önce hoslanti olur o ara da zamanla tanıdıkça sevgiye dönüşür sevgi öyle pat diye olusmaz
Yemin ediyorum pes bana gelmiş ilk başta ders veriyosunuz sonra verdiginiz dersin bu sefer uygulamali olarak dersini mi veriyorsunuz tamam odunluk etmiş olabilirim de bunu kafama vura vura niye anlatiyosun valla senden öğretmen falan olmaz sen hicbirseyi ogretemessin bu sekilde bak sevgi temelli paradigma yerine korku temelli paradigma yaratıyorsunuz
Dediklerin çok tuhaf ya ben birinden hoşlanmam severim diyorsun sen o kisiyi sevme noktasına gelene kadar zaten araya hoslanti giriyor ki zamanla tanıdıkça birbirinizi seviyorsunuz haha neyse cidden anlayamadim ben sizi
Kardeşim sen iyi misin ben öğretmen mi olmak istiyorum 😂ya cidden çok tuhaf birisin hem on yargılı hem kendinle celisiyorsun
Gerizakalinin tam kaliplasmis halisin haha neyse sana vaktimi harcayamam
Cahil ve canım işim yok sana bolca akıl diliyorum canım hadi
Kesmem
Herkesın kendı fikri saygı duyarım
Ben de saygı duyuyorum ama AKP ye veren bir zihniyete nasıl saygı duyabilirim ki
Siyasi görüşe saygım var ama ak partiliyse keserim
Kesinlikle
Keserim cok israrciysa
Ne alakaa fark etmezz
Kesmem ya sonuçta onun düşüncesi
ampul destekleyen ile muhatap olmam
Genelde kesiyorum evet
kesmem herkesin kendi görüşü
Ama kendi görüşü zihniyetsizse o insanla ne oturup konuşup nasıl hayat birlestirebilirsin ki
Benim en sinir oludugum olay siyasette terorist partisini tutması onun haricinde bir problem yok
Ya AKP ve MHP yi desteklemese zaten saygı duyarım ben. Ama işte herkesin görüşü farklı madem biz de kafa yapımıza göre insan seçiyoruz ona göre davranmak lazım sanırım neyse teşekkürler yorumunuz için iyi akşamlar
HDP tutmadıgı sürece sorun yok dipğer partilerin
Evet bir akp li köpek daha
1 dakika durmam
Keserim